ben bugün almennadan aldım.adı wish ama hangisi bilemiyorum tabi.numarası 21 di
bana çok ağır geldi ama.bi fıs sıktım akşamüstü hala buram buram kokuyo, başım ağrıdı resmen:1no2:
Mavi olanını biliyorum.Angel 'ın yumuşatıcıya batırılmış hali.Güzel ama1o yıl kadar önce çok çok kullanananı olduğu için ben de aslında klasik olmuş parfümden çok modası geçmiş parfüm algısısı yaratıyor.
eşim de sağolsun mavi olanını hediye olarak almış bana.yahu koklamadığımız parfümü internetten nasıl aldın dedim,5 saat yorum araştırdım bayanların sevdiği kokulardan dedi,şişesi de çok hoşuna gitmiş.hediye almak istemiş şişesi gerçekten yatak odasında aksesuar olarak kullanılır kokusu aslında tanıdık geliyor ama kullanmadığım koku tarzı.ağır geldi sanki bana.ya da alışmadığımdan olabilir.sevip sevmemek arasında kaldım :) kokulu defterleri anımsattı,şekerli geldi kokusu.zarif,şirin bir his veriyor,saçları dalgalı,başında sapkası rüzgarda koşan bir kız çocuğu geliyor aklıma :) ama tam olarak tanımını kullandıkça yaparım.ilk deneyimim sonrası düşüncelerim bunlar.
Armani'nin Aqoua Di Gioia'yı da ilk kullanırken çok ağır gelmişti ama sonra vazgeçilmezim olmuştu
Dün ilk defa kokusunu denediğim Mavi şişeli Wish Chopard, beklemediğim güzellikte hoşbir kokuydu.. Alternatif bir koku olarak el altında bulundurulabilir, naçizane fikrim..
çok bıçak sırtı bi koku koklamadan almayın seveni de cok midesi bulananı da şirketimin avantajı var diye siteden hiç koklamadan aldım puanlarıma yazık oldu 50 yaşıma geldiğimde yakıştırırım kendime enerjisiz geliyor bana kokusu.. kadınlarkulubü yorumlarıyla almıştım yazık oldu HERKESE GİTMEZ BU KOKUUUUU
Ben açık parfumunu aldım gerçek kokusuna ve kalıcılığı cok yakın. Biraz ağır bir koku ama bence aşırı dişi bir koku gibi geliyor. Benim aldığımınkalıcılığıda gayet güzel. Ben ne sevsem evdeki erkek kardeşlerim hiç birini beğenmediği gibi bunuda beğenmediler. Ama ben yazın boyle hafif bir iki fıs düğünlerde olabilir ondan sonrada kıs parfümü olarak kullanmaya devam edeceğim.
Aslında ben daha çok koridor kokusu istiyorum ama bulamadım. Böyle geçtiğin yerde kokun kalacak. Belki bu Wish de öyledir ama koku yogun gelirse insanları baymak isteemedim.
ben 2 kere açığını kullandım. gerçekten alternatif bir koku çok beğeniyorum.avon a üye olduğumdan beri avon dan kullanıyorum hep parfümlerimi.uzun zamandır kullanmıyordum bunu, bir ara tekrar açığını almayı düşünüyorum
Ben de bu kokuyu yıllar önce kullanıp unutamadığımdan ötürü bugün mizu'dan sipariş ettim.
Ve çook uzun süredir hiç kimsede bu kokuyu hissetmedim. Hatta kendim dışında kullanana rastlamadım çevremde.
Çok sorulurdu o zamanlar, çok beğenilirdi, mis gibiydi.
Tabii o dönem açığını almıştım. Şimdi orijinalini alıyorum.
Merakla bekliyorum elime geçmesini.