hayatcım dün ben bizimkinlerle tanıştırdım ya sevgilimi onunla ilgili moralimin bozukluğu annemi aradım işte arkadamızdan şöyle bi konuşma olmuş ama önce konuyu açayım
benim bi tane kuzenim var benden 1 yaş küçük evli 3 yıl kadar ve gerçekten allah bahtını güzel eylesin dünya güzeli bi kız bizimkinlerde çok beğenir onu eşi ile anlaşamıyor ve dün bizim arkadamızdan sevgilimi çok beğenmişlerde tam kuzenime layıkmış annemi aradım o söyledi öyle konuşulmuş bende ne yani bana layık değilmi dedim ama moralim çok bozuldu neye göre layık veya değil gerçekten anlıyorum ki bizim sülaleden hi halt olmaz böyle konuşulurmuya hem kuzenim evli artık layığımı kalmış ide annem bana söyledi çok üzüldüm gerçekten
Ey beni en en çok sevenim..
Ey beni en en çok kollayıp-gözetenim..
Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım..
Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim!
Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim!
Ey en çirkinimden sonra bile ?gel? diyenim!
Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim!
Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!..
Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim!
Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim..
Ahh.. Ey ?Sendeyim? deyip, ülfetlerde kaybettiğim!
Ahh.. Ey ?Yalnız Sana..? deyip, gayrısına kulluk ettiğim..
Ahh Sevgili! En en Sevgili..
Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur...
Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv..
Ahh ya Rabbi! Ahh Allah?ım Af Allah?ım!
Tut sana müştak yüreğimi, affet beni....
Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını..
Bilir neye ihtiyaçları olduğunu..Hep hazır ve nazırdır hani..
Hep verir, hiç düşünmez canını..
Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin..
Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani?..
Ey Annelerin kalbine, onları "anne yapan" merhameti, sevgiyi koyan Rabbim!
Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler..Sen nasılsın kimbilir?
Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim..
Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi..
Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim..Ya Latif..
Tut yüreğimi, bırakma beni
slm profiline baktım yazdıklarını okudum çok hoşuma gitti aynı durum bende değil ama ablmda var aynı yaşıtsınız ona da herkes aynı şeyi yapıyo ne zaman evlencen diyip duruyolar,, ama seveceği bi insan çıkmıyo ki karşısına napsın o da,, ben onun mutlu olmasını yüzünün gülmesini çoookk istiyorum hep dua ediyorum onun için allahım o da senin gibi olur inşşalah aradığı aşkı en kısa zamnda bulur
inşallah ablan da kısmeti ile en kısa zamanda tanışır..çok zor dönemler benimde teyzemin kızı benden bir yaş küçük ve 3 sene önce kaçtı ben sorun etmedim ama akrabalar üzerine gitti kızdınmı kuzenine falan dedi ne alakaysa herkes kendi hayatını yaşar önce veya sonra halada karışmaya devam ediyorlar bizim insanımıza yaranılmaz...şimdi hayatımda biri var gerçekten herşey süper annem vermicekti şimdi vercem diyor biraz pürüz çıkabilir ama sonu güzel olsun mutluluk olsun gerisi önemli değil ablanda dua etsin bende çok dua ettim gerçekten daha kesin bişey yok sadece ailesi ile tanıştım ama çok çabuk geçti bu zaman..inşallah gerçekten ablan için hayırlısı ne ise o tez zamanda olsun kalbinin aslanını bulur inşallah tüm bulamayanlar..sanırım senin ciddi bi ilişkin var ve ablanın üzerine evlenmek istemiyorsun heralde diğer toğikte pek okuyamadım
canım teşekkür ederim iyi dileklerin için,, evet benim ciddi bi ilişkim var ama ben benden önce onun mutlu olmasını benden daha çok onun mutlu olmasını istiyorum,, sanki yaşadıkların ablamın yaşadıklarının bi benzeri gibi geldi aile yapımız aynı,,çok dua ediyorum yüzü gülsün onun da inşallah,, senin adına çok sevindim,, insanın hiç tanımadığı bi insanın mutlu olmasındandolayı sevinmesi ne kadr güzel bişey dimi,,
kesinlikle başkasının mutluluğunu dilemekten öte başkasının mutluluğu ile mutlu olmak harika bi duygu insanın insan olduğunu anlıyorsun kıskançlık yok bencillik yok ben senide çok taktir ettim genelde kardeşler pek anlaşmaz ama ablan için üzülmen onun mutluluğunu dile getirmen çok hoş dua etmen çok güzel..allah nasip eder 22 geç bi yaş değil ama çevre çok etken birde senin ciddi ilişkin varmış kardeşisin sonuçta oda üzülüyordur sana yansıtıyormu bilmiyorum hayırlısı inşallah çok çok hayırlı ömür boyu mutlu olacağı biri karşısına çıkar ve arkadaş çevresi nasıl genişmi birlikte dışarı çıkın hani arkadaşların akrabaların önermelei ile de olabilir hatta daha sağlıklı olur
o kadar olgun ca konuşuyorsun ki valla seni alan yaşadı,, kendimi psikolağa gitmişim gibi hissettirdin, belkide allah seni bana gönderdi,, bu konuyu çok düşündüğüm çok kafa yorduğum gece gündüz dua ettiğim şu günlerde ilaç gibi geldin,, belkide allah bana dua etmeyi hiç bırakmamı söylüyo çoookk teşekkür ederim sana,, ama senin hikayeni çok merak ettim ,, özel olmazsa anlatır mısın biraz
ÇOK SEVDİM SENİ
saol cnm bende seni sevdim.yaşını merak ettim ablan benimle yaşıt olduğuna göre sen 20 veya 21 yaşlardasındır diye tahmin ediyorum..
benim hikayeeem ahh ahhh karışık duyguları olan birisiyim her ihtimali düşündüğümden dahada kaderciyimdir bişey olduğunda kaderdendir derim.
sevgilim vardı zor güvenmiştim ona ama alışmıştımda çok değer veriyordu ve ben iliklerime kadar hissedebiliyordum sonra biz ayrıldık ben istemiştim ama çok üzülerek verdiğim güya ilerisini düşünerek verdiğim kararla alıştığım çok güvendiğim sevdiğim birini uzaklaştırmıştım biz taşındık sonra ara ara telefonda görüşüyorduk hiçb,şey yokmuş gibi tabi benim hayatıma girenler oluyordu sevebilme ihtimaline karşılık onlarla görüşüyordum sevicem diye zorluyordum kendimi ama yakın bile hissetmiyordum ki sevmek ne kelime..askere gitti ordan aradı bi kaç kez aradı ben hiç dönmedim ona umut vermektende korkuyordum ama aklımdaydı da hep kişilik olarak beğeniyordum karşıma onun gibi biri çıksa olur diyordum hep....askerliği bitirdi biz konuşmalara devam ettik ben bi yandan istiyordum bi yandan kararsızdım onca seneden sonra acaba sevgim varmıydı o beni seviyormuydu telefonda sevgi nidalarında bulunuyorduk ama ne kadarı doğruydu emin değildik bi bayram görüştük....o neydi öyle aradan hiç zaman geçmemiş ben onu tanıyorum evet ama bu başka bi tanıma başka bi yakınlık bi başkalık var..görüştük güzeldi ertesi gün yine görüştük ve barışmış olduk şimdi dolu dizgin gidiyor tabiki endişelirm var babam bize çektirdiği için güven sorunum var tam olarak gerçekten güvenmiyorum hiç kimseye geçen hafta sonu ailesi ile tanıştım kısmetse bende tanıştırmak istiyorum biraz pürüzler var ailelerde ama kısmet bakalım yinede hayırlısı olsun sonu mutlu olacağımız şekilde olur inşallh ama seviyorum onu ahhh ahhhh çok aşığımmmmmdarısı olmayanların başına
çok güzelmiş gerçekten aşk böyle daha güzel en güzel aşk zor olandır diye boşa dememişler,, inşşalah hep böyle aşık kalırsın yüzün hep gülsün,,
ara sıra bana bişeyler yaz olurmu birlikte meditasyon yapalım,, bende hayatımda yada ablamın hayatında güzel bi değişiklik olursa sana yazıcam söz,, konuşmak birilerine içindekileri anlatmak çok güzel bişey hele senin gibi güzel fikirler veren birisine
ayy hadi hayırlısı beni haberdar et olur mu?ben bilem heyecanlandım inaşallah hayırlıdırda olur bi an önce çok çok merak ederim güzel haberler yazarsın inşallah..
kısmet gerçekten ben çok kısmetli bi insanıım ama ne kadar çok kısmet çıksada olmadı bi türlü... doğru sosyal hayat etken sadece birebir kısmet çıkmasına neden değil bu forumdan biri yazmıştı evlenmeyi düşünmüyorum bana göre değil gibi laflar kullanmayın çevrenizde sizinde düşündüğünüzü ama içinize sinen kafanıza yatan birini bulamadığınızı söyleyin demişti çok haklı aslında hani görücü usülü tanıştırılmaya karşı değilseniz çevrenize atıflarda bulup abartmadan yaparsanız kısmet ya belki biri çok iyi birini tanıyordur nerden geleceği belli olmaz hayırlısı sizin hakkınızdada allah gönlünüze göre versin
aa benim 2013 ü bulcak sanırım şuan ki sevdiğim kısmet olursa 2013 de düşünüyoruz çok uzak bi tarih bana göre ben 2012 de evlenmek istiyorum işyerindeyim cuma günü abdest olayını falan nasıl yapsam ki okuyayım bide işyerinde olduğum için türkçeden hızlı hızlı okusam olurmu ki deneme şansım olursa arapça çok yavaş okuyorum bu cuma bi deneyeyim bakalım nasip olcak mı:80:
hayat ne oldu ablanı tanıştırdınız mı düğünde merak ettim hani yazıcaktın
gerçekten birisine seni seviyorum demek ve seni seviyorum dendiğini duymak harika bi duygu
GÜNAYDINN.....
bu topikte ne muhabbetler oldu
cimcime vardı bu yaz evlenicek
spedii vardı onun düğünü yakında
sinem 44 vardı görmüyorum onu artık nerelerdeki:44:
tospacım vardı ama nickini değiştirmiş o nerde onuda bilmiyorum
gülpembe arkadaşımız evlendi diye biliyorumm
bi ben kaldım ciddi ilişki içindeyim ama evlenemiyorumm yaa 2013 gelir mi ki
ne güzeldi eski muhabbetlerr ahh ahhh
evet ilk sayfaları okudukça nerden nereye diyo insan sabret be kuzum elbet bizde ışığı görürüz bi yerden
ilerde bi de hayat vardı ablasının mutluluğunu çok istiyodu dermisin acaba:26:
bugün canım ablamın doğum günüüüüüüüüüü
merhaba kızlar ben geldim
hayatcım derim tabikiablanın doğumgününü kutlarım inş.yeni yaşı ile birlikte aşkta gelir
eylülgüzeli kaç yaşındasın sen sevgilinde yok heralde..inşallah seninde başına gelir aşkla bakar aşkla bakılırsın
canımın içi hayatımm
herşerde bi hayır vardır tatlım..ablan için çooookkk sevindimm inşallah hayırlı bi düğünle sonuçlanırr..senin içinde hayırlısı olsun...
bu arkadaşlığımız inş çok uzun zamalar devam eder bu samimşyetimiz hiç bozulmaz inşallah.
slm kızlar.... sonunda bizim gibiler içinde topik açılmış.....
Sanırım biz biraz geç kesfettik ama olsun organize olalım,daha önce burda konusan arkadasların hepsi evlenmis sanırım.İnşallah bize de şans getirir,gerçi benim hiç umudum yok ya neysee :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?