Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Cimcime Haklısın ama Tüm herkez benden geçiyor
1 hafta içinde yaptıklarımı söyleyim istersen.
Tam 8 kişinin Saçını Boyadım :1shok::1shok:
Pazar Günü 7 Saat Temizlik yaptım
Teyzeme,anneme,kıyafet baktık bana ayakkabı baktık.
Teyzemin evini temizledik hep beraber...
Bebeğimiz olmuştu her akşam oradayım.
Kendi saçımı boyayamadım düşün :1rolleyes::1rolleyes:

Malesef normal bi insan gibi sözlenmiyorum:dilcikar:a.s.

cnm arada bir uğruyorum sohbetede dalamıyorum birden öyle bakınıp çıkıyorum ama hep takipteyim senin söz fotolarınıda gördüm zatenhihoyyytcanım bence o korkuyu üstünden at hep daha iyiyye götürmeye çalış...inşallah hakkında en hayırlı kişi sözlündür.
bu topiği de mi karıştırsam nesırnaşık şey:roflol::roflol:

ne dersin biricik sırnaşık şey

bak baaak benimi takip ediyon sennaniknanik
hadi karıştır bakem tecrübelisin sen öğrenicemiz çoook şey var senden.

bak baaak benimi takip ediyon sennaniknanik
hadi karıştır bakem tecrübelisin sen öğrenicemiz çoook şey var senden.

tabiyaa ne demezsin seni takip ediyorum köşe bucak sırnaşık şey

bu topiğe arada bakıyorum da evli kadının ne işi var diye girmiyordum gerçi ben benim topicte bol bol kulak çekiyorum ama artık burda da sorarsanız cevap veririm

yeni danışmanımız MUTFAK ROBOTUU:lepi:
bak nasihatların fayda etmedi şekerkız iki günde aşık oldu k.k.yı terk ettikaydirigubbakcemile3

yeni danışmanımız MUTFAK ROBOTUU:lepi:
bak nasihatların fayda etmedi şekerkız iki günde aşık oldu k.k.yı terk ettikaydirigubbakcemile3

o zilliyi hatırlatma ona laf geçmiyorki laf dinlemezin teki o ama pişman olacak bir gün belki tekrar kkya geri dönecek bekle de gör

diğer topikte bol bol nasihat ediyorum ama dinleyen varmı o malum sırnaşık şeysırnaşık şey

dinlerim ben merak etme :ecrin_bebek:

işler yoğunmuş hakikaten ama bunlar güzel telaşlar canım bak bide bebişiniz oldu, daha nolsun.
Söz haftası gece yarısı halı silmiştim, tüm yorgunluğuma değdi ama :asigim:

o zilliyi hatırlatma ona laf geçmiyorki laf dinlemezin teki o ama pişman olacak bir gün belki tekrar kkya geri dönecek bekle de gör

anammm şekerkız aşıkmı olduu, kime ne zaman hiçte haber vermiyi bak alsanaalsanasmile

sipaydi Allah kolaylık versin canım tatlı yorgunluklar bunlar.
ayy tabi başıma gelmeden anlayamam dimikaydirigubbakcemile3

ÖYle Tabi canım güzel telaş yorulmuyor gibi gelse bile
İnsan yoruluyor Allah sana da en kısa sürede nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

ay ne güzel yaa, biz yüzükleri bile 1 güne sıkıştırmaya çalıştık, peki sözde yüzükler yenidenmi takılacak yoksam aldınızmı...

yafffff speddy sen sözlende sende bizde muradımıza erelim yaffff ben bile heycanlandım şimdi kaydirigubbakcemile2

anammm şekerkız aşıkmı olduu, kime ne zaman hiçte haber vermiyi bak alsanaalsanasmile

hem de deli gibi ayakları yerden kesilmiş ama durumu hiç iiye gitmiyor derslerini tamamen engelleyecek bu son şansı idi okul adına iice konsantre olması lazım şu erkek milletine de sinir oluyorum yaaa en ummadık anda çıkarlar kızların karşısına hayatlarını darmadağın ederler e onlar için sorun yok ne de olsa bayan dediğin evinde oturur okumak da neymiş kötükedihüsokötükedihüso

Ya hatırlıyorum sanki nettenmi tanışmıştı?
Canım belki bu moralle derslerine daha çok sarılır olmazmı, benim sözlümde şimdi kpss'yi kazanmak için maçlarını bile bırakmış.
Komutanı diyoki sen ne yaptın bu çocuğa maçlara bile bıraktı (maçı çok severde)
He sevgilisi okumasını istemiyosa orasını bilemem

belkide aradığı mutluluğu hakkaten bulmuştur ama bana saçma geldi uzun süredir tanıyomuş ama aşk yokmuş bize açıldı iki gün sonra aşık olmuşCADIARZUbence bu kendini aşık sanıyo kaptırdı kendini uğramıyoda topiğe çekicem kulaaanı:mymeka:

ÖYle Tabi canım güzel telaş yorulmuyor gibi gelse bile
İnsan yoruluyor Allah sana da en kısa sürede nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

amin gülüm amin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…