Buraya girdiğinizde eşinizin haberi oluyor mu?

Meraktan sordum üye olduğumu söyledim kizdi hatta birşey yazmami da istemiyor
benimki de istemiyor hatta bi kere çok büyük kavga ettik sırf burası yüzünden
ve başka zaman alakasız konulardaki tartışmalarımızda bile sözü dönüp dolaştırıp buraya getiriyor yine ordan gazı aldın geldin di mi diye :)

Evet üye olduğumu nickimi falan biliyo, sıklıkla buranın kritiğini yaparız sayar söveriz bazı konulardaki kisilere

Evet biliyor ama hiç merak edipte ne yazdığıma bakmaz. Bazen eğlenceli şeyleri ben gösteriyorum gülüyoruz beraber.

Valla fena fircaliyor bana. Kiziyor işde üye oldum dedigimde ama hic birşey yazma diye bende tamam deyip geciyorum yine yaziyorum yaa kocan varken girmem disindan takip ediyorum üyeliğinin nicki bilmiyor bilse takip ederdi ne yazmis felan diye

Kocan genel olarak seni çok baskılıyo bence, sen bu durumdan ya memnunsun haşin erkeğim modundasın ya da genel olarak pasif bir yapın var

ozaman benimki de öyle ögrendi ama nasil??
inan bilemiyorum ya netten falan da girdiğimde geçmişi silerdim
telefonumu da kurcaladığını sanmıyorum ama öğrendi hatta bütün konularımı yazışmalarımı falan okumuştu bi dönem sık kavga ediyorduk ben de gelip burada konu açıp saydırıyordum kendisine onları falan okumuştu girmiştik birbirimize
şimdi de nasıl oluyorsa her yazdığımı biliyor
hatta bunları bile yakın zamanda okuyabilir ama canım kocacım bil ki arkandan iş çevirmiyorum burda sadece içimi döküp rahatlıyorum canııımmmmmm

ay ölücem gülmekten:)
bende evde pek girmem. islerim oluyor zamanim olmuyor isyerinde giriyorum ama anlamadim bende.

acaba kendim mi bahsettim ama inan onu bile hatirlamiyorum.
amaaaaaaaaaaaaaaaaan neyse ne cokta tin

Evet haberi var arada çemkiriyor bırak artık şu KK yı diye orada ne yazıyorsun falan kıskanıyor galiba

Niye bişey yazma diyo
Ne yazmandan korkuyo
Onu mu ispiklerisn diye hani

Benim eşim biliyo sadece aman ben uğraşamam sen nasıl okuyosun üşenmeden kitaba bile üşenirsin demişti aslında haklı da ama merak işte. bi konu bir sayfa bi roman oooo , bi de işyerinde iyi sarıyo. Evde olsam pek girmiyordum bebeğim var malum

Esim degilde erkek arkadasim ,arkadaslarm ailem biliyor ve herkes dalga geciyor siteyle

Üye olduğumu bilmiyor Hamile olduktan sonra benim ve kızım için internetten araştırma yaparken keşfetmis. Ne güzel site bütün kadınlar birleşmiş bilgi paylaşıyor diyor En küçük bir şeyde dur KK ya bakayım orda ne diyorlar diyor Ama bdv ' dan haberi yok bilse burdaki k.valide konularını...

ayyyy bu erkekler bi alem sanki ne oluyor buraya üyeysek dışarı çıkıp gezip tozsak burada takıldığımız kadar dışarıda arkadaşlarımızla takılsak daha mı mutlu olurlar ki acabaaaa
ay ölücem gülmekten:)
bende evde pek girmem. islerim oluyor zamanim olmuyor isyerinde giriyorum ama anlamadim bende.

acaba kendim mi bahsettim ama inan onu bile hatirlamiyorum.
amaaaaaaaaaaaaaaaaan neyse ne cokta tin
sorma ya bende evde girmiyorum hiç kk'ya hem zamanım olmuyor hem de onun diline düşmemek adına ama yok yine biliyor yine biliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…