• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ben de depresyona girdim sanırım, kaldıramıyorum artık.en son karşıma çıkan kişi sapıkça bekletileri olan kişiydi.bazen evlenmesem de olur diyorum boşver diyorum, kafaya takmaz bir hal alıyorum ama yalnızlığa dayanamıyorum ben. evcimen bir insanım, aile kültürünü seviyorum.artık dua da edesim gelmiyor, çoook yoruldum beklemekten, çıkarı için karşıma gelenlerden bıktım.bir psikolağa mı gitsem diyorum,bilmiyorum. her gün damla damla eriyormuşum gibi geliyor.bazen burada evli ya da evlenecek olan hanımların mutluluklarını yansıtan paylaşımlarını okuyunca içim çok acıyor kendime çok üzülüyorum.

vay beeee:31: buraya ilk yazdığımda 27 yaşımda, işsiz güçsüz biriymişim.
zaman neleri alıp götürüyor..buna bir örnek de benim sanırım:10:

işim var çok şükür ve bir de sevdiğim..umutsuz olmayın kızlar, aslaa:31:
her dibe vuruş bir sıçrayışın başlangıcı:29:

içim daraldıkca buraya bıseyler yazmak ıstıyorum,o gunlerden bırını yasıyorum cevremde yasıtım olupta bekar pek kımse kalmadı derdımı anlatacağım kimsem yok anlatsamda hıckımse anlamaz benı anlasada bısey yapamaz derman olamaz ,o yuzden kimseye anlatmıyorum derdımı bıtek benı benden daha ıyı tanıyana anlatıyorum derdımı benden daha ıyı bılene ALLAH'a anlatıyorum bılıyorum kı O HERŞEYE KADİRDİR....

vay beeee:31: buraya ilk yazdığımda 27 yaşımda, işsiz güçsüz biriymişim.
zaman neleri alıp götürüyor..buna bir örnek de benim sanırım:10:

işim var çok şükür ve bir de sevdiğim..umutsuz olmayın kızlar, aslaa:31:
her dibe vuruş bir sıçrayışın başlangıcı:29:

eylül_basak sende evleniyon demek bacım hayırlı uğurlu olsun...:123:
Allah bizlerede gösterir mi ki?:26:

ha hah haha araaaa araaa araaa sonunda konumu buldum =)))

selam kizlar =))))))

naber =) araniza bende katilayim söyle bi =))):51:

ben de depresyona girdim sanırım, kaldıramıyorum artık.en son karşıma çıkan kişi sapıkça bekletileri olan kişiydi.bazen evlenmesem de olur diyorum boşver diyorum, kafaya takmaz bir hal alıyorum ama yalnızlığa dayanamıyorum ben. evcimen bir insanım, aile kültürünü seviyorum.artık dua da edesim gelmiyor, çoook yoruldum beklemekten, çıkarı için karşıma gelenlerden bıktım.bir psikolağa mı gitsem diyorum,bilmiyorum. her gün damla damla eriyormuşum gibi geliyor.bazen burada evli ya da evlenecek olan hanımların mutluluklarını yansıtan paylaşımlarını okuyunca içim çok acıyor kendime çok üzülüyorum.

Niye üzülüyorsun yaw. Benim yengem 38 yaşında evlendi çocuğu da oldu hemen. Sen kaç yaşındasın ki?

kizlar...üzülmemek elde mi ki.....ama sunu söylemem lazim....üzgünsek bu bizim ellimizde...cünki niye yanliziz? bizim de yanlislarimiz vardir.....birakmasina izin verdigimiz erkekler, gurur yaptigimiz..yaptigimiz hatalardan....veya yeni bir seye cesaret edemedigimizden....

vallahi kadere cok inaniyorum.....IMKANSIZ bir sekilde gecen hafta eski sevgilimle karsi karsiya geldik....inanamadim cünki baska bir sehire tasindim.......bakalim....simdi cuma günü bulusacagiz......2. ci bir deneme.....

ondan haric demek istedigim birseyler var kizlar.

benim izmirden marmarise tasinan bir arkadasim var....bekar (erkek) ve yanina ciddi bir iliski yasayabilcegi bir kiz ariyorum =)))))) kendisi 30 yasin üzerine yeni cikti, amerikada master okumus bir insan....
BALIK burcu..........onu tamamlayan ve ciddi bir iliski düsünen birisini ariyorum

IMDAAAAAAAAAAAAAAAT =)))))

bu topiği görünce aklıma kendim geldim..aynı sizler gibiydim evlilik nişan söz haberi aldıkça deli oluyodum ağlıyodum..eşimin başının etini yiyodum ..şimdi ise 7 aylık evliyiz..size nasihatım fazla acele etmeyin evlilik için..ben acele ettim eşimin ailesiyle yaşamayı kabul etim şimdi pişmanım bu eski yakarışlarımla hayata devam etseydim keşke ..ben niye evlenemiyorum diyerek..vallahi daha tatlıydı ya..hele anne babanızın yanındasınız ohh negüzel yaa...evlenince onların yüzüne hasret kalıyosunuz göndermiyorlar...lütfen kendinizi üzmeyin herşeyin bi zamanı var..allah tez vakitte hayırlı yuva kursun hepinize:16:

ben vajinal mantar bölümünü okuyordum ne ara buraya geldim ki şimdi :)

valla iki senelik bir ilişkim var ama ne evlilik ne nişan hiç bir adım yok şimdilik,geçen yaz umutluydum aslında ama olmadı işte kısmet,yaş oldu 26,bütün arkadaşlar evlendi, ilişkimde çok mutluyum ama bu yönden de çok mutsuzum :(

ben vajinal mantar bölümünü okuyordum ne ara buraya geldim ki şimdi :)

valla iki senelik bir ilişkim var ama ne evlilik ne nişan hiç bir adım yok şimdilik,geçen yaz umutluydum aslında ama olmadı işte kısmet,yaş oldu 26,bütün arkadaşlar evlendi, ilişkimde çok mutluyum ama bu yönden de çok mutsuzum :(
merhaba ben 2014te evlenecekler topiğinden geliyorum:) benimde 8 senelik ilişkim var hala evlenemedik benimde yaşım 26 ama ben daha şanssızım çünkü çok uzun zaman oldu:(

Selam kizlaaarrrr kimseler kaldi mi ki burda?????Soyle bi baktim da en son 1 sene once yazmisim,yine burdayim,hala bekarim,yas oldu 32 anaaaammmm :37: 2014 bari benim yilim olur mu ki :18:

Ahah çok güzel ya, çok güldüm.
Böyle bir topik olduğunu bilmiyordum.

Neden daha önce görmedim ki, görsem kesin yazardım.

Olmaz mi kiz burda her seye bi topik var :1: insallah yine canlanir da dertlesir kafalari dagitiriz biraz ;)

Ay var ya 2 sene önce ben de hiç evlenemeyeceğimi düşünürdüm. Şİmdi düğünüme gün sayıyorum.

Bir keresinde 4. sınıfın sonunda bir teyze bana kahve falı bakmıştı, demişti ki 6. sınıfın sonunda nişanlanacaksın. (Ben tıp okuyordum tıp fakültesi 6 sene)

Tabi o zamanlar bir sevgilim,bir sevgili adayım bile yok. Hatta nişanlımla o zaman tanışmamıştım bile.

Ben de hadii bee uydurmayalım lütfen dediğimi hatırlıyorum.

Bu faldan yaklaşık 4-5 ay sonra sevgilim oldu. Ama sadece gezip tozuyoruz,ciddi bir şey düşünmüyoruz,eğleniyoruz,eğlenmediğimiz yerde brakırım diye düşünüyordum.

Neyse biz kasım 2011 gibi sevgili olduk, mart-nisan 2012 gibi iş ciddiye bindi,

Ama tabi hemen nişanlanmadık, askere gitti geldi benimki

VEEEE fal bakan teyzenin dediği gibi 6. sınıfın sonlarında nişanlandık.

Demem o ki, ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.

Ay var ya 2 sene önce ben de hiç evlenemeyeceğimi düşünürdüm. Şİmdi düğünüme gün sayıyorum.

Bir keresinde 4. sınıfın sonunda bir teyze bana kahve falı bakmıştı, demişti ki 6. sınıfın sonunda nişanlanacaksın. (Ben tıp okuyordum tıp fakültesi 6 sene)

Tabi o zamanlar bir sevgilim,bir sevgili adayım bile yok. Hatta nişanlımla o zaman tanışmamıştım bile.

Ben de hadii bee uydurmayalım lütfen dediğimi hatırlıyorum.

Bu faldan yaklaşık 4-5 ay sonra sevgilim oldu. Ama sadece gezip tozuyoruz,ciddi bir şey düşünmüyoruz,eğleniyoruz,eğlenmediğimiz yerde brakırım diye düşünüyordum.

Neyse biz kasım 2011 gibi sevgili olduk, mart-nisan 2012 gibi iş ciddiye bindi,

Ama tabi hemen nişanlanmadık, askere gitti geldi benimki

VEEEE fal bakan teyzenin dediği gibi 6. sınıfın sonlarında nişanlandık.

Demem o ki, ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.

Ayyy ne guzel canim yaa Allah tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla:nazar: O sana fal bakan teyzeyi bulma sansimiz olsa da ben de bi baktirsam keske,cunku bu aralar artik son care iyi fal bakan bi falci aramaya basladim.Ne gunlere kaldim Allahimmm ben bu hallere dusecek insan miydim :23:

Back