Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yeni başladım sürenin dolmasına ne kadar var :uhm:
Daha çok var canım, 12 Nisan'da başladık kitapları okumaya. Süremiz 1 ay olarak belirlenmişti. 12 Mayıs'a kadar okuyabilirsin
yeni anket açılsın falan denmişte ondan sordum...
Yeni anket açılma konusu şöyle canım: Eğer listedeki 17 arkadaşımız da 1 ay dolmadan kitaplarını bitirirlerse o zaman sürenin dolmasını beklemeye gerek kalmaz yeni anket açılabilir diye fikir paylaştık. Yoksa herkes kitabı okumadan yeni anket açılmasının bir anlamı yok çünkü kitabı okumamış olan arkadaşlar diğer kştabı okumaya gecikmiş olurlar ve okuma hevesleri kaçar. Bu yüzden 17 kişi de onay vermeden yeni anket açılmaz bence tatlım.
Burcucum bazı arkadaşlar topiğe hiç uğramıyor bile 1 ay gibi süreyle uzatıorsak bence topicten kopmalar olabilir...
Kitabım az önce geldi.Bende bu akşam başlıyorum...
Maiberf canım zaten kısa sürede okuyoruz..O sırada diğer anketin içerisinde oluruz sanada özelden mesaj atarız sende müsait olduğnda girdikçe okursun olmazmı.....
günaydın kemirgenler nasılsınız.artık evdeyim umarım bu gece epey bir yol kateder yarın da bitiririm kitabı.ama bişey dicem.eşim 16 mayısta gelecek sora mayıs sonuna kadar yoğun olucam ben nete girip anketi takip edemezsem o ara sora siz beni afaroz ederseniz yaaa nasıl yapıcam bilmiyorum
Neden afaroz edelim canım, sana en çok oy alan kitabı bildiririz. Sen de buraya giremesen de o şekilde takip edersin. Eşin gelecek bundan önemli bir şey yok şuan. Tadını çıkar. opuyorumnanaktan
ayyy çok duygulandımm ne kadann iyisiniiiz:)
evet evet her yeniliği bildirin bana hangi kitap seçildi kim ne kadar okudu her şeyden haberim olsun.abarttım mı ne.