Buraya girdiğinizde eşinizin haberi oluyor mu?

canım Lalişim
aynen benimki de seni tanıyo

Kocam bizim eski ekipteki hemen herkesi bilir.
Diğer sosyal ağlarda ekli olmamız,birbirimize yorum yapmamız baştan onu şaşırtmıştı ama şimdi alıştı artık.

benimki de biliyor bazen kime yaziyosun bu kadar diye soruyur. kk diyince 24 saat kkdasin yeeter at şu teli elinden diyor

Benim esimde biliyor :) ama Bakmaz öyle nickime mesajlarima falan

Geçen akşam Ceylinimdeceylinim 'in konusuna o kadar kafayı taktım ki darlandım offladım 'bu erkekler niye böyle ya' dedim adam direk 'ne olmuş ne yapmışlar yine?' dedi.
Konu hiç komik değildi ama ben onun tepkisine güldüm.
İnşallah bunlar bana yol, su, elektrik olarak dönmez.

seninkide fazla kiskanc sen ne yaptigini bikniyonmu benimkide uye oldugunu biliyo ama oyle cok kizmadi cunku benim yas tahtaya basmicami biliyo en inemlisi bana guveniyo bi kac kere bir sey diyecrk oldu ben 2004 den beri bilgisayar indernet kullaniyom dedim banami ogretiyon dedim

kesinlikle üyelik bilgilerimi vermezdim. kesinlikle.
forum, sözlük gibi ortamların kullanıcı adlarının paylaşılması bana gereksiz geliyor.
kendime kısıtlama getireceksem ne anladım bu forumdan. düşüncelerimi özgürce dile getiremeyeceksem.. hoş forum harici de getiririm ama olsun :))

Ben gizli giriyorum.

O kadar meraklıdır ki kullanıcı adımdan konularıma mesajlarıma kadar didik didik eder.
Bu da savaş çıkar demektir. Yazdıklarımı onun yüzüne de derim sorun o değil.
Sorun tüm özelimizi başkaları ile paylaşmam olur kendisi için

benim eşimde biliyor çünkü onun telefonu samsung olduğu için daha rahat geliyor bana oradan girmek ... hatta geçmişfln temizleme derim kayıtlı olduğu için direk telefonda girince rahat açıyorummmmm hatta onada okuyorum bazen yazılanları

Tedirgin olmaları normal mi acaba ya... şöyle düşünüyorum erkekler kulübü olsaydı, eşlerimiz orada bu tür konular hakkında konuşsaydı ve üye olsalardı, biz de ne oluyor orada diye bir sorardık belki :)

bilmiyorum ki bazen hak veriyorum gaza gelmemden korkuyor ama bazen de kızıyorum ee benim aklım yok mu atıyorum buradaki kızlar bi kavgamız üzerine boşan şu adamdan dese ben hemen o gün gidip dava açacak halim yok
bi de erkekler kuşübü olmasına gerek yok ki zaten erkekler fazlasıyla "erkek erkeğe" muhabbeti yapıyorlar haaaa merak etmiyor muyum etmez miyim çatlıyorum ama o onun özeli deyip sormam bile ne konuştunuz diye ben kk'yı da öyle görüyorum

Biliyo tatlım . Arada hatta kendisi diyor kk'ya gir de konu aç filan

Aynen ne zaman ilgimi ceken biseyi onlarla paylassam benden once haberleri oluyor

Her dk burda oldugumdan biliyor üye olduğumu :) Hatta bazen benı kızdırcak bişey yaptıgında hemen dıyorum konu aççam senı şikayet etcem

evet haberı oluyor
cok dedıkodular varmıydı bakım bugun dıyor
ohoo yıkılıyo fena dıyorum ,hatta bazen oyle konular oluyor kı onada okuyorum konu su yorumlar su ınsanlar cıldırmıs falan dıye

Benim ki bilmiyor bu siteden bazı şeyleri okuduğumu biliyor ama üye olup konu açtığımı bilmiyor. Bilmesini istemiyorum çünkü buraya içimi döküyorum... Bunu da bilmeyiversin, yazdığımı öğrenirse hepsini okumak isteyecek yorum yapacak özellikle diyet günlüğümü görmesini istemiyorum.

Biliyor çok fazla takılırsam kızıyor bazen okuduğum konudan bahsediyorum şöyle boyle yaz sende diye yorumda yapiyor...

Merhaba arkadaşlar size bsey sormak istiyorum:) basligi bulamadim. benden once yazmis olabilr mi bilmiyorum konuyu bulamadim buraya girdiğinde esinizin haberi oluyormu??:)
biliyor hatta meşgale oldu sana evde tek sıkılıyordun dedi

Ben evli değilim ama sevgilim kk de takıldığımı biliyor :) konuları bazen onunla da paylasıyorum ama nickimi bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…