Burasıda Asker yolu bekleyenlerin sohbet yeri olsun

papatyaa88

Sukurler olsun...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
2.112
3
mrb arkadaşlar benm gibi asker yolu bekleyenler varsa buyrun sohbete :asigim: turkbayragi :1hug:

benim 8 yıllık bir birliktelğim vardı...ağustosta askere gitti.gitmeden önce bitirdi ve ağlayarak bitirdi...bende anlamadım sebebini....konu derin....kısaca ne aradım ne sordum....oda ne aradı ne sordu...hiç rüyamda falan görmezdim son zamanlarda inanaılmaz rüyalarım giriyor.....ve asabi kalkıyorum artık uykularımdan .....ben halen şoktayım...2 aydır ve anlamsızca bitti....askerlik psiklojosi çok ağır üzerinde baskı halindeydi....kısaca şaşkınım ve çevremiz tarafımızdan büyük bir aşk olarak görülürdü.....ama bitti.....

anladım cnm gerçektn çok üzücü 8 yıllık bi ilşki söz konusu peki nednini sormadınmı hiç

ya enimde o dönemde babam rahatsızdı....çokta üstüne gitmedim....saçmalıyor dedim....toparlansın bi kendine gelsin dedim....ama adam gerçekten bitirmiş demekkki 2 aydır sesi soluğu çıkmadığına göre...(ve benimle birgün konuşmadan duramazdı

aslnda askerde daha çok insan sevdiğini arıo yani ben böle biliorum ama galiba erkek arkdaşn btrmiş herşeyi yoksa 2 ay çok uzun bi süre..ama ben derm ki seviosan bi ulaşmaya çalış ve konuş

cnm senn gene 2lerdymiş bnm daha 4 lüler de ama 2 gün sonra inş 4 ten kurtulucam opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…