Buraya girdiğinizde eşinizin haberi oluyor mu?

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.928
118.982
598
35
Merhaba arkadaşlar size bsey sormak istiyorum:) basligi bulamadim. benden once yazmis olabilr mi bilmiyorum konuyu bulamadim buraya girdiğinde esinizin haberi oluyormu??:)

Eşim yok ama olsa eğer haberi olurdu, çünkü sürekli telefon elimde
Yanlış anlamasın diye gizli saklı olmasın diye söylerdim..

Benim eşim bu siteye üye olduğumu bilir, bazen yazdıklarıma bakar ama bir şey demez.

Benim eşim biliyo ( girdiğimi bilir, nickimi bilmez - zaten sormadı da ben hamileyken söylemiştim orda böyle diyolar gibisinden.. )
Ama bilmese de sorun olmaz
Niye ki

evli değilim ama evli olsam heralde özel birşey yazmak istediğim de yazamam
( kv.kp çekiştiremem diye ) söylemezdim

Hayir yok ben gizli gizli giriyorum olursa fircalar valla

Benim siteye girdiğimi, okuduğumu biliyor ama üye olduğumu bilmiyor. bana çok sert sordu "sen üye misin bu siteye" diye, ben de korkudan hayır dedim, yalan söylediğim için çok kızar bana

Merhaba arkadaşlar size bsey sormak istiyorum:) basligi bulamadim. benden once yazmis olabilr mi bilmiyorum konuyu bulamadim buraya girdiğinde esinizin haberi oluyormu??:)
ben söylemediğim halde nasıl olduysa öğrendi ve her seferinde canıma okuyor abuk subuk fikirler alıp gelmişsin yine diye :) sinir oluyor buraya girmeme

sanirim bi ara bahsetmistim bi konu acilmisti - yoksa nerden bilecek
gecende Durmus bana: kk ya sor onlar bilir dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…