tatlım daha yasın ne kı senın yaaaa,,,allah kısmetını cıkartır elbet,,,,o laf dıyenlerın lafı hıc bıtmez hayatım....sevgılı bulursn nışan ne zmn derler nışan yaparsn dugun ne zmn derler evlenırsın cocuk yokmu bırıncı cocugun olur ıkıncı yokmu dıye sorarlar :))yanı bu laflardan ve sorulardan kaçış yokk...takmayacaksn...ben 24 umde unı bıtrdm sımdı 26 yım hala bekarım.olursa yaza nısan ve dugun beraber ıstyıo erk arkm ama ben dugun seneye ıstıyorum...ozmn ben toptan evde kaldım..yapma cnm insnlrı duymıycan ve takmayacan
=) inş. sevgilinle evlenirsin belki bu yaz düğününü yaparız..hiç belli olmaz :teytey:hahaha
kaydirigubbakcemile3
Ben de böyle bir başlık arıyordum tam bana göre :))
Benim de evlenmeyi düşündüğüm bir sevgilim var yaşım yirmiyedi, evlilik konusunda çeyiz araştırmasına girdik listeler yaptık düğün salonu baktık ancak gel gör ki söz nişan konuları hiç açılmıyor gibi :) ve bu durumda ne düşünebileceğimi bilemiyorum... Yani bir gün belli olur 3ay 5 ay dersin değil mi :) Bizimki ya aniden olacak ya da öyle bir şey :) Hatta '' Ya ömrüm boyu bekar kalırsam '' diye bile düşünüyorum.
olur mu olur wallahi hihih :))
Ben bu başlıkla 2009-2010 evlenecekler başlığı arasında kararsızım :)
Ahh ah daha var da uygun gibi aslında kaydirigubbakcemile2
kader kısmet işte belli olmuyor ki :)
:1hug:
topiniz hayırlı olsun bi uğrim dedim a.s.
anemon anacım sizin etraftakiler de bi acaipmiş doğrusu..ailen de bu çevrenin içinde mmi seni hemen postalamak mı istiolar
evlilik kararı verip evlenebilmek bazen uzun zaman alabilio ..biz evlenmeye karar verdikten sona 3 sene beklemek zorunda kaldık..
yani bi çok insan zor aşamalardan geçio..ve herkesin farklı sebepleri olabiliyo..can sıkmayıp akışına bırakmalı..herşey olacağına varır
mrbb kızlarr benimde varr birisii ama daha zman varr evlilik içinn:):)
bende 19 yaşındayımm..
aslında sülelade en erkekn evlencek olan ben olcak sanırım şöyle byle derken 21 olurr yaşımm)::)
sülaledekii kızlarr 25 inden önce evlenmedilerde benimki biraz abes kaçcak sanırsam ama herkesin nasibi fakrklıı
:) katılım yok şekerim, kimse evlenmeyebileceğini kabul etmiyor, iyi ne güzel olumlu düşünen bir forumuz
kaydirigubbakcemile3
ben ah ahcılardanım hersey kısmet be tatlım bakmıssın hemen bulmus ve hemen gidivermişssin
yaş oldu 30, kimler geldi kimler geçti ama gelin görün kiii bir ömrü birlikte paylaşabileceğimi düşündüğüm o kişi çıkmadı karşıma henüz,ben bu gidişle evlenemicem,artık saldım çayıra mevlam kayıra napim, zamanı vardır diyorum,kader kısmet diyorum,belki olmaması olmasından daha iyi şu an için diorum,tam benim topiğim burası 19lar 20ler evde kaldım demişler ilahi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar ben de sizdenim :))
aslında böyle bir konu var ahh ah diyenler diye ben ordanım ama arasıra size de katılırım.
benim daha 1 seneden fazla var yaza nişan olcak allah kısmet ederse ama olumsuzluklar o kadar çokki insan gelecek planı bile yapamıyo. en iyisi zamana bırakıp dua etmek sanırım.
canım sende hiç çevredekilerin lafına bakma kısmet ne zamansa, gönlünü kime verirsen o zaman evlenirsin böle şeyler ha diince olmuyo.
ne kadar var cnm senin tarih koydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?