• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
Günaydınnnnnn opuyorumnanaktan

Hala 200'üncü sayfadayım çünkü dün gece hiç okuyamadım. Bu sayfaya kadar hiç olay yok, anlatmayayım siz okuyunca görün zevki kaçmasın ama sadece biri girecek sanırım Anber'in hayatına sadece onu merak etmeye başladım. Biraz temizlik yapayım daha sonra yine okumaya başlıcam.

ANBER ŞıZOFREN OLABıLıRMı YA ANBERıN YANı TIPKISININ AYNISI GıBı BıRı BEN BUNA TAKLDM KALDIMbilmiyorumkismile

ANBER ŞİZOFREN OLABİLİRMİ YA ANBERİN YANİ TIPKISININ AYNISI GİBİ BİRİ BEN BUNA TAKLDM KALDIMbilmiyorumkismile

Anber, Anberin'le sadece Anberin aradığı zaman görüşebiliyor ve Anberin'i kimseye tanıştıramıyor çünkü kendisi tanışmak istemiyor... Sanki bu hayali bir arkadaş gibi geliyor bana. Anber'in üzüntüsünden dolayı psikolojisi bozuldu ve roman kahramanlarının yaşadığını hayal etmeye başladı sanırım..

Maşallah kızlar yaa okumaya başlamışsınız bile :nazar: benimde bugün itibariyle vizelerim bitmiş bulunmakta koşa koşa kitabı almaya gittim sınavdan sonra kaydirigubbakcemile4 bende bugün başlıyorum inşallah kaydirigubbakcemile3

Maşallah kızlar yaa okumaya başlamışsınız bile :nazar: benimde bugün itibariyle vizelerim bitmiş bulunmakta koşa koşa kitabı almaya gittim sınavdan sonra kaydirigubbakcemile4 bende bugün başlıyorum inşallah kaydirigubbakcemile3

Vizelerin bitmiş gözün aydı arkadaşım. Kitabın hayırlı olsun. Bakalım sen neler düşüneceksin kitap hakkında :))) Bizi başlarda pek sarmadı da.

Kızlar kitabı bgn alabildim epey geç kaldım biliyorum ama okumaya hızlı bir şekilde giriş yapacağım :) yazdıklarınızı okuyamadım şöyle göz ucuyla baktım süprizi kaçmasın :D

yorum yaparken çok ayrıntılara girmeyelim kızlar
başlamayanlar ve yeni başlayanlar için sıkıcı olmasın.

selamlar kitap kemirgenleriii delikafadulden ya cidden iyice3 önyargı oldu bende hiç devam edesim gelmiyor,hiç yapmadığım bir şey olmasına rağmen bazı satırları atlamak geliyor içimden ama zorluyorum kendimi okuyorum yine de

yaa cidden mi :) uzun zamandır kitap okuyamadım epey ara verdim inşallah bu kitabı severimde okudukça okuyasım gelir :p sinemadada bana öyle oluyor çünkü 2 tane kötü film arka arkaya izlersem ara veriyorum psikolojik olarak önyargıyla :)))

bana da iyi geceler kıslar ben de kaçar.ayy bide dilci olucam cümlelere bak kaydirigubbakcemile2 amaan seviyorum dan dun konuşmayı bazen napıyım.şiir kitabı da okuyalım arada olmaz mı ankete eklesek

evet şiir kitabı ve deneme kitabıda okuyalım alıntılar yaparız mükemmel olur :)

iyi akşamlar kızlar nassınız bakim.bu arada sarissaya katılıyorum artık kitap hakkında yorum yapmayı bırakalım bence bitince en ince ayrıntısına kadar didikleriz daha iyi olur.düşünsenize bir film izleyeceksiniz ya da yeni başladınız,birileri sürekli filmden bahsediyo ıyyy sinir olurum.başka sohbetler yapalım kitap okuma müddeti bitene kadar.naçizane fikrim artık siz ne dersiniz bilemem

iyi akşamlar kızlar nassınız bakim.bu arada sarissaya katılıyorum artık kitap hakkında yorum yapmayı bırakalım bence bitince en ince ayrıntısına kadar didikleriz daha iyi olur.düşünsenize bir film izleyeceksiniz ya da yeni başladınız,birileri sürekli filmden bahsediyo ıyyy sinir olurum.başka sohbetler yapalım kitap okuma müddeti bitene kadar.naçizane fikrim artık siz ne dersiniz bilemem

Evet katılıyorum.....olumunekankayizsmile
Neler yaparsanız nelerle uğraşırsınız peki biraz birbirimizi tanıyalım...:icecream:

Yorum yazmayanların gözünde arpacık çıksın emi...delikafadulden
Aman Allah korusun olurda cıkarsa anmayın beni...kaydirigubbakcemile3
Ben özel bi hastanede birim yöneticisi olarak çalışıyorum
Çeko mezunuyum...
Spor ve kitap benim hayatımdır diyebilirim...Profesyonel spor yapıyorum....
Okumaya karşı açlığım hat sınırda elime ne geçerse okumayı cok severim...Hayalim edebiyat yada türkçe öğretmenliği okumaktı ama nasip olmadı.
Birde müzik..En sevdiğim ve dinlemekten keyif aldığım sanatçı Kıraçtır....
Benden bukadar...

arpacık kurpacık ben yazcam hemen çıkmasın hiçbiyerimdeeezemuszemus

ben edebiyat mezunuyum bir süre ücretli öğretmenlik yaptım şuan eşim askerde olduğu çalışmıyorum annemdeyim.artık eşim gelince dersane falan başlarım belki çalışmaya.ama evde oturmayı çok sevdim çalışmayabilirmdeee:hulya: okumayı söktüğümden beri kitap okumaya bayılırım hatta ilk bana ait kitabımın adı ''korkak köle'' idi rahmetli babam almıştı. ama ne bulsam okumam seçiciyimdiribulmaca çözmeye bayılırım,resim yapmayı severim.ha bir de yemek yapmaya bayılırım.3 yıllık evliyim bebişim yok kendimi severim,kötü derecede ingilizcem ve farsçam vardırsempatiksalakcinni ha ha ne sdaçmaladım ha cv hazırlar gibi.kısaca böle dicem ama bi baktım baya da uzamış

Back