Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Yani durum sadece su an icin vahim degil ileride daha da kotu olcak bunun yasliligi var hastaligi var,anne babamiz basimizda sonsuza dek olamiycaklar malesef ve ben yapayalniz aksi bi ihtiyar olup tek basima ölmekten gercekten cok ama coookk korkuyorum :18:

KSYS canım olmadı cocuk o gunden sonra aramadı beğenmedi beni kader yokmuş. beni üzen o değil beni üzen arkamdan onun yaşı büyük diyenler yüzüme bunları demiyorlar ama arkamdan konuşuyolar kulağıma geliyo,bide engel olanlar(bana yine bigun bı gorucu gelmıstı bı akrabamızın akrabası begendıler benı tlf. No falan aldılar gencler bıde gorusurler dıye onlarda aramadı buyuk bı ıhtımalle akrabamız engel oldu) hergün dua ediyorum YÜCE MEVLAM dilerim kabul eder beni sevecek mutlu olabileceğımız bırını cıkarır karsıma.

Of ya sinir oluyorum boyle insanlara arkadan konusmayi,dedikodu yapmayi,yolunda giden yada olabilecek bi isi azimle bozmaya calisip en sonunda bi sekilde bozmayi marifet saniyolar,zaten boyleleri olmasa isimiz cok daha kolay olurdu sanirim.Lutfen uzulme sakin bu is olmadi diye vardir elbet bi kerameti.Bu arada yasin kac ki arkadasim,ben 82liyim mesela ve hala bekarim

Kızlar samimi fikriniz ne ?
Sizce gerçekten bizim için en hayırlı kişi en hayırlı dönemde mi karşımıza çıkacak yoksa biz bahtsız insanlar mıyız

konunun başlarında burdaydım :)
kızlar abartmayın. evlenmek herşey değildir.
olmuyorsa yaradanın bi bildiği vardır.
ağlayacağınıza , üzüleceğinize hayatı yaşayın.
ben mi hala bekarım :)

Evlenmek tabiki hersey degildir arkadasim kimbilir belki de evli olsak suan esimizden,kaynanamizdan,evlilik hayatindan sikayet ediyo olurduk ama hepsini koy bi kenara cocuk icin yasimiz geciyo,nezaman evlencez de ne ara cocuk yapcaz?Acikcasi cocugum liseye giderken ben 60 yasinda olmayi ve cocugumun arkadaslarinin anneleriyle kiyaslayarak benden utanmasini istemiyorum,yani ben bu evlilik olayini tek boyutlu dusunmuyorum ve hayirlisi demekten baska da bisey gelmiyo elimden.Belki de bu dunyada nasibim yoktur ama anne olmayi gercekten ama gercekten cooook isterdim.

Herşeyde vardır bi hayır kızlar...O günlerde gelecek elbet....Sadece Allahın yazdığı saati ve günü beklicez Ne düşünürseniz onu çağırırsınız.Olumlu düşünelim güzel olsun herşey

usandım herseyden kimse begenmiyo benı benim kaderimde evlilik yok galiba

sen üzülsende değişen bişi olmayacağına göre üzülmemeye gayret et bence.
çocuk bende isterim ve cocugum lisedeyken ben 60 ta olsam benden utanmayacağına eminim :) o genclere taş cıkarırım ben.
sende öyle düşün gönlünü ferah tut.
herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…