kizlar...üzülmemek elde mi ki.....ama sunu söylemem lazim....üzgünsek bu bizim ellimizde...cünki niye yanliziz? bizim de yanlislarimiz vardir.....birakmasina izin verdigimiz erkekler, gurur yaptigimiz..yaptigimiz hatalardan....veya yeni bir seye cesaret edemedigimizden....
vallahi kadere cok inaniyorum.....IMKANSIZ bir sekilde gecen hafta eski sevgilimle karsi karsiya geldik....inanamadim cünki baska bir sehire tasindim.......bakalim....simdi cuma günü bulusacagiz......2. ci bir deneme.....
ondan haric demek istedigim birseyler var kizlar.
benim izmirden marmarise tasinan bir arkadasim var....bekar (erkek) ve yanina ciddi bir iliski yasayabilcegi bir kiz ariyorum =)))))) kendisi 30 yasin üzerine yeni cikti, amerikada master okumus bir insan....
BALIK burcu..........onu tamamlayan ve ciddi bir iliski düsünen birisini ariyorum
IMDAAAAAAAAAAAAAAAT =)))))
Ayyy ne guzel canim yaa Allah tamamina erdirsin insallah hayirlisiylaO sana fal bakan teyzeyi bulma sansimiz olsa da ben de bi baktirsam keske,cunku bu aralar artik son care iyi fal bakan bi falci aramaya basladim.Ne gunlere kaldim Allahimmm ben bu hallere dusecek insan miydim
emin ol yalnız değilsin o kadar fazlayız ki:18:
Nolcak bizim bu halimiz yaaa 3-5 sene sonra burda hala bunlari yaziyor ve yasiyor olmak istemiyorummmmsen kac yasindasin bu arada ?
:))
30 yaşındayım kime el atsam patlıyo
annem bile bi hocaya mı bakıtsak seni ne bu diyo :))
Ay var ya 2 sene önce ben de hiç evlenemeyeceğimi düşünürdüm. Şİmdi düğünüme gün sayıyorum.
Bir keresinde 4. sınıfın sonunda bir teyze bana kahve falı bakmıştı, demişti ki 6. sınıfın sonunda nişanlanacaksın. (Ben tıp okuyordum tıp fakültesi 6 sene)
Tabi o zamanlar bir sevgilim,bir sevgili adayım bile yok. Hatta nişanlımla o zaman tanışmamıştım bile.
Ben de hadii bee uydurmayalım lütfen dediğimi hatırlıyorum.
Bu faldan yaklaşık 4-5 ay sonra sevgilim oldu. Ama sadece gezip tozuyoruz,ciddi bir şey düşünmüyoruz,eğleniyoruz,eğlenmediğimiz yerde brakırım diye düşünüyordum.
Neyse biz kasım 2011 gibi sevgili olduk, mart-nisan 2012 gibi iş ciddiye bindi,
Ama tabi hemen nişanlanmadık, askere gitti geldi benimki
VEEEE fal bakan teyzenin dediği gibi 6. sınıfın sonlarında nişanlandık.
Demem o ki, ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.
Ben su an bekarim ama inaniyorum ki 2014 sonbahar gelini olucam Allah izin verirse.. o isterse neden olmasin. Bu arada yas 22
Evet bu da iyi ama eski bi mesaj o arkadas coktaaannnn evlenmistir
Anaaammm herkes evlenip gitti mi,bi ben mi kaldım buralarda yahuSlogan sen buralardaydın bari gündüz,sen de yoksun.Görücü mü geldi yoksa kıızzz
Ayy insallah Allah gönlüne göre verir,insallah mutlu ve hayırlı bir evlilik yaparsın canım.Valla neden bilmiyorum ama bende de 2014e karsı bi sempati var,sanki güzel biseyler olcakmıs gibi geliyo insallah ta olur cünkü 2013 gercekten cok ama cook kötü gecti her açıdan benim icin,insallah 2014 te hersey cok güzel olur da tüm yasananları unutturur,tabiki hepimiz icin gecerli bu dilegim
Masallahh yas kac :) ya o falci disardaki cafelerden mi
Gülmekten yerlere yattim....bu ara hikaye söyle devam etti: eski sevgilimle bulustum....birdaha denemeye karar verdik. Annem biten birşey birdaha olmaz dedi. Bir nedenin vardi da bıraktın dedi.....Kadın yine haklı çıktı. ...olacak gibi değildi. Ama içim rahat şimdi. ..keşke şöyle yapıp böyle deneseydim fln derdi yok içimde :)))) bekarlığa devammmm kizlaaar
Uhahahaga.....bir mail geldi...birde baktim şu şu bölümde yeni msj var....okudum OHAAA dedim! Bu topiki ben acmistim.....şok oldum!!!! Huhuuu eski arkadaş selam canım yaaa!!! Müjdemi isterim! Bende HALA degisiklik yok :)))))) ciddiyeti birak sevgili bile yok :) moreline moral olsun anaaam!!!
Bacim burdayim yahuuu
İNŞALLAH CANIM....ama bende 2014de çok ümit bağladım. ....
Yaşım 26.
Fal bakan teyze arkadaşımın komşusu idi. Üstelik gözleri de görmüyordu.
Aaaa cok ilginçmis ozaman kahve falı bakmadı sanırım belki de içine doğmustur
Ama çok ilginç değil mi?
Kadını tekrar bulup tekrar fal baktırasım var. Ama normalde kimseye bakmıyormuş, dışarıdan gelenlere falan. Benim arkadaşımın komşusu, 1 ay falan arkadaşımda kalmıştım, bütünlemelere çalışıyorduk beraber. O yüzden baktı benim falıma galiba.
Konuyu açan sen isen eger lavanta sen misin? :) Valla nebiliim tam kendime göre konu buldum bi yazayım dedim bekle Allah bekle ne gelen var ne giden,dedim ki herkes evlenip gitti heraldeOff arkadasım ya su 2014 gercekten iyi gelsin bize,onca heveslendik bosa gitmesin dimi ama Bu arada hosgeldin tekrardan
Haaa sen öyle diyince bi baktim benim topik başka yerdeymis yaaa caktirmaaaa.....
Eeeh canim var mi ki adayin naptin bütün sene gorusmeyeli?
Vallahi ben ailemi artik herseye hazırlıyorum. 30a basmadan çocuk istiyorum. Ve Çocuk için evlenecek değilim. Doğru insan karşıma cikmazsa eğer tüp bebek yaptircam, ve erkek konusunu bi ömür kapatacagim......
Bu zamanin erkekleri çekilmiyor. Heleki güçlü bir kadin olarak.... yanlizlik....bir eksiklik...ne kadar da ailen yaninda olsada. ....canim sen nerdesin? Calisiyormusun? Hobbylerin falan? Şöyle bi karakter cizeyim kafamda...ne de olasa bi süre daha burdayiz shshshshhs
Ben bursadayım öğretmenim bekarım :))) Var bi sevdicegim ocagın 26sında 8 sene bitcek ama evlilik işi imkansız gibi bisey.Ondan ayrılsam bi başkasıyla yapabilir miyim bunca yıldan sonra,hiç sanmıyorum kısacası umutsuz vakayımhobilerime gelince işten eve evden işe daha da bişeyim yok,bu arada yaşım 32 Sen kimsin kimlerdensin sen de bi kendini anlat ta ben de bi karakter cizeyim kafamda.Sunu da yazayım unutmadan ben bu konuyu buldum yazdım baktım gelen giden yok,sonra buna benzer baska bi konu buldum ordan devam ediyorum,gerci artık buraya da yazıyorum ama göz atmak istersen linki vereyim.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/635975-hic-evlenmemis-arkadaslara-soruyorum.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?