canım benim haklısın önyargı yapmakta aslında ama yapma belkide çok seveceksin çok kötü okunmayacak bir kitapta değil. oratalara doğru seni içine alacağına eminim :)
insallah canim..Can alici sonunu cok merak ettimmkaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim haklısın önyargı yapmakta aslında ama yapma belkide çok seveceksin çok kötü okunmayacak bir kitapta değil. oratalara doğru seni içine alacağına eminim :)
insallah canim..Can alici sonunu cok merak ettimmkaydirigubbakcemile5
yaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
benim kitabim daha bugün elime gecti bu yorumlari görunce okuyasim kalmadikaydirigubbakcemile3
2.anketmi???akannehir ben daha bugun basliyacagim okumayamafoldumben
Okuduğum sırada Anber in evine terasına ve ruh haline o bohemliğine o kadar alışmışım ki , boşlukta hissettim kendimi :) sanki gece yatmadan yada sabah kalkınca bir kadeh votka veya şarap içmeliymişim gibi diyorum
önümüzdeki haftaya kadar herkes bitirir inşallah da yeni bir kitap kemiresimizi ertelememiş olurus he mi kemirgencikler...
Ben bunun üzerine iki kitap daha kemirdim bile... Bir kitabım daha var ona da başladığımı söylemiştim ama bundan sonraki ankete kadar yeni kitaba başlamayacağım çünkü ikisi birbiriyle çakışsın istemiyorum...
Ben bunun üzerine iki kitap daha kemirdim bile... Bir kitabım daha var ona da başladığımı söylemiştim ama bundan sonraki ankete kadar yeni kitaba başlamayacağım çünkü ikisi birbiriyle çakışsın istemiyorum...
olur cnm neden olmasın bnmde hiç unutamadığım çok etkilendiğim kitaplar varben ankete okuduğum kitaplardan da koyucam bir daha okucam daha ayrıntılı bir şekilde.ne dersiniz güsel olma mı
"İt Cazı"nı önerebilirim diye düşünüyorum gerçekten çok beğendiğim bir kitap. Hemde roman dışında başka türlerde okuyalım istiyorum :) maiberf senin söylediğin kitapları okumadım , okumaktan büyük zevk alacağım eminim. ankete koymasanda ben not ettim
bu arada herkesin bir başucu kitabı vardır. benimde başucu kitabım "Şeker Portakalı" büyüsü kaçar diye devamlarını bile okuyamadım. sanki çoğu insan çocuk kitabı vs. diye önyargılıdır şeker portakalına ama siz ne düşünüyorsunuz , okudunuz mu ?
çok duyup bir türlü edinemediğim kitaplardan ama bu son olacak yazdım kenara okuycam şeker portakalını ismi bile ne güsel baksana yaa