abovvv cahal bana bak seeen vinona bacımı tanımamışııım ayy duymaya bari alınır kesiiin.hemide sevdiğim bir hatun ne bilim göz açım mı değişti ne ayy geri aldım süzlerimi..bölümün nedir tatlış
sırnaşık şey güldürdün beni canım ya, aman alınmaz boşver bu arada deniz yıldızındaki hatunu hala merakediyorum en iyisi kendim bakayım
bak annem bak ben şimdi onu bul kopyala yapıştır heç anlamam acık teknoloji özrüm var dstlar başına hi ho ho..
baktım baktım ı ıh benzemiyo winona daha güzel :))))
e güzel ya senin hatun daha ne olsun, kirpiklere bak :)
kuzum bu arada kitap topicinde herşeyi konuştuk , kızlar bize kızmasa bari
niye kızcaklar canım hem kitap çemberinden tamamen çıkmış değilikki.kısmaz onlaaar arada kaynatmakda lazım hem kimsecikler yok baksana ohhh biz meydanı boş bulduk at koşturuyoz hesabındayız. kültür mantarlığından ayrık otu moduna geçtik gbi oldu ama olsuuuun.gelseler onlarda dahil olurlar ben eminim.
aaiiiyy benimde şimdi tekrardan okuyasım geldi
Zezenin dünyasına girmek ayrı bi büyü gibi sanki
devam kitaplarını okudun mu canım, güneşi uyandıralım ve delifişeği ?
ben pes ediyorum kızlar okuyamıyorum ve de kendimi biliyorum okuyamıycam galiba yorumlardan etkilendim ve kitabı elime alıp devam edemiyorum mafoldumben
Yorumlar haricinde nasıl buldun okuduğun kadarıyla canım. Yani sen de bizimle aynı şeyleri mi düşündün okurken?
Günaydın Günaydın Günaydın....
Resmi Tatil kurbanı çalışan olarak berbat bir gün...mafoldumben
Bu arada sohbet baya ilerlemiş ne güzel....
Bi denk gelemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?