vay beeeeburaya ilk yazdığımda 27 yaşımda, işsiz güçsüz biriymişim.
zaman neleri alıp götürüyor..buna bir örnek de benim sanırım
işim var çok şükür ve bir de sevdiğim..umutsuz olmayın kızlar, aslaa
her dibe vuruş bir sıçrayışın başlangıcı
Az önce yine bir evlilik haberi aldım bir arkadaşımdan darısı hepimizin başına artık ne diyelim
ha hah haha araaaa araaa araaa sonunda konumu buldum =)))
selam kizlar =))))))
naber =) araniza bende katilayim söyle bi =)))
ben de depresyona girdim sanırım, kaldıramıyorum artık.en son karşıma çıkan kişi sapıkça bekletileri olan kişiydi.bazen evlenmesem de olur diyorum boşver diyorum, kafaya takmaz bir hal alıyorum ama yalnızlığa dayanamıyorum ben. evcimen bir insanım, aile kültürünü seviyorum.artık dua da edesim gelmiyor, çoook yoruldum beklemekten, çıkarı için karşıma gelenlerden bıktım.bir psikolağa mı gitsem diyorum,bilmiyorum. her gün damla damla eriyormuşum gibi geliyor.bazen burada evli ya da evlenecek olan hanımların mutluluklarını yansıtan paylaşımlarını okuyunca içim çok acıyor kendime çok üzülüyorum.
merhaba ben 2014te evlenecekler topiğinden geliyorum:) benimde 8 senelik ilişkim var hala evlenemedik benimde yaşım 26 ama ben daha şanssızım çünkü çok uzun zaman olduben vajinal mantar bölümünü okuyordum ne ara buraya geldim ki şimdi :)
valla iki senelik bir ilişkim var ama ne evlilik ne nişan hiç bir adım yok şimdilik,geçen yaz umutluydum aslında ama olmadı işte kısmet,yaş oldu 26,bütün arkadaşlar evlendi, ilişkimde çok mutluyum ama bu yönden de çok mutsuzum
Ahah çok güzel ya, çok güldüm.
Böyle bir topik olduğunu bilmiyordum.
Neden daha önce görmedim ki, görsem kesin yazardım.
Olmaz mi kiz burda her seye bi topik varinsallah yine canlanir da dertlesir kafalari dagitiriz biraz
Ay var ya 2 sene önce ben de hiç evlenemeyeceğimi düşünürdüm. Şİmdi düğünüme gün sayıyorum.
Bir keresinde 4. sınıfın sonunda bir teyze bana kahve falı bakmıştı, demişti ki 6. sınıfın sonunda nişanlanacaksın. (Ben tıp okuyordum tıp fakültesi 6 sene)
Tabi o zamanlar bir sevgilim,bir sevgili adayım bile yok. Hatta nişanlımla o zaman tanışmamıştım bile.
Ben de hadii bee uydurmayalım lütfen dediğimi hatırlıyorum.
Bu faldan yaklaşık 4-5 ay sonra sevgilim oldu. Ama sadece gezip tozuyoruz,ciddi bir şey düşünmüyoruz,eğleniyoruz,eğlenmediğimiz yerde brakırım diye düşünüyordum.
Neyse biz kasım 2011 gibi sevgili olduk, mart-nisan 2012 gibi iş ciddiye bindi,
Ama tabi hemen nişanlanmadık, askere gitti geldi benimki
VEEEE fal bakan teyzenin dediği gibi 6. sınıfın sonlarında nişanlandık.
Demem o ki, ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?