• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buraya girdiğinizde eşinizin haberi oluyor mu?

Eşim biliyor ama ne nickimi sordu ne de yazdıklarıma bakmak istedi. Bir kaç arkadaşım var buradan ve onlarla dışarıda da görüşürüyoruz ve eşim problem çıkarmıyor Sağolsun.

Biliyor.
Kullanıcı adımı da şifremi de biliyor.
Zaten evde tablette hep açık.
Bekarlığımdaki gibi sık giremesem de...
Bazı arkadaşlarımdan bahsettim bile.

_meLinDa_ _meLinDa_ 'yı iyi tanır mesela...:KK68:

Biliyor çünkü fırsat buldukça giriyorum. Dalıp gidiyorum hatta dürtüyor 'bırak artık' diye. Hatta bir ara şüphelendi telefonda bu kadar ne yapıyorum diye öyle öğrendi. Haklı adam.
Nickimi gördü ama girip baktı mı bilmem.

Merhaba arkadaşlar size bsey sormak istiyorum:) basligi bulamadim. benden once yazmis olabilr mi bilmiyorum konuyu bulamadim buraya girdiğinde esinizin haberi oluyormu??:)
benim de eşim biliyo girdiğimi üye olduğumu, nickimi yorumlarımı bilmek istemez hiç sormadı yani ama bazen pazar günleri kızıyo bırak elinden telefonu diye :KK53:
bazı konuları okuyorum ona. arada sohbet ediyoruz burdaki konular üzerinden.. hatta bebeğim bi kere çok kusmuştu da eşim "sor bakalım senin anne grubuna neymiş bizimkinin derdi" demişti :KK45:

Aynene benimde işde hic bisey yazma diyor takip ediyorum üyeliğine girmeden.. Elbet benimde derdim var işde erkeklerde olabilir diye düşünüyor kiskanctir kocam :KK70:

İlk üye olduğum zamanlar yalan onlar erkekler girip bayan gibi yazıyor dedi. Ben de 'uzun sürmüyor üyelikleri tespit edilip şutlanıyor' demiştim. İnandı mı bilmem.

Eşim siteye girdiğimi de kullanıcı adımıda bilir .

Benimkinin telefonla tabletle hic isi yok.
Kadinlar kulubunde oldugumu biliyor, buranin ne olduğunu bilmiyor.
Toplanip gun yaptigimizi dusunuyor olabilir.

Benimkinin de o taraklarda bezi yok ama nickimi de biliyor hani bakmayı bilmese de... bazen ben okuyorum buradaki ilgin konuları.

Benimki de biliyor. Kendini kaybediyorsun burda falan diyor.. Bazı konuları okuyorum falan karşılıklı düşüncelerimizi söylüyoruz yorum yapıyor o da ara sıra:)

Benim esim de biliyor. :) Hatta orasi nasil bir yer, neler konusuyorsunuz falan diyordu. Ama cevap alamiyordu tabii. Bayanlara ozel dedigimden beri sormadi hic. :D

benim de eşim biliyo girdiğimi üye olduğumu, nickimi yorumlarımı bilmek istemez hiç sormadı yani ama bazen pazar günleri kızıyo bırak elinden telefonu diye :KK53:
bazı konuları okuyorum ona. arada sohbet ediyoruz burdaki konular üzerinden.. hatta bebeğim bi kere çok kusmuştu da eşim "sor bakalım senin anne grubuna neymiş bizimkinin derdi" demişti :KK45:
Haha ben buraya bagimli oldum esimde anliyor Birak telefonu benle azicik ilgilenn diyor :KK70: buraya girdiğini bilir üyeliğini de öğrendi ama buraya dert paylastigimi bilmiyor bilse çok kizardi işde

Biliyor girdiğimi. Nickimi ne yazdığımı falan bilmez ama. Sorduydu napıcan deyip konuyu değiştim. Fazla merak iyi değil.:stop::KK20:

Nişanlımın haberi var tabi ki de, bulacağım seni bir gün diyor, istese bulur da :P

Merhaba arkadaşlar size bsey sormak istiyorum:) basligi bulamadim. benden once yazmis olabilr mi bilmiyorum konuyu bulamadim buraya girdiğinde esinizin haberi oluyormu??:)
arada sorar napıyon diye, forumda dolasıyom derım...

ne forumu dıye sormaz, sorarsa da ben sana soruyom mu napıyon tablette on saat der gecerım ;)

Esim kadınlar kulübüne erkeklerde girebilir diye güvenmiyordu sosyal medyaya hic güvenmez facebookum bile yok hic hesabim yok sadece buraya giriyorum eşimin de yok telefona bakıyorum yok. İşde üye oldum dediğine çok kizmisti ama hic birşey yazma diyor bende size sordum haberi varmi diye:) var diyene sasirdim:)

benimki aynen soyle diyo gene o siteyeni giriyon bos seylerle ugrasiyomusum

runuzumu falan bikmiyo cunku bek bilgisayarla isi yok kendi telefinunu bile tam kullanamiyo benimkinden daha 4 5 alt dusik model ilk akilli telefonlardan onu bile tam kullanamiyan adam benimkini nasil karistirsin zaten evdeki uydu bozulursa ben duzektirim bikgisayarda yapamadigi bir sey olsa ben yaparim aksam gelmis yanima whatsappimdaki mesajlari sil diyo daha onu bile bilmiyo ne olcek boyle :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Kk gizli ve kotu seylerin yasandigi bir yer degil ki neden bilmesin hatta eşimle aramizda bir mesele var kk daki hanimlara danis onceden yasamis olanlar vardir fikirler al demisti
Bu eşleri anlamiyorum sonucta burada kimse kimseyi kotu yola sevketmiyor aksine tam tersini yapiyorlar

runuzumu falan bikmiyo cunku bek bilgisayarla isi yok kendi telefinunu bile tam kullanamiyo benimkinden daha 4 5 alt dusik model ilk akilli telefonlardan onu bile tam kullanamiyan adam benimkini nasil karistirsin zaten evdeki uydu bozulursa ben duzektirim bikgisayarda yapamadigi bir sey olsa ben yaparim aksam gelmis yanima whatsappimdaki mesajlari sil diyo daha onu bile bilmiyo ne olcek boyle :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Back