• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
ağustosta taşındım tatlım demetevlerdeyim daha önce kütahyadaydım.ama şuan kocaelinde annemdeyim.çok şükür 2 seneyle yırttım kütahyada o kadar bile çok ama neyse

Hımm ankarada keçiörende kuzenlerim var benimde gelir giderim...
Merkezdemiydin Kütahya'da gerçekten çok bile kalmışsın...

Hımm ankarada keçiörende kuzenlerim var benimde gelir giderim...
Merkezdemiydin Kütahya'da gerçekten çok bile kalmışsın...

evet canım merkezdeydim hisar çarşının arka sokağında.bana kalsa 2 yıl değil 2 ay bile kalmazdım ya bazı mecburiyetler vardı.Allahtan eşimin ataması oldu da kurtuldum.keçiören çok uzak değil bize bizim de tanıdıklarımız var oralarda.Ankarayıda çok sevmezdim soğuk gelirdi deniz olan şehirde büyüdüğüm için.ama kütahyadan sonra ankara öyle güzel geliyorki anlatamam.ama kocaeli başkadır gönlümde.bu arada kütahyadayken otogara doğru giderken kitapçı vbardı ordan epey kitap almıştım giderayak bana uygun biyer açılmıştı ama pek değerlendiremedim.

evet canım merkezdeydim hisar çarşının arka sokağında.bana kalsa 2 yıl değil 2 ay bile kalmazdım ya bazı mecburiyetler vardı.Allahtan eşimin ataması oldu da kurtuldum.keçiören çok uzak değil bize bizim de tanıdıklarımız var oralarda.Ankarayıda çok sevmezdim soğuk gelirdi deniz olan şehirde büyüdüğüm için.ama kütahyadan sonra ankara öyle güzel geliyorki anlatamam.ama kocaeli başkadır gönlümde.bu arada kütahyadayken otogara doğru giderken kitapçı vbardı ordan epey kitap almıştım giderayak bana uygun biyer açılmıştı ama pek değerlendiremedim.

Anladım canım herşeyin hayırlısı tabiki..Kocaelinide biliyorum çok güzel bir yer..
Sorma o kitapçıdan bende cok şey aldım.Ama kapandı malesef şimdi ucuz kitap alabilmek için afyona gidiyorum:):)anneannemler var orda böyle bir kitapçı buldum ne alırsam 5 lira ...

BULUT MU OLSAM

Denizin üstünde ala bulut
yüzünde gümüş gemi
içinde sarı balık
dibinde mavi yosun
kıyıda bir çıplak adam
durmuş düşünür.

Bulut mu olsam,
gemi mi yoksa?
Balık mı olsam,
yosun mu yoksa? ..
Ne o, ne o, ne o.
Deniz olunmalı, oğlum,
bulutuyla, gemisiyle, balığıyla, yosunuyla.
NAZIM HıKMET...

Bugünün şiiride benden olsun istedim.ıyi geceler ....

Anladım canım herşeyin hayırlısı tabiki..Kocaelinide biliyorum çok güzel bir yer..
Sorma o kitapçıdan bende cok şey aldım.Ama kapandı malesef şimdi ucuz kitap alabilmek için afyona gidiyorum:):)anneannemler var orda böyle bir kitapçı buldum ne alırsam 5 lira ...

Afyon'da anneannen varmış, benim de eşim Afyon'lu. Bir kaç kere gittik. Şehitlik ve Korel Otel'e bayıldım. Bir daha gidip görmek isterim doğrusu ama şimdilik mümkün değil..

Herkese günaydınnnnnnn opuyorumnanaktan

Bugün benim doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:CüvCüv: mercimeğimle beraber büyüyoruzzz..

Herkese günaydın,

Yorumlarınıza katılıyorum, ben de kitabı okurken yazarı hayal ediyorum hep aklımda. Onun yaşamının bir parçasını okuyormuşum gibi hissediyorum. Bir de hala bir olay yok kitapta ACTION ACTION istiyorum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Yalnız size bir şey sormak istiyorum, kadının duygularını okurken ağlayanınız var mı içinizde? Ben kitabı okurken kısık sesle klasik müzik dinliyorum, bir de ölüm hakkındaki acı dolu sözleri okuyunca içim şişiyor, başlıyorum ağlamaya. Yoksa ben hamilelikten mi böyle çok hassaslaştım? :sinifsinif: :sinifsinif: Hep eşim geliyor aklıma, Allah'ım tüm sevdiklerimizi korusun.
Neyse böyle işte sabah sabah çenem düştü opuyorumnanaktan

İster istemez Anber insanın kafasında kitabın yazarıymış gibi canlanıyor. Canım bende senin gibi klasik müzikle okudum bu gün biliyormusun birde açtım La lunayı dinledim :) Yazar duygularını anlatırken çok tekrara düşsede hüznü iyi tasvir ediyor. Bir çok yerinde bende duygulandım.

İster istemez Anber insanın kafasında kitabın yazarıymış gibi canlanıyor. Canım bende senin gibi klasik müzikle okudum bu gün biliyormusun birde açtım La lunayı dinledim :) Yazar duygularını anlatırken çok tekrara düşsede hüznü iyi tasvir ediyor. Bir çok yerinde bende duygulandım.

Klasik müzik dinleyerek kitap okumak benim için kitabın daha akıcı olmasını sağlıyor, bir de bebişimi rahatlatmak için dinliyorum. Kitabı okurken bir de Antonio Vivaldi ve Tomaso Albinoni dinlersen süper oluyor :) Bir de bu linkten http://www.muzik.net/albumler/8468/la-luna--as-one La Luna / As One, Yelil ve yazarın bahsetmediği diğer tüm parçaları dinleyebilirsin.

Back