- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşimin dediği orada seni gaza getirip eşine şöyle yap böyle yap deseler bizim aramız açılsa ne olacak diyor onlar beni ne kadar tanıyor da nasıl taktik verebiliyorlar benim hakkımda diyorBence buraya karşı olan erkeklerin işine gelmiyo bu forum
Kendinden emin değiller, gelip anlatır da burdan taktik alırsanız diye tırsıyolar
Yoksa kadın kadına işte nesini beğenmesinler, erkek yok diye işlerine bile gelmesi lazım
Bilmem bana öyle geliyobenim eşimin dediği orada seni gaza getirip eşine şöyle yap böyle yap deseler bizim aramız açılsa ne olacak diyor onlar beni ne kadar tanıyor da nasıl taktik verebiliyorlar benim hakkımda diyor
ben de diyorum ki dertleşiyorum evet akıl da alıyorum ama kendi aklımı da kullanıyorum gözümü kör edip sadece onların dedikleri uyguluyor değilim ki bu kadar rahatsız oluyorsun diyorum ama yok yok ısrarla rahatsız oluyor
Cok iyiBenimkinin telefonla tabletle hic isi yok.
Kadinlar kulubunde oldugumu biliyor, buranin ne olduğunu bilmiyor.
Toplanip gun yaptigimizi dusunuyor olabilir.
benımde ısyerınden bır arkadasım var eksıcı yazar yanı gayet aktıfEsim degilde erkek arkadasim ,arkadaslarm ailem biliyor ve herkes dalga geciyor siteyle![]()
allah allah benim eşim de hep aynı şeyi söylüyor bu durumdan niye bu kadar tedirgin oluyorlar anlamıyorum eee evet her hayat tabii ki bir değil eee biz de bunun farkındayız ve çok şükür kafamız çalışıyor o yüzden yapılan yorumları da doğru değerlendirebiliyoruz diye düşünüyorumEşim biliyor ve hoşlanmıyor. Her hayat bir mi etkilenceksin diye kızıyor. Ama ne nick mi ne şifremi bilmez, söylemem de zaten.