Burberry weekend temizlik kokan bi parfüm mü sizce????

laizylion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
157
5
66
İstanbul
Burberry weekendi almayı düşünüyorum bana yumuşatıcı kokusunu andırmıştı ama emin değilim.... hangi açık parfümde daha iyi bu koku ilen var mı arkadaşlar?????:):)

olur mu ya ne alakası var ben yıllarca kullandım vazgeçilmeyecek bir koku weekend, zaten baharat kokusu o.

ayrıcada bütün parfumleri kapaklarında kokladığımda bana, kolonya gibi gelir ama tende çok farklı kokar.
her tende de çok farklı gelir kokusu, burberry weekend esmer tenliler içindir özellikle, eğer beyaz tenli yada sarışınsanız daha fresh kokular tavsiye ederim.

Canım weekend baharatlı bir koku temizlik kokusundan ziyade. Sansiro da güzel kokuyordu ama yinede önce dp ye bir bak derim.

ben weekendi david walker diye bi açık parfümcüde koklamıştım çok hafif bi kokuydu ve yumuşatıcıyı andırıodu.. bargelloda kokladım ağırdı cidden baharatlıydı.. ama durdukça koku sıktıktan belli bi süre sonra gene bi temizlik kokusu alıorum ben o parfümden :) o zaman fresh başka parfümler önerin bana :))

yorumunuz için teşekkürler ama ben parfümü kötülemedim zaten... ben şöyle temiz temiz kokan bi parfüm arıyorum... yumuşatıcı kokusu gibi gelmişti bana kokladığımda derken iyi bişey olarak söyledim çünkü ben öyle bi parfüm arıyorum :)

anladım canım. ama o tarz bi koku deil.
bence açık parfumcuye gidip fresh koku ıstedıgını soyle onlar farklı markaların guzel kokularını çıkarırlar.
bide tavsiyem kolunun belirli yerlerine birkaç tane sık dene ve o gün alma, eve gittiğinde falan koku iyice oturunce tekrar tekrar koklayıp kararını ver,
daha sonra gidip al.
çünkü kokular sıkıldıktan sonra birkaç saat içinde çok daha hoş oluor.

ne baharatı ya alakası yok =) arkadaşın dediği gibi yumuşatıcı gibi bi kokusu var.eşim hediye etti pek beğenmiyorum hatta başımı ağrıtıo çok ağır.orijinal olduğu için atamıyorum da

ah ahh üniversite yıllarımda kullanırdım ve arkadaşlar bayılırdı.yumuşatıcı gibi koktuğunu düşünmüyorum yumuşak bir koku olduğunu düşünüyorum.ama fresh değil kabul ediyorum

kim ne derse desin taklitlerinin çokluğundan dolayı wekend bana hiçte para verip alınır bir parfüm gibi gelmiyor zaten 5 tl ye bile birebir taklidi var

ben kullanıyorum öyle yumuşatıcı gibi bi kokusu yok hafif ağır ama kış için uygun bence ben doldurmasını kullanıyorum d&p den gayet de memnunum kalıcı

bu koku yaklaşık bi 8 sene önce falan çok modaydı.herkes sıkardı.o yüzden şimdi ne zaman duysam midem kalkar..

Bende zamanında çok kullanırdım,weekend artık klasikler arasına girdi..arkadaşlarında dediği gibi D&P ya da bargello'da bulabilirsin gayetde kalıcı..denemek için al kullan bi kere bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…