• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buraya girdiğinizde eşinizin haberi oluyor mu?

Bence buraya karşı olan erkeklerin işine gelmiyo bu forum
Kendinden emin değiller, gelip anlatır da burdan taktik alırsanız diye tırsıyolar
Yoksa kadın kadına işte nesini beğenmesinler, erkek yok diye işlerine bile gelmesi lazım

Bence buraya karşı olan erkeklerin işine gelmiyo bu forum
Kendinden emin değiller, gelip anlatır da burdan taktik alırsanız diye tırsıyolar
Yoksa kadın kadına işte nesini beğenmesinler, erkek yok diye işlerine bile gelmesi lazım
benim eşimin dediği orada seni gaza getirip eşine şöyle yap böyle yap deseler bizim aramız açılsa ne olacak diyor onlar beni ne kadar tanıyor da nasıl taktik verebiliyorlar benim hakkımda diyor
ben de diyorum ki dertleşiyorum evet akıl da alıyorum ama kendi aklımı da kullanıyorum gözümü kör edip sadece onların dedikleri uyguluyor değilim ki bu kadar rahatsız oluyorsun diyorum ama yok yok ısrarla rahatsız oluyor

Benim kocam yok ama sevgilim biliyor buraya girdiğimi.

Evet biliyor nickimide biliyor şifremiz hiç değişmediği için onuda biliyor :27: ama öyle girip okumaz okuyada bilir bi çok atraksiyonlu konuyu ben ona okuyorum zaten gülüşüp eğleniyoruz

benim eşimin dediği orada seni gaza getirip eşine şöyle yap böyle yap deseler bizim aramız açılsa ne olacak diyor onlar beni ne kadar tanıyor da nasıl taktik verebiliyorlar benim hakkımda diyor
ben de diyorum ki dertleşiyorum evet akıl da alıyorum ama kendi aklımı da kullanıyorum gözümü kör edip sadece onların dedikleri uyguluyor değilim ki bu kadar rahatsız oluyorsun diyorum ama yok yok ısrarla rahatsız oluyor
Bilmem bana öyle geliyo
Yoksa aman derler istediği rofuma girsin hele de kadınlara hitap eden bi yer, kendi bilir der geçilir
Ben genelde kendilerinin ya da annelerinin anlatılmasından çekindiklerini düşündüm

Girdigimi bilir ama uye oldugumu bilmiyor,sormadi hic ben de soyleme geregi duymadim amaannn bilse ne yazar:KK14:girecegim siteler icin izin alacak degilim ya:63:

Ekranı, adresi gördü birkaç defa.
Üye olduğumu düşünmedi sanırım sormadı, ben de söylemem zaten kendimi tamamen rahat hissetmek için ( :

Telefondan giriyorum, şifremi de bilmediği için rahat takılıyorum.

Biliyor eskiden kızardı şimdi alıştı
beraber kk sayesinde siyaset konuşuyoruz ben konuşurum o dinler , eşim o konuşmayanlardan, sen konuş ben dinlerim diyor

forum biloyor yazdigimi da bilir
ama kk desen nick desen sifre desen boyle kalir:KK64::KK64:

Benim eşimde bilir. ama ne konuşuyoruz diye merak etmez. Bazen ben bilmiş bilmiş konuşurum, --kk dan dersini çalışıp gelmişsin der. şakalaşıp güleriz.
Hatta bazen internette bir şey aradığında üstte kk çıkıyor. -- her halttan haberiniz var maşallah. diye lafınıda sokmadan edemez :KK70:
Ama genel olarak karışmaz. kadın kadına iki lafın belini kırıyoruz şurda :))

Haberi var ve meraktan catliyor orda ne var diye hahaha

Var ama
Hamılelık saglık sac makyaj seylerıne bakıyorum sanıyor
Gecenlerde bı yakalandım bdv'de ay bana bı kızdı bı kızdı kandırdın benı fılan ay dedım tovbe gercekten denk geldım akısta yanlıslıkla actım mılletın derdı benı mı gerdi!

Altından gırdım ustunden cıktım
oyle yanı yemek tarıfı fılan alıyorum sanıyor

Esim degilde erkek arkadasim ,arkadaslarm ailem biliyor ve herkes dalga geciyor siteyle :110:
benımde ısyerınden bır arkadasım var eksıcı yazar yanı gayet aktıf
oda dalga gecıyor ama bazen cok ılgınc bısey oldugunda ona lınk atıyorum oha fılan kalıyor konuyu takıp ettıgıde oluyormus :D
yanı sevmıyolar aam hep buradalar yaaa

ben evli değilim ama erkek arkadaşım biliyor. buradan bi kaç arkadaşla reelde de görüştük hatta çift çift görüşmüşlüğümüz var :KK49::KK76:

erkek arkadaşımın haberi var,burayı küçük görüyor sanırım. onun tabletinden girdiğim zaman geçmiş akışında başlıklar çıkıyor onları sesli okuyup gülüp dalga geçiyor:KK35:

benim eşimde biliyor nickimi biliyormu bilmiyorum bazen açık kaldığında gördüyse biliyordur belki..
ne yazıyon gene harıl harıl der bazen:)) kadın işi sana hitap eden birşey yok derim..

Eşim biliyor ve hoşlanmıyor. Her hayat bir mi etkilenceksin diye kızıyor. Ama ne nick mi ne şifremi bilmez, söylemem de zaten. Ama bazen ilginç bir konu anlattığmda da yorum yapmaktan geri kalmaz :)

Eşim biliyor ve hoşlanmıyor. Her hayat bir mi etkilenceksin diye kızıyor. Ama ne nick mi ne şifremi bilmez, söylemem de zaten.
allah allah benim eşim de hep aynı şeyi söylüyor bu durumdan niye bu kadar tedirgin oluyorlar anlamıyorum eee evet her hayat tabii ki bir değil eee biz de bunun farkındayız ve çok şükür kafamız çalışıyor o yüzden yapılan yorumları da doğru değerlendirebiliyoruz diye düşünüyorum
onların korktuğu gibi olsa şu bdv'de kaç kişi boşanırdı düşünmek istemiyorum

Back