belkide aradığı mutluluğu hakkaten bulmuştur ama bana saçma geldi uzun süredir tanıyomuş ama aşk yokmuş bize açıldı iki gün sonra aşık olmuşCADIARZUbence bu kendini aşık sanıyo kaptırdı kendini uğramıyoda topiğe çekicem kulaaanı:mymeka:
B]
1,5 yıldır tanıdığını söylüyor ama bir insan 40 yıllık kocasını bile tanıyamazken nasıl tanıyıp da hemen karar veriyor ona kızıyorum ben yok evlilikten konuşmular herşey i konuşmuşlar v.s. bu konularda o kadar çok tecrübem var ki yanıma gelip dert yakınan çok arkadaşım var ona da anlattım ama anlamıyor bir türlü bir erkeği aynı eve girmeden tanımanız mümkün değil ne kadar ii olursa olsun farketmez
ne kadar doğru bi sözyerimseniben1,5 yıldır tanıdığını söylüyor ama bir insan 40 yıllık kocasını bile tanıyamazken nasıl tanıyıp da hemen karar veriyor ona kızıyorum ben yok evlilikten konuşmular herşey i konuşmuşlar v.s. bu konularda o kadar çok tecrübem var ki yanıma gelip dert yakınan çok arkadaşım var ona da anlattım ama anlamıyor bir türlü bir erkeği aynı eve girmeden tanımanız mümkün değil ne kadar ii olursa olsun farketmez
1,5 yıldır tanıdığını söylüyor ama bir insan 40 yıllık kocasını bile tanıyamazken nasıl tanıyıp da hemen karar veriyor ona kızıyorum ben yok evlilikten konuşmular herşey i konuşmuşlar v.s. bu konularda o kadar çok tecrübem var ki yanıma gelip dert yakınan çok arkadaşım var ona da anlattım ama anlamıyor bir türlü bir erkeği aynı eve girmeden tanımanız mümkün değil ne kadar ii olursa olsun farketmez
aşk olsun speddy biz senden sen bizden bıkmayız hiç bıkamayız zaten yasakkelime
Kimse birbiri ile konuşmadı cimcime ama 2011 yazı nisan mayıs gibi düşünüyorum. kendim:) :)
corel en kısası şekerim ohhh =)
birick sağol yavruumm
ŞenizŞeniz Canım hele sen olmasan napardım bilmiyorum :1shok:
Şunuda ilave edeyim belki şeker kızın aşk gözünü kör etmiştir yanlışları göremiyordur, siz konuyu daha detaylı bildiğiniz için yorumları ona göre yapıyorsunuz...
Ama mantıksız birimi ki sevdiği vatandaş??
yaa kızlar belki şeker kıza bu daha doğru gelmiştir kimse bilemez sonuçta bu onun hayatı
bende 19 yaşında işe girdiğimde herkes git kızım oku ne işi die baskı yapıyordu ama ben çalışmayı seçtim işe girdikten sonra da açıköğretime yazıldım şimdi düşünüyorumda o bana baskı yapanların hiçbiri şu anda yanımda diil biçok arkadaşımda üni.den mezun olduktan sonra iş bulamadılmaz:
canım benm ben herzaman senin yanındayım bunu unutma... olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan a.s.
Şunuda ilave edeyim belki şeker kızın aşk gözünü kör etmiştir yanlışları göremiyordur, siz konuyu daha detaylı bildiğiniz için yorumları ona göre yapıyorsunuz...
Ama mantıksız birimi ki sevdiği vatandaş??
yani banada saçma geldi görücü usulü olsa neyse zaten niyet belli evlilik ama bunlar önceden birbirlerini tanıyolarmış sevgili olmadan evlenme hazırlığına başlamışlar nerdeyse
hakkında hayırlısı olur inşllh.
mutfk robotu gerçekten çok güzel bi yazı olmuş
alıntımı yoksam senmi yazdın bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?