Herkese günaydınnnnnnn opuyorumnanaktan
Bugün benim doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:CüvCüv: mercimeğimle beraber büyüyoruzzz..
doğum günün kutlu olsun
eşinle, bebeğinle, sevdiklerinle nice yıllara inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese günaydınnnnnnn opuyorumnanaktan
Bugün benim doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:CüvCüv: mercimeğimle beraber büyüyoruzzz..
Afyon'da anneannen varmış, benim de eşim Afyon'lu. Bir kaç kere gittik. Şehitlik ve Korel Otel'e bayıldım. Bir daha gidip görmek isterim doğrusu ama şimdilik mümkün değil..
doğum günün kutlu olsun
eşinle, bebeğinle, sevdiklerinle nice yıllara inşallah...
Evet canım hatta haftaya afyon yolcusuyum..Bize yakın olduğu için 1 saatte gidiyorum..
Korel cok güzel canım evet ...
Bu arada doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlık dolu yıllara inş.
Klasik müzik dinleyerek kitap okumak benim için kitabın daha akıcı olmasını sağlıyor, bir de bebişimi rahatlatmak için dinliyorum. Kitabı okurken bir de Antonio Vivaldi ve Tomaso Albinoni dinlersen süper oluyor :) Bir de bu linkten http://www.muzik.net/albumler/8468/la-luna--as-one La Luna / As One, Yelil ve yazarın bahsetmediği diğer tüm parçaları dinleyebilirsin.
burcu canım ya geç oldu kusura bakma doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice yıllara inşallah dostum evlenecekte onun hazırlığı telaşı var koşturuyoruz bolca bugünde kuruyemiş süsledik çok zevkli darısı bana inşallah:kedi:
Süper :) teşekkürler canım
Kızlar ben Nermin Bezmen'le Gönderilmeyen Aşk'a çıktığım yolculuğu bitirdim. Kitap hakkında yorumlarımı bütün arkadaşlarım okumalarını bitirene kadar kendime saklıyorum. Çünkü yorumlarken kitaptan bir şeylerden bahsedip kimsenin okuma hevesini, zevkini kaçırmak istemiyorum. Kitabı okumaya devam eden herkese keyfili okumalar dilerim.
Not: Başlarda sıkıldığımızı belirtmiştik ama benim fikrime göre 200'lü sayfalardan sonra akıcıklık başladı ve merak uyandıran gelişmeler oldu.
İyi akşamlar diliyorum... opuyorumnanaktan
AMA SİZ BÖYLE SÖYLEYİNCE STRESE GİRDİM HEMEN OKUMAM LAZIMMMM:sinifsinif: