• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buraya eşimle ilgili bir konu açacağım aklıma gelmezdi !

patyam88

Mucizemi Bekliyorum...
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
261
2
118
İstanbul
kızlar ben 3 buçuk senelik evliyim eşimi çok ama çok seviyorum ve eminimki oda beni çok seviyor
buzamana kadar ite kaka bazen mutlu bazen kavgalı gelgitlerimiz oldu ama ikimizde kin tutmasını bilmediğimiz için en büyük kavgalarımız bile 1-2 saat sürüyodu sadece,sonra barışıyoduk,
ama bu aralar ben kendimi çok mutsuz hissediyorum yaklaşık 1 haftadır sanki herşey üst üste geliyo eşim benim onayım olmadan bir işe atıldı ve şu anda dükkan ancak kendisini döndürüyor ve benim aldığım maaşta faturalar mutfak masrafları kredi kartları derken elde avuçta sadece kıtı kıtına yetecek kadar harçlık kalıyo,
ve ben artık çok bunaldım eşime bir haftadır anlatmaya çalışıyorum mesajlarda beni anlıyomuş gibi geliyo ama sadece lafta kalıyo,
mesela eşim bu hafta eve 11-11,30 gibi gelmeye başladı ve ben o gelene kadar uyumuş oluyorum her gün ona mesajla ima ediyorum başbaşa bişeyler yapalım kötüyüm bilmem ne falan filan diye ama haklısın seni yalnız bıraktım beni affet en kısa sürede düzelicek gibi şeyler duyuyorum ondan ama icraat yok ve bu geç gelmeleri işten dolayı değil arkadaşlarıyla takılıyo biz zaten ne zaman tartışsak ne zaman evde işler kötü gitmeye başlasa kendini arkadaşlarının yanına atıyor,
dün akşam saat 12 de yine mesaj çektim hani gelmediği için üzüldüğümü söyledim beni çok tek bıraktığını yine yanlız uykuya dalmaya çalıştığımı falan neyse oda bana mesaj atmış 'ben eve gelince seni mutsuz görünce bende mutsuz oluyorum artık kendine gel lütfen farkındayım seni yalnız bırakıyorum ama ikimizide çok üzüyorsun 'bilmem ne o mesajın arkadından bende 'ben kimseyi kırmıyorum sen sadece rahat rahat arkadaşlarınla gezebilmek için bahane üretiyosun...önemli değil böyle devam et ben sensizliğe alıştım artık 'diye mesaj çektim bu mesajlara rağmen saat 02,30 da geldi eve,
geldi yanıma yattı bende okadar sinirlendim ki battaniyeyi alıp salona gittim ve orda uyudum arkamdan gelmedi bile normalde böyle bişey yapsam hayatta bırakmaz beni orda neyse dün gece öyle ayrı uyumuşuz sabahta normalde eşimi ben kaldırırım beraber çıkarız evden onun biraz uykusu ağır tek başına alarmla falan kalkamaz kaldırmadım bende çıktım işe geldim bu saat oldu ne aradı nede sordu bilmiyorum nolucak ama ben artık çok bunaldım,
bu nasıl bir düşüncedir sen mutsuz olunca eve gelmek istemiyorum gibisinden ozaman ben nezaman kötü olsam sen beni yalnız bırakıcaksın sen benim iyigün dostummusun?

Çok uzun oldu farkındayım ama bilmiyorum duygularım çok karışık kalbim kırık çok büyük sorunlar değil ama içimi daraltıyo,
herşeyi açıkça yazdım sizce ne yapmam gerekiyor?:43:

heee bu arada eşim eğer o dükkanı açmasaydı maddi sıkıntılarada girmiycektik çok kavga ettim ama inat etti açtı onun inadı yüzünden bu sıkıntılardayız...

canım olan olmuş dükkan açılmış, eşinde maddi sıkıntılardan bunalmıştır eminim,
erkekler biraz böyledir, 1-2 gün idare etse 3. gün güleryüzlü olmamızı,düzelmemizi beklerler,
sen son bir adım at, onun dediği gibi güleryüzlü ol, iş konusunda da destek olduğunu söyle,
atlatacağız bu günleri de, dükkan açtığı için laf söyleme ona, senin desteğini hissetsin.
bence herşey eskisi gibi olmaya başlayacak,eşinde senle ilgilenmeye başlayacak, üzülme.

canım oncelıkle sabırlı olmaya calıs esın sen ıstememene ragmen dukkanı acmıs belkıde hata yaptıgını dukkan ısının olmayacagını anladı bıle ve bu sebebten atıyor kendını dısarıya sonucta arkadasları onu senın gıbı sorgulayıp dukkan konusunda hırpalamayacak dıye dusunuyor olabılır fakat evde senı mutsuz gordugu ıcın dısarda olma ıstegı cok yanlıs o zaman sende at kendını dısarlara boyle evlılık mı olur her defasında pıtır pıtır soylenmemeye calıs dukkan konusunda ılımlı yaklas dekı hayatım olmuyorsa zorlamayalım denedın ve gordun zararın neresınden donsek kardır de bır an evvel tasfıye etsın o ısını olmaz mı arkadaslarıyla gezme olayını cok abartmıs gercekten ozellıkle o saatte eve gelmesı cok kotu bunu alıskanlık halıne getırmesıne ızın verme rabbım yardımcın olsun

canım olan olmuş dükkan açılmış, eşinde maddi sıkıntılardan bunalmıştır eminim,
erkekler biraz böyledir, 1-2 gün idare etse 3. gün güleryüzlü olmamızı,düzelmemizi beklerler,
sen son bir adım at, onun dediği gibi güleryüzlü ol, iş konusunda da destek olduğunu söyle,
atlatacağız bu günleri de, dükkan açtığı için laf söyleme ona, senin desteğini hissetsin.
bence herşey eskisi gibi olmaya başlayacak,eşinde senle ilgilenmeye başlayacak, üzülme.

Haklısın muhtemelen oda bunaldı ama işte hep sabır eden taraf bayanlar oluyo
ben buzaman kadar hep destektim zaten ona yanlış bile yapsa ama bu dükkan işi sanırım benim sabrımı zorladı
beni hiç dinlemeyince dükkan işinde bende artık hep yüzüne vurmaya başladım :43:
off bilmiorum oda haklı heralde ama tavsiyelerini dinliycem böyle nereye kadar gidicek ki sonunçta,haklısın

canım oncelıkle sabırlı olmaya calıs esın sen ıstememene ragmen dukkanı acmıs belkıde hata yaptıgını dukkan ısının olmayacagını anladı bıle ve bu sebebten atıyor kendını dısarıya sonucta arkadasları onu senın gıbı sorgulayıp dukkan konusunda hırpalamayacak dıye dusunuyor olabılır fakat evde senı mutsuz gordugu ıcın dısarda olma ıstegı cok yanlıs o zaman sende at kendını dısarlara boyle evlılık mı olur her defasında pıtır pıtır soylenmemeye calıs dukkan konusunda ılımlı yaklas dekı hayatım olmuyorsa zorlamayalım denedın ve gordun zararın neresınden donsek kardır de bır an evvel tasfıye etsın o ısını olmaz mı arkadaslarıyla gezme olayını cok abartmıs gercekten ozellıkle o saatte eve gelmesı cok kotu bunu alıskanlık halıne getırmesıne ızın verme rabbım yardımcın olsun

Olabilir belkide arkadaşları ona destek oluyodur ama işin içini bilmiyolar tabi boş boş gaza getiriyolardır ancak erkek milleti nede olsa:47:
zaten en çokda ona üzüldüm yani ben mutsuz olduğum zaman en çok benim yanımda olması gereken zaman yanımda yok
defalarca söyledim aileside söyledi hatta ama inat etti dönmüyo bence oda farketti bu işin olmayacağını ama okadar inat ettiki erkekliğine toz kondurup dönemiyo geri bence çünkü aileden herkes karşı çıkmıştı,
işte ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum bu yaptığına ceza olarak ayrı yatmaya devammı edeyim yoksa ortamı yumuşatmayamı çalışayım:27:

Olabilir belkide arkadaşları ona destek oluyodur ama işin içini bilmiyolar tabi boş boş gaza getiriyolardır ancak erkek milleti nede olsa:47:
zaten en çokda ona üzüldüm yani ben mutsuz olduğum zaman en çok benim yanımda olması gereken zaman yanımda yok
defalarca söyledim aileside söyledi hatta ama inat etti dönmüyo bence oda farketti bu işin olmayacağını ama okadar inat ettiki erkekliğine toz kondurup dönemiyo geri bence çünkü aileden herkes karşı çıkmıştı,
işte ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum bu yaptığına ceza olarak ayrı yatmaya devammı edeyim yoksa ortamı yumuşatmayamı çalışayım:27:
sen yınede ısı yokusa surme daıma yumusak ol yanında ol sonucta herkes hata edebılır dukkan ısıde bır hata olmus nerden donse kardır onu evden uzaklastırma canım sende cok uzulursun bu zor zamanları bırbırınıze yaslanarak atlatırsınız ancak ve bu evlılıgınızı daha da guclendırır yuvayı dısı kus yapar bılıyorsun sen yınede toparla bırseylerı allah yardımcın olsun

canım evdeki huzursuzluk başka hiç bişeye benzemez... Allah yardım etsin herkese... aslında ne güzel söylemişsin onsuz olduğun için mutsuzsun anlamalıydı... ama eminim işler kötü gittiği için oda gergin nerden çıkaracağını şaşırdı... umarım en kısa zaman da sorunlarınız biter...

işlerı ters gıttıgı ıcın kendını sucluyor olabılır onun yanında oldugunuzu ısler ters gıderse bunun dunyanın sonu olmadıgını hssettırın bakalım bıde ole deneyın battanıyeyı alıp salonda uyumak bunnun cozumu deıll emınım sız bunun ustesınden gelırsınız.. ..

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim burda konuşmak beni çok rahatlattı
olayların içinde olunca neyin doğru neyin yanlış olduğunu farkına varamıyosun
ama sizin dediğiniz gibi yapıcam bu akşam alıcam karşıma konuşucam sakince onun herşekilde yanında olduğumu anlatıcam
ama onunda benim için biraz çaba sarf etmesi gerektiğini belirticem bakalım artık sonuç nolucak

Haklısın muhtemelen oda bunaldı ama işte hep sabır eden taraf bayanlar oluyo
ben buzaman kadar hep destektim zaten ona yanlış bile yapsa ama bu dükkan işi sanırım benim sabrımı zorladı
beni hiç dinlemeyince dükkan işinde bende artık hep yüzüne vurmaya başladım :43:
off bilmiorum oda haklı heralde ama tavsiyelerini dinliycem böyle nereye kadar gidicek ki sonunçta,haklısın

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim burda konuşmak beni çok rahatlattı
olayların içinde olunca neyin doğru neyin yanlış olduğunu farkına varamıyosun
ama sizin dediğiniz gibi yapıcam bu akşam alıcam karşıma konuşucam sakince onun herşekilde yanında olduğumu anlatıcam
ama onunda benim için biraz çaba sarf etmesi gerektiğini belirticem bakalım artık sonuç nolucak

süpersin canım, sen kocaman bir kadınsın bunlar senin huzurunu bozamaz,
tatlı dil herşeyin çözümüdür,bol şans ve mutluluklar,
yarın gelişmeleri yaz bize :nazar:

süpersin canım, sen kocaman bir kadınsın bunlar senin huzurunu bozamaz,
tatlı dil herşeyin çözümüdür,bol şans ve mutluluklar,
yarın gelişmeleri yaz bize :nazar:

:) :) teşekkür ederim canım çok destek oldunuz bana
yarın muhakkak olanları yazarım size :34:

kuzi ben sana hep diom gel şunları boşayp kaçıp gidek die :P artık başımızda küçük erkeğimizde var :37::37::37: beratım bizi korur :46::46::46::46::46::46::46:

Back