Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ANBER ŞİZOFREN OLABİLİRMİ YA ANBERİN YANİ TIPKISININ AYNISI GİBİ BİRİ BEN BUNA TAKLDM KALDIMbilmiyorumkismile
Maşallah kızlar yaa okumaya başlamışsınız bile benimde bugün itibariyle vizelerim bitmiş bulunmakta koşa koşa kitabı almaya gittim sınavdan sonra bende bugün başlıyorum inşallah kaydirigubbakcemile3
selamlar kitap kemirgenleriii delikafadulden ya cidden iyice3 önyargı oldu bende hiç devam edesim gelmiyor,hiç yapmadığım bir şey olmasına rağmen bazı satırları atlamak geliyor içimden ama zorluyorum kendimi okuyorum yine de
bana da iyi geceler kıslar ben de kaçar.ayy bide dilci olucam cümlelere bak kaydirigubbakcemile2 amaan seviyorum dan dun konuşmayı bazen napıyım.şiir kitabı da okuyalım arada olmaz mı ankete eklesek
iyi akşamlar kızlar nassınız bakim.bu arada sarissaya katılıyorum artık kitap hakkında yorum yapmayı bırakalım bence bitince en ince ayrıntısına kadar didikleriz daha iyi olur.düşünsenize bir film izleyeceksiniz ya da yeni başladınız,birileri sürekli filmden bahsediyo ıyyy sinir olurum.başka sohbetler yapalım kitap okuma müddeti bitene kadar.naçizane fikrim artık siz ne dersiniz bilemem
Evet katılıyorum...Mesela sitedeki herkezi tanımak istiyorum..olumunekankayizsmile
Neler yaparsanız nelerle uğraşırsınız peki...:icecream:
Vizelerin bitmiş gözün aydı arkadaşım. Kitabın hayırlı olsun. Bakalım sen neler düşüneceksin kitap hakkında :))) Bizi başlarda pek sarmadı da.
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Maiberf ankaradasın sanırım neresinde oturuyorsun...