• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

hah tam benlıkmıs bu konu bı turlu olmuyo o kadar cok ıstıyorum kı evlenmeyı her gece her an dua edıyorum karsıma hayırlı bırı cıksın dıye geldım 28 yasına ama malesef olmuyo cok uzgunum :(

Her insan bu dönemlerden geçiyo ve benzer şeyleri yaşıyo sanırım..

Bu topiği açan arkadaşım 3 yıl önce neler düşünüp neler yazmış buraya ama şu anda 7 aylık evli kendisi..

Hayatın ne zaman ne getireceği belli olmaz...

Çokta kafaya takmamak gerekiyo olacağı varsa zamanı gelince olur...

Sadece Dua edip yaradana tevekkül etmeliyiz o kadar.. O ne yapacağını bilir..

Haydi kızlar yeniden canlandıralım bu topiği !! :kkk:
Birbirimize destek olalım , arkadaş olalım , bakarsınız birgün hayatımızın erkeğiyle karşılaşıp , burada yazdıklarımıza güler geçeriz. :13:

Ya bırakın evliliği ;evlenenler boşanıyor, aldatılıyor ,dövülüyor çok kötü bir zamandayız.:50::50::50: forumda okuduklarımı görünce ve böyle olaylar devam ettikçe sanırım bende dua ediceğim sabahlara kadar ama evlenmemek için

Ya bırakın evliliği ;evlenenler boşanıyor, aldatılıyor ,dövülüyor çok kötü bir zamandayız.:50::50::50: forumda okuduklarımı görünce ve böyle olaylar devam ettikçe sanırım bende dua ediceğim sabahlara kadar ama evlenmemek için

Herkesin düşüncesi saygı duyarım tabi ki ama..

Bence bu şekilde düşünmekte yanlış.. Çünkü olaya kötü örnekleri baz alıp bakarsak tabiki ondan soğuruz..

Herşeyin olduğu gibi evliliğinde iyi ve kötü tarafları var...

Küçük iskenderin çok sevdiğim bir sözü var..

Beklediğin birşey anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir.. Bu hayatın " Sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir...

Evlenmeyi çok fazla takıntı haline getirirsek hem kendimizi yıpratırız hemde mutsuz oluruz...

Herkesin düşüncesi saygı duyarım tabi ki ama..

Bence bu şekilde düşünmekte yanlış.. Çünkü olaya kötü örnekleri baz alıp bakarsak tabiki ondan soğuruz..

Herşeyin olduğu gibi evliliğinde iyi ve kötü tarafları var...

Küçük iskenderin çok sevdiğim bir sözü var..

Beklediğin birşey anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir.. Bu hayatın " Sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir...

Evlenmeyi çok fazla takıntı haline getirirsek hem kendimizi yıpratırız hemde mutsuz oluruz...

Bu sözü bende çok sevdim bence de çok doğru ne zaman bir şeyi unutsam hemen karşıma çıkıyor.Evlenmeyi takıntı haline getirmiyorum evliliği hiç bir zaman düşünmedim zaten hem yaşım küçük hem de kariyer benim için herşeyden önce gelir. Eskiden evliliği istemezdim sevmezdim saçma gelirdi ama forumda bu üzücü olayları okudukça çevremden de gördükçe nefret etmeye tiksinmeye başladım... İnşallah herkes mutlu olur..

Son düzenleme:
bugun gorucu geldı bana o kadar umutluydum kı aılesı begendı benı ama cocuk begenmedı benı galıba :( cırkınmıyım dıye dusunuyorum bazen,yasım geldı 28'e nolacak benım halım dıyorum gelecek korkutuyor benı ALLAH'a dua edıyorum hep ama olmuyo sonunda ben uzuluyorum hep :(

bugun gorucu geldı bana o kadar umutluydum kı aılesı begendı benı ama cocuk begenmedı benı galıba :( cırkınmıyım dıye dusunuyorum bazen,yasım geldı 28'e nolacak benım halım dıyorum gelecek korkutuyor benı ALLAH'a dua edıyorum hep ama olmuyo sonunda ben uzuluyorum hep :(

Arkadasim noldu senin gorucu isinin neticesi var mi bi hayir haber?

Haydi kızlar yeniden canlandıralım bu topiği !! :kkk:
Birbirimize destek olalım , arkadaş olalım , bakarsınız birgün hayatımızın erkeğiyle karşılaşıp , burada yazdıklarımıza güler geçeriz. :13:

AMMiiiiiiiNNNNN canim Insallah benim de tek dilegim bu,haydi toplanalim gun birlik olma gunudurrrrr

tşk ederim ben de çok mutsuzum mutlu evli çiftleri görmekten depresyona girdim :(

Aynen arkadasim bende ayni sekildeyim mutlu bi evlilik yapmak,cocuk sahibi olmak bizim de hakkimiz degil mi :43: iyice depresyona girdim artik bunlari dusunmekten hayattan,yaptigim hicbiseyden zevk alamiyorum artik.Cok kotuyum coook :2:

Aynen arkadasim bende ayni sekildeyim mutlu bi evlilik yapmak,cocuk sahibi olmak bizim de hakkimiz degil mi :43: iyice depresyona girdim artik bunlari dusunmekten hayattan,yaptigim hicbiseyden zevk alamiyorum artik.Cok kotuyum coook :2:

kesinlikle aynı durumdayım artık dua etme isteği bile kalması :43:

kesinlikle aynı durumdayım artık dua etme isteği bile kalması :43:

Ne olcak bizim bu halimiz boyle ya butun arkadaslarim evlendi de cocuk bile yapti ama benim durumum ortada.Hatta bugun sinir oluncak bi mesele daha var,bugun 12-12-2012 yani sozlenmek nisanlanmak ozellikle de evlenmek icin en ideal tarih Allahim delircem yaaaa :18:

Ne olcak bizim bu halimiz boyle ya butun arkadaslarim evlendi de cocuk bile yapti ama benim durumum ortada.Hatta bugun sinir oluncak bi mesele daha var,bugun 12-12-2012 yani sozlenmek nisanlanmak ozellikle de evlenmek icin en ideal tarih Allahim delircem yaaaa :18:

benim arkadaşların 2.çocuğu bile büyüdü :43:
evet bugün de gidiyor tüm günler gibi hala durum aynı ne olacak halimiz ben de bilmiyorum ben depresyona girdim artık uyuyamıyorum :43:

benim arkadaşların 2.çocuğu bile büyüdü :43:
evet bugün de gidiyor tüm günler gibi hala durum aynı ne olacak halimiz ben de bilmiyorum ben depresyona girdim artık uyuyamıyorum :43:

Ben de ayni sekildeyim valla arkadasim yaa depresyon icin hap almayi yada bi psikologa falan gitmeyi dusunuyorum artik ama utaniyorum inan,gec adamin karsisina evlenemiyorum diye depresyona girdim de :17: adam napsin.Ben 82liyim sen kac yasindasin?

Etrafımdaki arkadaşlar ya evli çoluk çocuklu ya da sözlü nişanlı....:31::31::31::31:biz de bi sevgili bile yok..:31::31: hayırlısı artık

Son düzenleme:
çok kısmetim çıkıyodu benim...hepsini geri çevirdim şimdide ne arayan ne soran var:27::27::27::37:

Back