- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
cnm arada bir uğruyorum sohbetede dalamıyorum birden öyle bakınıp çıkıyorum ama hep takipteyim senin söz fotolarınıda gördüm zatenhihoyyytcanım bence o korkuyu üstünden at hep daha iyiyye götürmeye çalış...inşallah hakkında en hayırlı kişi sözlündür.ulen daha yeni başladın, bunun nişan ve düğün telaşıda var daha :))
unuturmuyum hiç canım, sen pek takılmıyorsun bu topiğe o nedenle pek konuşamıyoruz, benimse nerdeyse tek takıldığım yer burası :))
Evet umudumun tükendiği yerde meğer mutluluk varmış, tek korkum bigün bozulması...
İnşallah bozulmaz, her zaman hayırlısını istedim inşallah bu sefer hayırlısıdır...
bu topiği de mi karıştırsam nesırnaşık şey:roflol::roflol:
ne dersin biricik sırnaşık şey
bak baaak benimi takip ediyon sennaniknanik
hadi karıştır bakem tecrübelisin sen öğrenicemiz çoook şey var senden.
tabiyaa ne demezsin seni takip ediyorum köşe bucak sırnaşık şey
bu topiğe arada bakıyorum da evli kadının ne işi var diye girmiyordum gerçi ben benim topicte bol bol kulak çekiyorum ama artık burda da sorarsanız cevap veririm
yeni danışmanımız MUTFAK ROBOTUU:lepi:
bak nasihatların fayda etmedi şekerkız iki günde aşık oldu k.k.yı terk ettikaydirigubbakcemile3
diğer topikte bol bol nasihat ediyorum ama dinleyen varmı o malum sırnaşık şeysırnaşık şey
Cimcime Haklısın ama Tüm herkez benden geçiyor
1 hafta içinde yaptıklarımı söyleyim istersen.
Tam 8 kişinin Saçını Boyadım :1shok::1shok:
Pazar Günü 7 Saat Temizlik yaptım
Teyzeme,anneme,kıyafet baktık bana ayakkabı baktık.
Teyzemin evini temizledik hep beraber...
Bebeğimiz olmuştu her akşam oradayım.
Kendi saçımı boyayamadım düşün :1rolleyes::1rolleyes:
Malesef normal bi insan gibi sözlenmiyorum:dilcikar:a.s.
cnm arada bir uğruyorum sohbetede dalamıyorum birden öyle bakınıp çıkıyorum ama hep takipteyim senin söz fotolarınıda gördüm zatenhihoyyytcanım bence o korkuyu üstünden at hep daha iyiyye götürmeye çalış...inşallah hakkında en hayırlı kişi sözlündür.
hadi be gördünmü fotoları, eklemediğim dolu fotograf var pastamız, ve şekerliğimizin ilk halini çekemedim hemen bitirmişler, neyse nişanda çekerim artık :))
Atmaya çalışıyorum canım, sevdiklerimi bir bir kaybedince ister istemez karamsar oluyorum. Bazen msjlarıma geç cvp verdiği zaman hemen telaşlanıyorum, cuma yola çıkacak bu karda kışta gelene kadar 9 evladımız olur herhal :))
bak baaak benimi takip ediyon sennaniknanik
hadi karıştır bakem tecrübelisin sen öğrenicemiz çoook şey var senden.
o zilliyi hatırlatma ona laf geçmiyorki laf dinlemezin teki o ama pişman olacak bir gün belki tekrar kkya geri dönecek bekle de gör
sipaydi Allah kolaylık versin canım tatlı yorgunluklar bunlar.
ayy tabi başıma gelmeden anlayamam dimikaydirigubbakcemile3
spedy istemede ne giycen, söz elbiseni gördüm de...
anammm şekerkız aşıkmı olduu, kime ne zaman hiçte haber vermiyi bak alsanaalsanasmile
yafffff speddy sen sözlende sende bizde muradımıza erelim yaffff ben bile heycanlandım şimdi kaydirigubbakcemile2
:sm_cool::sm_cool:
Sizi bıktırdım biliyorum ama kurtulamazsınız beniden süprizzzzz
belkide aradığı mutluluğu hakkaten bulmuştur ama bana saçma geldi uzun süredir tanıyomuş ama aşk yokmuş bize açıldı iki gün sonra aşık olmuşCADIARZUbence bu kendini aşık sanıyo kaptırdı kendini uğramıyoda topiğe çekicem kulaaanı:mymeka:o zilliyi hatırlatma ona laf geçmiyorki laf dinlemezin teki o ama pişman olacak bir gün belki tekrar kkya geri dönecek bekle de gör
ÖYle Tabi canım güzel telaş yorulmuyor gibi gelse bile
İnsan yoruluyor Allah sana da en kısa sürede nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
söz,nişan,düğün sevmiyorum böle merasimleri
ben herifi kaçırcam en kısa yolu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?