Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

güle güle giysin canım benim bende hediye alıcam sevgilime 7 ay oldu hiçbişey almadım ama o dün bebeğim benim çok güzel giyinmiş lacivert gömlek almış çok yakışmış ben özensizdim biraz havalarda soğuktu şansımıza ama çok güzeldi herşey seninde güzel geçmiş çok sevindim allahım nişanlılık günlerimizede göstersin ama o geldiğinde böyle midem kalbim bi tuhaf oluyor kendimi çok rahatsız hissediyorum engel olamıyorum yerimde duramıyorum ama bu sefer diğer seferlerden çok farklıydı ilk almaya gittiğimde eve gelince acaba doğru insanmı falan filan gibi bi çok duyguya kapıldım emin olamama ama snr pazar günü hiç yabancılık çekmedim ailemlede tanışınca bi ohhh çektim

hayatcım dün ben bizimkinlerle tanıştırdım ya sevgilimi onunla ilgili moralimin bozukluğu annemi aradım işte arkadamızdan şöyle bi konuşma olmuş ama önce konuyu açayım

benim bi tane kuzenim var benden 1 yaş küçük evli 3 yıl kadar ve gerçekten allah bahtını güzel eylesin dünya güzeli bi kız bizimkinlerde çok beğenir onu eşi ile anlaşamıyor ve dün bizim arkadamızdan sevgilimi çok beğenmişlerde tam kuzenime layıkmış annemi aradım o söyledi öyle konuşulmuş bende ne yani bana layık değilmi dedim ama moralim çok bozuldu neye göre layık veya değil gerçekten anlıyorum ki bizim sülaleden hi halt olmaz böyle konuşulurmuya hem kuzenim evli artık layığımı kalmış ide annem bana söyledi çok üzüldüm gerçekten

nası yani ya ben söyleyecek bişey bulamadımmm,,, pes doğrusu hakkikaten ne biçim akrabaların var ya anlam veremedim yazıklar olsun böyle söyleyenlere

Kuzenin evli sonuçta nası düşünebilirler bunu ya zaten senden de küçükmüş evli ve mutsuz hemen boşayıp bi daha mı evlendirceklermiş allahım ya ne insanlar var çookk sinirim bozulduuu,,, keşke sadece annen ve babanla tanıştırsaydın ,,,a ç kurt gibi elinden kapcaklar herhalde (allah korusun)

uzak dur o insanlardan uuuuuzzzzzaaaaakkkkkkkk

şimdi konuştuk sevgilimle annesiyle konuşmuşlar olumluymuş herşey ARTIK GERİSİ ALLAHIN TAKDİRİ

Ey beni en en çok sevenim..
Ey beni en en çok kollayıp-gözetenim..
Ey sesimi hep duyanım! Yaralarımı saranım..
Eyy hiç darılmayanım! Çağırınca koşarak gelenim!

Ey bana benden yakınım! Ey beni en çok bilenim!
Ey en çirkinimden sonra bile ?gel? diyenim!
Eyy! Dünya terketse, hiç terketmeyenim!

Ey en en vefalım..Ey Sevgili, en sevgili! Meded!..

Ahh.. Ey kadrini hiç bilemediğim!
Ahh.. Ey nefsimin ilk şahlanışında bir kenara ittiğim..
Ahh.. Ey ?Sendeyim? deyip, ülfetlerde kaybettiğim!
Ahh.. Ey ?Yalnız Sana..? deyip, gayrısına kulluk ettiğim..

Ahh Sevgili! En en Sevgili..
Ahh ya Vedud! Ya Rahim! Ya Sabur...
Ahh ya Tevvab! Ya Afuvv..
Ahh ya Rabbi! Ahh Allah?ım Af Allah?ım!
Tut sana müştak yüreğimi, affet beni....

Hani Rabbim, bir anne nasıl korur-kollar evlatlarını, onlar istemeden ulaştırır ihtiyaçlarını..

Bilir neye ihtiyaçları olduğunu..Hep hazır ve nazırdır hani..
Hep verir, hiç düşünmez canını..

Hani Rabbim, yavrusunun canı acısa canı yanar annenin..
Hasta olsa yavrusu, kalkmaz eli-kolu, hüznünden kalbi acır hani?..

Ey Annelerin kalbine, onları "anne yapan" merhameti, sevgiyi koyan Rabbim!
Onlar, okyanusundan bir zerre ile böyle iseler..Sen nasılsın kimbilir?

Bu duyguyla, gözyaşlarımla kapındayım Rabbim..
Geri çevirme sana müştak yüreğimi, kabul eyle dileğimi..

Ya Rahman! Ya Vedud! Ya Rahim..Ya Latif..

Tut yüreğimi, bırakma beni

bende 24 yaşındayım ama hiç dert etmiyorum herşey olacağına varır istemekle bulunmuyor malesef allahh herşeyin hayırlısını versin en başta hayırsızlarlan karşılaştırmasın geç olsun güç olmasın diyenlerdenim bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler....

amin

ne guzel bir dua

çok güzelmiş gerçekten aşk böyle daha güzel en güzel aşk zor olandır diye boşa dememişler,, inşşalah hep böyle aşık kalırsın yüzün hep gülsün,,

ayy hadi hayırlısı beni haberdar et olur mu?ben bilem heyecanlandım inaşallah hayırlıdırda olur bi an önce çok çok merak ederim güzel haberler yazarsın inşallah..

hayat ne oldu ablanı tanıştırdınız mı düğünde merak ettim hani yazıcaktın

gerçekten birisine seni seviyorum demek ve seni seviyorum dendiğini duymak harika bi duygu

evet ilk sayfaları okudukça nerden nereye diyo insan sabret be kuzum elbet bizde ışığı görürüz bi yerden

ilerde bi de hayat vardı ablasının mutluluğunu çok istiyodu dermisin acaba:26:

bugün canım ablamın doğum günüüüüüüüüüü

canımm arkadaşım lavantam biz ne günler geçirmişiz seninle iyiki tanımışım seni arkadaşlığın o kadar güzel ki seni ççoookkk seviyorum,,

2012 de gelin olup gideceksin =))

ablamın mutlu olmasını çok istemiştim şimdi biri var hayatında bakalım sonu nasıl olur bilmem ama şimdi gözlerinin içi gülüyo bu bile bana yetiyoooo

benimse 3 yıllık ilişkim bitti 1 ay önce ama hayatta herşey olabiliyormuş işte alışıyo insan oğlu herşeye

hakkımızda hayırlı olan ne ise gelsin bulsun bizi...

arkadaşlığımız da hep böyle baki olsun canımmmm

canımın içi hayatımm

herşerde bi hayır vardır tatlım..ablan için çooookkk sevindimm inşallah hayırlı bi düğünle sonuçlanırr..senin içinde hayırlısı olsun...

bu arkadaşlığımız inş çok uzun zamalar devam eder bu samimşyetimiz hiç bozulmaz inşallah.

ben devam edeceğinden eminim canım dostummm ,,

merhabalar
lavanta eskilerden herkesi saymışsın beni unutmuşsun
hala yalnızım
müzmin bekar kalacam bu gidişle
yeni atandım, memur olmayı başardım çok şükür :81:
senin hayatında biri olmuş sonunda gözün aydın, hakkında hayırlısı olur inşallah

Son düzenleme:
bende bu gidişle evde kalırım sewgilimle 3. seneye girdik ve 2 hafta önce ayrıldıkk yerine kimseyide koyamam gibi geliyo artık bole giderse bende ewlenemicemm =))

slm kızlar.... sonunda bizim gibiler içinde topik açılmış.....

slm kızlar.... sonunda bizim gibiler içinde topik açılmış.....

Sanırım biz biraz geç kesfettik ama olsun organize olalım,daha önce burda konusan arkadasların hepsi evlenmis sanırım.İnşallah bize de şans getirir,gerçi benim hiç umudum yok ya neysee :2:

Sanırım biz biraz geç kesfettik ama olsun organize olalım,daha önce burda konusan arkadasların hepsi evlenmis sanırım.İnşallah bize de şans getirir,gerçi benim hiç umudum yok ya neysee :2:

yok yaaa umudunu yitirme... elbet olacak vakti gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…