- 13 Nisan 2007
- 33.247
- 101.011
- 1.123
- 46
canım Lalişim
aynen benimki de seni tanıyo![]()
Kocam bizim eski ekipteki hemen herkesi bilir.

Diğer sosyal ağlarda ekli olmamız,birbirimize yorum yapmamız baştan onu şaşırtmıştı ama şimdi alıştı artık.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım Lalişim
aynen benimki de seni tanıyo![]()
seninkide fazla kiskanc sen ne yaptigini bikniyonmu benimkide uye oldugunu biliyo ama oyle cok kizmadi cunku benim yas tahtaya basmicami biliyo en inemlisi bana guveniyo bi kac kere bir sey diyecrk oldu ben 2004 den beri bilgisayar indernet kullaniyom dedim banami ogretiyon dedimEsim kadınlar kulübüne erkeklerde girebilir diye güvenmiyordu sosyal medyaya hic güvenmez facebookum bile yok hic hesabim yok sadece buraya giriyorum eşimin de yok telefona bakıyorum yok. İşde üye oldum dediğine çok kizmisti ama hic birşey yazma diyor bende size sordum haberi varmi diye:) var diyene sasirdim:)
Tedirgin olmaları normal mi acaba ya... şöyle düşünüyorum erkekler kulübü olsaydı, eşlerimiz orada bu tür konular hakkında konuşsaydı ve üye olsalardı, biz de ne oluyor orada diye bir sorardık belki :)allah allah benim eşim de hep aynı şeyi söylüyor bu durumdan niye bu kadar tedirgin oluyorlar anlamıyorum eee evet her hayat tabii ki bir değil eee biz de bunun farkındayız ve çok şükür kafamız çalışıyor o yüzden yapılan yorumları da doğru değerlendirebiliyoruz diye düşünüyorum
onların korktuğu gibi olsa şu bdv'de kaç kişi boşanırdı düşünmek istemiyorum
bilmiyorum ki bazen hak veriyorum gaza gelmemden korkuyor ama bazen de kızıyorum ee benim aklım yok mu atıyorum buradaki kızlar bi kavgamız üzerine boşan şu adamdan dese ben hemen o gün gidip dava açacak halim yokTedirgin olmaları normal mi acaba ya... şöyle düşünüyorum erkekler kulübü olsaydı, eşlerimiz orada bu tür konular hakkında konuşsaydı ve üye olsalardı, biz de ne oluyor orada diye bir sorardık belki :)
Aynen ne zaman ilgimi ceken biseyi onlarla paylassam benden once haberleri oluyorbenımde ısyerınden bır arkadasım var eksıcı yazar yanı gayet aktıf
oda dalga gecıyor ama bazen cok ılgınc bısey oldugunda ona lınk atıyorum oha fılan kalıyor konuyu takıp ettıgıde oluyormus
yanı sevmıyolar aam hep buradalar yaaa
biliyor hatta meşgale oldu sana evde tek sıkılıyordun dediMerhaba arkadaşlar size bsey sormak istiyorum:) basligi bulamadim. benden once yazmis olabilr mi bilmiyorum konuyu bulamadim buraya girdiğinde esinizin haberi oluyormu??:)