• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buraya girdiğinizde eşinizin haberi oluyor mu?

Yıllardır üye oldumu biliyor,hatta kızlarla buluştuk bile yeni evlendiğimiz sene :) biraz zorladı gitme vs diye son çare annemde geldi benle :) ama nikimi şifremi bilmez :KK53: burda saydırdığımızı biliyor hiç bişey demiyor:KK54:

Ay buraya karisan kocalarda mi var yahu.
Bence bu kadar karistirmayin kendinize ya.
Benim ki biliyor problem de etmiyor.
Zaten hamilelik ve tup bebekle ilgili sorularim icin illa ki uyelik gerekmisti de baslamistim

Benim sevgilim burda takıldığı mi biliyor yeter artık dediği çok oluyor hatta sırf telefonu bu yüzden saklıyorm birgün beni deşifre edecek diye çok korkuyorum

Benim eşimde biliyor ne var orda bukadar yahu diye sordu bi gün çünkü normalde telefonu sadece alo için kullanan ben tlf elimden düşmez olunca dikkatini çekti :KK45: Bende 300-500 hatun konuşuyoz işte bu bu bu konulardan öyle işte deyince 300-500 kadın mı aman aman bi daha merakta etmem dedi :KK31:
Geçen günde kilo almayla ilgili kınuşuyorduk annemde vardı pekmez iç vs bişeyler söylediler ben yok mok deyince benimki biz ne desek boş anne kk dan öğrenir o napacağını dedi :KK73::KK71:

Biliyor ve faydalı buluyor. düşük tehdidi yaşadığımda üye yorumlarını ona okuyorum. Burada her şeye bir cevap buluyorum diye destekliyor fakat bazen ona bağlı şikayetlerimi yazmaktan çekiniyorum

Bende vajinismus skintimdan bu yana 7 24 kk dayim dogal olarak kizıyo icerigini bilmiyo ama sonjna kadar savunuyorum hepinizi kizlar:))

Merhaba arkadaşlar size bsey sormak istiyorum:) basligi bulamadim. benden once yazmis olabilr mi bilmiyorum konuyu bulamadim buraya girdiğinde esinizin haberi oluyormu??:)
bigün çıldırdı benimki işten gelır gelmez kk diye derste calısmıosn dıye ama nasıl bagırdı küstük falan ama yinede başedemedi :KK28:

Benim kocam da bilir. Hatta sen de konu aç annemi anlatta içini dök rahatlarsın der :) :) Burdaki komik şeyleri anlatırım beraber güleriz :D Kızılcak veya saklanılacak bir durum yok bence

Ben yeni üyeyim. Merak etmeye başlamıştı napıyorsun diye ben de söyledim. Destek de oluyor aslında bana iyi geldiğini anladı çünkü... :)

Buraya bir şey sormak için üye oldumdu. O zaman söylemiştim, oraya sordum falan diye. Ama sonra müdavimi olduğumu söylemedim. :)
Burası benim dedikodu kotamı dolduruyor. :)

Arada bir o da bakar bu siteye. Benim bir sorunum varsa araştırır.
Eğer yazdığım bir mesaja denk gelirse, "Aha bunu benimki yazmış." diyebilir.:KK70:

ben bu siteye kızan adamları anlamıyorum ya ne olmuş eşi üyeyse giriyorsa zaten hepimiz kadınız. evli değilim ama hayatımda ki insan biliyor güler geçer ne zaman bilgisayarım açık olsa KK'da açıktır görür ama nickimi bile bilmez KK'yı görünce yine seninkiler yazmış mı der güler napsın :KK45:
arada ben soruyorum böyle böyle bir konu varmış bak diyorum alttan mesajı veriyorum hahaha sor bakayım seninkiler ne diyecek diyor :KK70:

Benimki biliyor yarışmalara katıldığımıda bilir.. arada dedikodusunu yaptığımıda ..fena şeyler yazma bari der bazenn.. öğrendiğinde ilk işi bende üye olacağım olmuştu...şaşkınmı ne ayolll..:KK70::KK70::KK70:

Back