• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
evet canım özelden haberdar ederseniz çok sevnirim ben de elimden geldiğince takip etmeye çalışıcam zaten,ince düşüncen için sağol.bu arada eşim gelicek burdan kütahyaya gidicem ordan ankaraya dönücem

Gözün aydın tatlım...Maraton başlıyor senin için desene Allah bir an önce kavuşmanı nasip eylesin inşallah...
Evet haklısın ama baştan süre 1 ay olarak belirlendiği için topice hiç uğramayan arkadaşlar yeni anket açıldığında tepki gösterebilirler. Aslında süre konusunu bir kere daha gözden geçirmeliyiz belki de.. Ama ben herkese uyarım, ortak bir karar alalım. Öyle devam ederiz benim için farketmez canım.

Evet canım konuşalım bi ara bunu...

arkadaşlar ben çalışıyorum ve anca akşamları okuyabiliyorum ondada çoğu zaman uyuya kalıyorum tamam 1 ay olmasada 20 gün olsa dahada azaltmayalım süreyi olmazmı:sinifsinif:

Ay Allah iyiliğini versin, nerden çıktı bu Abiye Hanım ağzı :)) güldürdün beni walla. Pek bir yenilik olacağını sanmıyorum, hangi kitapları okuyacağımızı özelden mesaj yazarım canım, ne olacak parmaklarımız aşınacak değil ya :)

ya sanırım bende hastalık oluyor çok beğenip izlediğim karakterleri taklit etmeye başlıyorum bir süre sonra.binnur kayaya bayılıyorum zaten her rolde.paso kitaplardan konuşmayalım cankuşlar havadan sudan şundan bundan her telden konuşalım derim ben,bilmem siz ne dersiniz artık.ha bu arada adı seval olan yok muuu şöle bi sevalcıııııım demek istiyoruuuumdelikafadulden

herkese merhaba
ben de sürenin çok uzun olduğunu düşünen biri olarak en fazla 15 gün bilemedin 20 gün olması tarftarıyım.
ev tuttum kızlar hihoyyyt yetiştirebilirsek 23 nisan tatilinden faydalanıp taşınmak istiyoruz
gözümde büyüyor yaa
evle ilgili ufak tereddütlerim yok değil ama genel olarak beğendim
dolabının çok olmasıi duşa kabinli ve güneş enerjisinin bulunması cazip geldi.
inşallah hayırlı olur bizim için.
şimdiki evimizde iki yıl oturduk ve gerçekten çok sorun yaşadık.
umarım bunda benzer şeyleri yaşamayız.

bu arada taşınınca bir süre internet olmayacak doğal olarak
gelişme olursa ben de sizlerden öğrenirim artık.

ya sanırım bende hastalık oluyor çok beğenip izlediğim karakterleri taklit etmeye başlıyorum bir süre sonra.binnur kayaya bayılıyorum zaten her rolde.paso kitaplardan konuşmayalım cankuşlar havadan sudan şundan bundan her telden konuşalım derim ben,bilmem siz ne dersiniz artık.ha bu arada adı seval olan yok muuu şöle bi sevalcıııııım demek istiyoruuuumdelikafadulden

Tabi ki başka konulardan da konuşalım. Zaten herkes kitabı bitirene kadar, kitap hakkında yorum yapamayacağız.

herkese merhaba
ben de sürenin çok uzun olduğunu düşünen biri olarak en fazla 15 gün bilemedin 20 gün olması tarftarıyım.
ev tuttum kızlar hihoyyyt yetiştirebilirsek 23 nisan tatilinden faydalanıp taşınmak istiyoruz
gözümde büyüyor yaa

Süre konusunda katılıyorum canım. Bu arada ne tesadüf ben de taşınıyorum. Ama şimdiki bulunduğum yerden çok uzağa değil aynı sitenin içinde yer değiştiriyorum :)) Hayırlı olsun yeni evin canım, inşallah mutlulukla oturursun evinizde.

yeni evlere taşınan arkadaşlarıma hayırlı olsun süre konusunda hem fikiriz bence herkes bitirdiğinde haber versin 2.ankete başlayalım ben de ortalarındayım
hastanede çalışıyorum ssk da çok yoğun oluyorum evdede yemekti şuydu buydu sızıp kalıyorum çok yoruluyorum kızlar

Katılıyorum sana canım..Iyyy sinir oluyorum o kadına hele gülüşü yokmu...delikafadulden

herkese merhaba
gözümde büyüyor yaa

Allah kolaylıklar verisn umarım sorunsuz bir şekilde taşınırsın canım.Biz sana da özelden mesaj atarız :)

Süre konusunda katılıyorum canım. Bu arada ne tesadüf ben de taşınıyorum. Ama şimdiki bulunduğum yerden çok uzağa değil aynı sitenin içinde yer değiştiriyorum :)) Hayırlı olsun yeni evin canım, inşallah mutlulukla oturursun evinizde.

Sanada kolay gelsin tatlım....

yeni evlere taşınan arkadaşlarıma hayırlı olsun süre konusunda hem fikiriz bence herkes bitirdiğinde haber versin 2.ankete başlayalım ben de ortalarındayım
hastanede çalışıyorum ssk da çok yoğun oluyorum evdede yemekti şuydu buydu sızıp kalıyorum çok yoruluyorum kızlar

Bende hastane personeliyim sanırım sen hemşiresin canım işiniz cok zor.Allah sabırlar versin...

Bu arada herkese günaydın keyifli,huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle...
Kitaba başladım dün ama sıkıcı bir anlatımı var yazarın karışık gibi neyse daha 50.sayfadayım ilerki sayfalarda beni neler bekliyor bakalım....

cnm hemşire değilim tıbbi sekreterim ama foruma kayıt olurken bnmkine en yakın hemşire vardı o yüzden öyle yazdım hem de onkoloji bölümündeyim Allah kimsenin başına vermesin ilk çalışmaya başladığımda bunalıma girmiştim hergün hastaydım ama zamanla insan herşeye alışıyor arkadaşlar
yoğunluktan bunaldığımda sizlere kaçıyorum
kitap biraz karışık zaten :1hug:

Değişir rüzgarın yönü
Solar ansızın yapraklar;
Şaşırır yolunu denizde gemi
Boşuna bir liman arar;
Gülüşü bir yabancının
Çalmıştır senden sevdiğini;
İçinde biriken zehir
Sadece kendini öldürecektir;
Ölümdür yaşanan tek başına
Aşk iki kişiliktir.
.......

ataol behramoğlu

yağmurlu ve puslu bir hava, içimden daha coşkulu bir şiir geçmedi açıkcası.selam kemirgenler hepinize güzel günleeer

cnm hemşire değilim tıbbi sekreterim ama foruma kayıt olurken bnmkine en yakın hemşire vardı o yüzden öyle yazdım hem de onkoloji bölümündeyim Allah kimsenin başına vermesin ilk çalışmaya başladığımda bunalıma girmiştim hergün hastaydım ama zamanla insan herşeye alışıyor arkadaşlar
yoğunluktan bunaldığımda sizlere kaçıyorum
kitap biraz karışık zaten :1hug:

Off onkolojide mi ozaman işin cok zor tatlım ya..Ben özeldeyim inan ilk başladığımda pskolijikman hergün hasta hissediyordum kendimi..Neyse zamanla alıştım artık...

Değişir rüzgarın yönü
Solar ansızın yapraklar;
Şaşırır yolunu denizde gemi
Boşuna bir liman arar;
Gülüşü bir yabancının
Çalmıştır senden sevdiğini;
İçinde biriken zehir
Sadece kendini öldürecektir;
Ölümdür yaşanan tek başına
Aşk iki kişiliktir.
.......

ataol behramoğlu

yağmurlu ve puslu bir hava, içimden daha coşkulu bir şiir geçmedi açıkcası.selam kemirgenler hepinize güzel günleeer

Çok çok güzel bir şiir teşekkürler canım...

Ben senden başkalarına beri’yim sanaysa öte…
Oysa içimdeki yara yar dediğimden hatıradır bana…
Hatıralarsa yar dediğim kadar gaddar yüreğimdeki sana…
Gözlerimde deşifre edilmiş bu ayrılık sen olanca aşk’ı şifreli yaşatmışken…
Ceylanı yavrusundan eden illetin derdindeyim…
Yani İlk baştan olmasaydın sonunda sensizde kalmayacaktım ben…
Terimden silinmene damlıyor şimdi merdivenlerden dökülen boncukların peşinden koştuğumuz anlar…
Ben ‘’Yar’’ desem?
Senden başka yine kim anlar?
Gözüne uyku dökülmüş bir gece ve uğruna yazılmış binlerce hece arasında…
Ne SEN ayrılabildin ben’den nede BEN sen’den ayrıldım hecelere…

Emre Gökce

nedense bugün pek bir duygusalım ben senağlama

epey ilerledim bakalım olaylar sarmaya başladı ama anlatımda sorun var ben o kısmını sevmedim pofff..cümlelerin sonu hemen tahmin edilesi,yani hiç sürpris yooook

ve çok fazla tekrara gidiyor değil mi ? :) bzn okurken aynı sayfayı tekrarmı okuyorum dedim. hep aynı duygular sanki

aynen öyle oluyore dostum ve bir şey daha Amber sanki nermin ablamın kendisi ve sürekli kendini övüyor gibi geliyor bana ve bunu hissetrimeden yapamıyor bu da komik oluyor,son olarak da olaylar fazla pata küte ilerliyor sanki puffff sonu güzel olaaaaa

teşekkür ederim canım
senin de yeni evin hayırlı olsun
benimki de şu anda oturduğum eve çok uzak değil ama
aynı site içinde de değil tabii:)
kolay gelsin sana da

teşekkürler canım...

Allah kolaylıklar verisn umarım sorunsuz bir şekilde taşınırsın canım.Biz sana da özelden mesaj atarız :)

Sanada kolay gelsin tatlım....

Bende hastane personeliyim sanırım sen hemşiresin canım işiniz cok zor.Allah sabırlar versin...

Bu arada herkese günaydın keyifli,huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle...
Kitaba başladım dün ama sıkıcı bir anlatımı var yazarın karışık gibi neyse daha 50.sayfadayım ilerki sayfalarda beni neler bekliyor bakalım....
[/QUOTE]

teşekkür ederim sana da canım...

epey ilerledim bakalım olaylar sarmaya başladı ama anlatımda sorun var ben o kısmını sevmedim pofff..cümlelerin sonu hemen tahmin edilesi,yani hiç sürpris yooook

ve çok fazla tekrara gidiyor değil mi ? :) bzn okurken aynı sayfayı tekrarmı okuyorum dedim. hep aynı duygular sanki

evet o kadar çok tekrar var ki
tekrarları çıkarsan kitap ancak 100 sayfa olur
hele sonlara doğru bir de yapılan konuşmaları ve gönderilen mesajları hatırlıyor tek tek
dizileri uzatmak için uzun uzun hatırlama koyarlar ya
aynı onun gibi kaydirigubbakcemile3

aynen öyle oluyore dostum ve bir şey daha Amber sanki nermin ablamın kendisi ve sürekli kendini övüyor gibi geliyor bana ve bunu hissetrimeden yapamıyor bu da komik oluyor,son olarak da olaylar fazla pata küte ilerliyor sanki puffff sonu güzel olaaaaa

sorma muhteşem kadın
elini sallasa ellisi
hem de kimseye benzemez, normal hiçbir kadının yaptığı davranışları yapmaz o
bunu sürekli tekrarlıyor (her şeyi tekrarladığı gibi kaydirigubbakcemile3)

Son düzenleme:

evet canım banada öyle geldi , romanın arkasında zaten " Bizim Gizli Bahçemizden" kitabının tanıtımında Nermin Bezmeninde yakın zamanda eşini kaybettiğini ve bu kitabında kendi hikayelerini yazdığını belirtiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

evet o kadar çok tekrar var ki
tekrarları çıkarsan kitap ancak 100 sayfa olur
hele sonlara doğru bir de yapılan konuşmaları ve gönderilen mesajları hatırlıyor tek tek
dizileri uzatmak için uzun uzun hatırlama koyarlar ya
aynı onun gibi kaydirigubbakcemile3

:)))) evet yahu mesaj ve konuşma tekrarı yaptığı yerlerde bende aynını düşündüm canım şimdi sen yazınca güldüm :D

Back