Burasıda Asker yolu bekleyenlerin sohbet yeri olsun

gelmelerine 3 4 gün kala falan belli oluyormus genelde

inş hayırlı yerlere giderler

biraz cnm sıkkın bugün.
nişanlım refüze olmuştuya.yani şöförlükten çıkmıştı.
not etttik çıkartık sizi demiş komutan ama dünokunan listede refüze olanların isimleri varmış.şaşırmışlar.
sölemişler biz çıkmıştık diye.yanlışlık olmuş dosyalar gitti,geri dönüşüde yok emişler.
bugün en rütbeli kişi kimse artık onla konuşacaklardı.
inş hallolur ya. baya sesi kötü geliyodu. burda olmadı inş gittiği yerde refüze olur.

çok üzüldüm tatlım ya inş olur :Saruboceq: dua et cnm başka yapabileceiğimz hiç bişey yok :gitme:

nisancığım yani şöförlükten çıkmış mı oluyor?
inşallah hallolur canım ya
üzme canını
kızlar yarın mı belli olacak yerleri?

bilmiorum tatlım ya sevgilim öle dedi bana CADIARZU ama belli olsun artık ya düşnmekten kafayı yicem artık bide korkuorum tabi senağlama

günaydınlar..
dün akşam konuştuk.
birisi daha gitmedi değiştirirler demiş.
öbürü gitti geç kaldınız artık demiş.uğraşması zormu geliyodur nedir.
gittiği yerde refüze olacak inş.yada yapabileceğğim bi şöförlük olursa yaparım artık diyo.
bakalım hayırlısı

gerçkten cnm öle uğraşmıolar sanırım ..hayırlısı olsun cnm hakkımızda ben hap yaknmda olsun buraya yakn çıksın istiorum ama düşnnce en uzak yer olsunda sağ salim gelsin diyorum..senağlama

kızlar Adıyamn çıktı bizim ... ilk şırnak dedi aklım gidiodu buna da şüküür yeterki sağ salim gelsin :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım

bizim hala açıklanmadı ya of çarşamba söyliycez demişler bekliyoruzz

kızlar günaydın
nişanlım AYDIN'a geliyo.
dağıtım çıktı.dün geceden beri nsl mutluyum anlatamam.
sizlerle paylaşmak istedim.

kızlar hayırlı olsun yeni yerleri inşallah bugünlerde geçicek:gitme:

nisancım çok mutlu oldum cnm dün çok denedm grmeyi ama olmadı çok sevndim cnm ya ne güzel çok yakınmış bize 2 satt aydın çıksaydı...ama şimdi çoook uzak napalım bunada şükür mafoldumben

cnm üzülme. aslında uzak yakın fark etmiyo. sağ salim dönmeleri önemli olan.
rahat bi askerlik geçirirler inş.

merhaba hanımlar.. bende asker yolu beklıyorum.. şafak 79.. Allah hepımıze sabırlar versın ya tabıkı basta askerlerımıze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…