Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden fırçalarki eşiniz? sonuçta sakıncalı bi site değil ki bu...Hayir yok ben gizli gizli giriyorum olursa fircalar valla![]()
benim de eşim biliyo girdiğimi üye olduğumu, nickimi yorumlarımı bilmek istemez hiç sormadı yani ama bazen pazar günleri kızıyo bırak elinden telefonu diyeMerhaba arkadaşlar size bsey sormak istiyorum:) basligi bulamadim. benden once yazmis olabilr mi bilmiyorum konuyu bulamadim buraya girdiğinde esinizin haberi oluyormu??:)
Aynene benimde işde hic bisey yazma diyor takip ediyorum üyeliğine girmeden.. Elbet benimde derdim var işde erkeklerde olabilir diye düşünüyor kiskanctir kocam![]()
Benimkinin telefonla tabletle hic isi yok.
Kadinlar kulubunde oldugumu biliyor, buranin ne olduğunu bilmiyor.
Toplanip gun yaptigimizi dusunuyor olabilir.
Haha ben buraya bagimli oldum esimde anliyor Birak telefonu benle azicik ilgilenn diyorbenim de eşim biliyo girdiğimi üye olduğumu, nickimi yorumlarımı bilmek istemez hiç sormadı yani ama bazen pazar günleri kızıyo bırak elinden telefonu diye
bazı konuları okuyorum ona. arada sohbet ediyoruz burdaki konular üzerinden.. hatta bebeğim bi kere çok kusmuştu da eşim "sor bakalım senin anne grubuna neymiş bizimkinin derdi" demişti![]()
arada sorar napıyon diye, forumda dolasıyom derım...Merhaba arkadaşlar size bsey sormak istiyorum:) basligi bulamadim. benden once yazmis olabilr mi bilmiyorum konuyu bulamadim buraya girdiğinde esinizin haberi oluyormu??:)
Biliyor.
Kullanıcı adımı da şifremi de biliyor.
Zaten evde tablette hep açık.
Bekarlığımdaki gibi sık giremesem de...
Bazı arkadaşlarımdan bahsettim bile.
_meLinDa_ 'yı iyi tanır mesela...
![]()
runuzumu falan bikmiyo cunku bek bilgisayarla isi yok kendi telefinunu bile tam kullanamiyo benimkinden daha 4 5 alt dusik model ilk akilli telefonlardan onu bile tam kullanamiyan adam benimkini nasil karistirsin zaten evdeki uydu bozulursa ben duzektirim bikgisayarda yapamadigi bir sey olsa ben yaparim aksam gelmis yanima whatsappimdaki mesajlari sil diyo daha onu bile bilmiyo ne olcek boyle![]()