- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 358
- 40
ben söylemediğim halde nasıl olduysa öğrendi ve her seferinde canıma okuyor abuk subuk fikirler alıp gelmişsin yine diye :) sinir oluyor buraya girmeme![]()
ozaman benimki de öyle ögrendi ama nasil??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben söylemediğim halde nasıl olduysa öğrendi ve her seferinde canıma okuyor abuk subuk fikirler alıp gelmişsin yine diye :) sinir oluyor buraya girmeme![]()
benimki de istemiyor hatta bi kere çok büyük kavga ettik sırf burası yüzündenMeraktan sordum üye olduğumu söyledim kizdi hatta birşey yazmami da istemiyor![]()
Valla fena fircaliyor bana. Kiziyor işde üye oldum dedigimde ama hic birşey yazma diye bende tamam deyip geciyorum yine yaziyorum yaa kocan varken girmem disindan takip ediyorum üyeliğinin nicki bilmiyor bilse takip ederdi ne yazmis felan diyebenimki de istemiyor hatta bi kere çok büyük kavga ettik sırf burası yüzünden
ve başka zaman alakasız konulardaki tartışmalarımızda bile sözü dönüp dolaştırıp buraya getiriyor yine ordan gazı aldın geldin di mi diye :)
inan bilemiyorum ya netten falan da girdiğimde geçmişi silerdimozaman benimki de öyle ögrendi ama nasil??
Niye kiHayir yok ben gizli gizli giriyorum olursa fircalar valla![]()
inan bilemiyorum ya netten falan da girdiğimde geçmişi silerdim
telefonumu da kurcaladığını sanmıyorum ama öğrendi hatta bütün konularımı yazışmalarımı falan okumuştu bi dönem sık kavga ediyorduk ben de gelip burada konu açıp saydırıyordum kendisine onları falan okumuştu girmiştik birbirimize
şimdi de nasıl oluyorsa her yazdığımı biliyor
hatta bunları bile yakın zamanda okuyabilir ama canım kocacım bil ki arkandan iş çevirmiyorum burda sadece içimi döküp rahatlıyorum canııımmmmmm![]()
Niye bişey yazma diyoValla fena fircaliyor bana. Kiziyor işde üye oldum dedigimde ama hic birşey yazma diye bende tamam deyip geciyorum yine yaziyorum yaa kocan varken girmem disindan takip ediyorum üyeliğinin nicki bilmiyor bilse takip ederdi ne yazmis felan diye![]()
inan bilemiyorum ya netten falan da girdiğimde geçmişi silerdim
telefonumu da kurcaladığını sanmıyorum ama öğrendi hatta bütün konularımı yazışmalarımı falan okumuştu bi dönem sık kavga ediyorduk ben de gelip burada konu açıp saydırıyordum kendisine onları falan okumuştu girmiştik birbirimize
şimdi de nasıl oluyorsa her yazdığımı biliyor
hatta bunları bile yakın zamanda okuyabilir ama canım kocacım bil ki arkandan iş çevirmiyorum burda sadece içimi döküp rahatlıyorum canııımmmmmm![]()
ayyyy bu erkekler bi alem sanki ne oluyor buraya üyeysek dışarı çıkıp gezip tozsak burada takıldığımız kadar dışarıda arkadaşlarımızla takılsak daha mı mutlu olurlar ki acabaaaaValla fena fircaliyor bana. Kiziyor işde üye oldum dedigimde ama hic birşey yazma diye bende tamam deyip geciyorum yine yaziyorum yaa kocan varken girmem disindan takip ediyorum üyeliğinin nicki bilmiyor bilse takip ederdi ne yazmis felan diye![]()
sorma ya bende evde girmiyorum hiç kk'ya hem zamanım olmuyor hem de onun diline düşmemek adına ama yok yine biliyor yine biliyor :)ay ölücem gülmekten:)
bende evde pek girmem. islerim oluyor zamanim olmuyor isyerinde giriyorum ama anlamadim bende.
acaba kendim mi bahsettim ama inan onu bile hatirlamiyorum.
amaaaaaaaaaaaaaaaaan neyse ne cokta tin