• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
Okuduğum sırada Anber in evine terasına ve ruh haline o bohemliğine o kadar alışmışım ki , boşlukta hissettim kendimi :) sanki gece yatmadan yada sabah kalkınca bir kadeh votka veya şarap içmeliymişim gibi diyorum :p

yaaaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
benim kitabim daha bugün elime gecti bu yorumlari görunce okuyasim kalmadikaydirigubbakcemile3
2.anketmi???akannehir ben daha bugun basliyacagim okumayamafoldumben

Sen bizim yorumlarımıza takılma canım, henüz kitabı okumadığına göre kurguyu bilmiyorsun ve belki de senin hoşuna gider. Ama kitabın ortalarına doğru konunun içine girersin canım, o zaman daha akıcı geçer kitap senin için. Ankete gelince daha önce de dediğim gibi 1 ay süre beklenebilir benim için sakınca yok, çoğu arkadaş yeni ankete geçelim mi diye sorduğu için ben de olabilir fikrindeyim bunu yazdım canım.

önümüzdeki haftaya kadar herkes bitirir inşallah da yeni bir kitap kemiresimizi ertelememiş olurus he mi kemirgencikler...

Okuduğum sırada Anber in evine terasına ve ruh haline o bohemliğine o kadar alışmışım ki , boşlukta hissettim kendimi :) sanki gece yatmadan yada sabah kalkınca bir kadeh votka veya şarap içmeliymişim gibi diyorum :p

kaydirigubbakcemile5 yorumun güzeldi canım...
Kadın sabah, öğle, akşam, her türlü aktivite öncesi ve sonrası alkol alıyor. Eeee normal bunun kafasının yerinde olmaması, hatta kendini bu kadar güzel bir hatun olarak görmesi çünkü ayaklar yere basamıyor ki, kanında kimbilir kaç promil alkol var kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bir de şu eksikliğim oldu benim bu kitapta,giremedim içisine yaa normalde her okuduğum kitapta bir kahramanı yutarım ben onla ilerlerim ama bunda kendime yakın ya da olmayı istediğim hiçbir karakter olmadı,hiç bi kimse beni çekmedi.yani seyirci kaldım ilk kez bi serüvene ve içerledim yalan değil.uzaktan bakmak hoşuma gitmediiiiiikötükedihüso

önümüzdeki haftaya kadar herkes bitirir inşallah da yeni bir kitap kemiresimizi ertelememiş olurus he mi kemirgencikler...

Ben bunun üzerine iki kitap daha kemirdim bile... Bir kitabım daha var ona da başladığımı söylemiştim ama bundan sonraki ankete kadar yeni kitaba başlamayacağım çünkü ikisi birbiriyle çakışsın istemiyorum...

Ben bunun üzerine iki kitap daha kemirdim bile... Bir kitabım daha var ona da başladığımı söylemiştim ama bundan sonraki ankete kadar yeni kitaba başlamayacağım çünkü ikisi birbiriyle çakışsın istemiyorum...

ben de limon ağacını kemiriyordumki bi kemirmeyesi hal geldi ara verdim ona devam edeyim bari

inanmıyorum ya süpersin canım benim. bende dün Ayşe Kulin nefes nefeseye başlayacaktım çok uykum geldi yattım uyudum bu gece başlarım inşallah

ya normalde çiğnemeden yutardım ben kitapları bazen öle aşka gelirdim ama şimdi böle bi isteksizlik var daha doğrusu dikkat eksikliği var.sanırsam tocecim askerde o yüsdeeeen ayyyy ben nekadann duygusal bi hatun olduuum:gitme:

maiberf zaman zaman öyle oluyor. bende bu aralar isteksizim birde bu son roman tuz biber oldu üstüne :) o yüzden yeni anket açalımda okuyabileyim istiyorum bir an öncee

ben ankete okuduğum kitaplardan da koyucam bir daha okucam daha ayrıntılı bir şekilde.ne dersiniz güsel olma mı

mesela hangi kitaplar var okuyup çok beğendiğiniz ve tekrar okumak istediğiniz.ben Oya Baydar'ın ''sıcak külleri kaldı'' adlı romanını koyucam sıram geldiğinde ankete bir de emily bronte bacının uğultulu tepeler adlı romanı çok eski ama müthiş bir kurgusu vardı.işte tavsiye edicem anlıcanız seçin beğnin alın kemirgenlerrrr

"ıt Cazı"nı önerebilirim diye düşünüyorum gerçekten çok beğendiğim bir kitap. Hemde roman dışında başka türlerde okuyalım istiyorum :) maiberf senin söylediğin kitapları okumadım , okumaktan büyük zevk alacağım eminim. ankete koymasanda ben not ettim :D
bu arada herkesin bir başucu kitabı vardır. benimde başucu kitabım "Şeker Portakalı" büyüsü kaçar diye devamlarını bile okuyamadım. sanki çoğu insan çocuk kitabı vs. diye önyargılıdır şeker portakalına ama siz ne düşünüyorsunuz , okudunuz mu ?

Son düzenleme:
"İt Cazı"nı önerebilirim diye düşünüyorum gerçekten çok beğendiğim bir kitap. Hemde roman dışında başka türlerde okuyalım istiyorum :) maiberf senin söylediğin kitapları okumadım , okumaktan büyük zevk alacağım eminim. ankete koymasanda ben not ettim :D
bu arada herkesin bir başucu kitabı vardır. benimde başucu kitabım "Şeker Portakalı" büyüsü kaçar diye devamlarını bile okuyamadım. sanki çoğu insan çocuk kitabı vs. diye önyargılıdır şeker portakalına ama siz ne düşünüyorsunuz , okudunuz mu ?

çok duyup bir türlü edinemediğim kitaplardan ama bu son olacak yazdım kenara okuycam şeker portakalını ismi bile ne güsel baksana yaa

çok duyup bir türlü edinemediğim kitaplardan ama bu son olacak yazdım kenara okuycam şeker portakalını ismi bile ne güsel baksana yaa

canım önyargılı olmamana sevindim şimdi , mutlaka oku bencede o kadar güzel sıcacık ve duygusal bir kitap ki. Bütün sayfalarını ezberlemişimdir , seveceğine eminim opuyorumnanaktan

prensesin.uykusuyum... çok merak ettim ne paylaşıcaksın bizimle....hihoyyyt

Çok sıkıcı gerçekten cok sıkıcı....İlk önce biraz Canan Tan'dan etkilenmiş dedim ama
O kadının daha güzel akıcı bir anlatımı var ya...

Back