• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
Afyon'da anneannen varmış, benim de eşim Afyon'lu. Bir kaç kere gittik. Şehitlik ve Korel Otel'e bayıldım. Bir daha gidip görmek isterim doğrusu ama şimdilik mümkün değil..

Evet canım hatta haftaya afyon yolcusuyum..Bize yakın olduğu için 1 saatte gidiyorum..
Korel cok güzel canım evet ...
Bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlık dolu yıllara inş.

Evet canım hatta haftaya afyon yolcusuyum..Bize yakın olduğu için 1 saatte gidiyorum..
Korel cok güzel canım evet ...
Bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlık dolu yıllara inş.

Hayırlı yolculuklar diliyorum o zaman şimdiden :)
Çok teşekkür ederim. yerimseniben

Klasik müzik dinleyerek kitap okumak benim için kitabın daha akıcı olmasını sağlıyor, bir de bebişimi rahatlatmak için dinliyorum. Kitabı okurken bir de Antonio Vivaldi ve Tomaso Albinoni dinlersen süper oluyor :) Bir de bu linkten http://www.muzik.net/albumler/8468/la-luna--as-one La Luna / As One, Yelil ve yazarın bahsetmediği diğer tüm parçaları dinleyebilirsin.

Süper :) teşekkürler canım

burcu canım ya geç oldu kusura bakma doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yıllara inşallah dostum evlenecekte onun hazırlığı telaşı var koşturuyoruz bolca bugünde kuruyemiş süsledik çok zevkli darısı bana inşallah:kedi:

burcu canım ya geç oldu kusura bakma doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yıllara inşallah dostum evlenecekte onun hazırlığı telaşı var koşturuyoruz bolca bugünde kuruyemiş süsledik çok zevkli darısı bana inşallah:kedi:

Teşekkür ederim canım. Tatlı telaşlar, koşturmalar bunlar :)) Dostun, umarım ömür boyu mutlu olur. İnşallah canım, darısı başına, en güzel, en mutlu günler sana da tatlı telaşlar getirsin opuyorumnanaktan

Kızlar ben Nermin Bezmen'le Gönderilmeyen Aşk'a çıktığım yolculuğu bitirdim. Kitap hakkında yorumlarımı bütün arkadaşlarım okumalarını bitirene kadar kendime saklıyorum. Çünkü yorumlarken kitaptan bir şeylerden bahsedip kimsenin okuma hevesini, zevkini kaçırmak istemiyorum. Kitabı okumaya devam eden herkese keyfili okumalar dilerim.

Not: Başlarda sıkıldığımızı belirtmiştik ama benim fikrime göre 200'lü sayfalardan sonra akıcıklık başladı ve merak uyandıran gelişmeler oldu.

ıyi akşamlar diliyorum... opuyorumnanaktan

Şimdi sırada Alex Rovira - Mutluluk Labirenti var... Bu kitaptan daha fazla zevk alacağımı umuyorum.

Kızlar ben Nermin Bezmen'le Gönderilmeyen Aşk'a çıktığım yolculuğu bitirdim. Kitap hakkında yorumlarımı bütün arkadaşlarım okumalarını bitirene kadar kendime saklıyorum. Çünkü yorumlarken kitaptan bir şeylerden bahsedip kimsenin okuma hevesini, zevkini kaçırmak istemiyorum. Kitabı okumaya devam eden herkese keyfili okumalar dilerim.

Not: Başlarda sıkıldığımızı belirtmiştik ama benim fikrime göre 200'lü sayfalardan sonra akıcıklık başladı ve merak uyandıran gelişmeler oldu.

İyi akşamlar diliyorum... opuyorumnanaktan

kesinlikle aynı fikirdeyim
hatta 170-180lerden sonra diyebiliriz akıcılık için
benim de çok az kaldı
yarın bitiririm sanırım.

mutluluk labirenti hakkındaki yorumlarını da bekleriz.

ben de hafta sonu başladım arkadaşlar 80li sayfalardayım yalnız pek de sevdiğimi söleyemicem içine giremedim daha kitabın

bitirdim kitabı
çok kötü değil ama birine okuması için tavsiye edebileceğim bir kitap da değil
ayrıntılı yorumlarımı siz bitirdikten sonra yapacağım.

şimdi daha önceden almış olduğum kurt seyt murka'yı okumaya başlıyorum
umarım bu kitabı daha iyidir.

220. sayfadayım ve diğer arkadaşlarımında dediği gibi daha akıcı ve severek okuyorum. bugün bitiririm sanıyorum bende . Bu arada herkes okuyup bitirdikten sonra yinede diğer anketi açmak için 1 ayın dolmasını bekleyecekmiyiz ? bana 1 ay çok uzun gibi geldi

Herkese günaydın arkadaşlar,

Prensesin.uykusuyum sana katılıyorum 1 ay uzun bir zaman. Herkes okuyup bitirdikten sonra anketi açmak için 1 ayı beklememize gerek yok bence. Yorumlarımızı yaparız daha sonraki sıradaki arkadaş anketi açar ve devam ederiz okumaya. Tabi herkes uygun görürse..

AMA SİZ BÖYLE SÖYLEYİNCE STRESE GİRDİM HEMEN OKUMAM LAZIMMMM:sinifsinif:

Canım, herkes okuyup bitirdikten sonra ve herkes onaylarsa yeni anketi açalım diyoruz. Yani kimse 1 ay geçmeden kitabı bitirmek zorunda değil, herkes süresini istediği gibi kullanabilir stres yapma canım.

bence de herkes bitirirse beklemenin anlamı yok
ama herkes uğramıyor ki buraya
ne durumdalar, okuyorlar mı bilemiyoruz

Back