Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

geldim geldim canım yemöeğe gitmiştimde hiç kıyabilirde küsebilirmiyim ben size olumunekankayizsmile Şeniz a.s.

evli canım onlarda saolsunlar her akşam bizdeler, zaten ablam hamile, o bizden iş bekliyo...
İş yerinde dinleniyorum desem yeridir yani...

sinemcim bişeyler yapıyorumda yeterli mi bilmiyorum bilmiyorumkismile
cimcimecim bize gel :jeyyar: olumunekankayizsmile

sen yine 20 yaşındasın. ben bu sene 25 olucam ve evleneceğim insandan da yeni ayrıldım ve çok mutsuzum

günaydın kızlar dışarıda şakır şakır yağmur yağıyor ben artık kar gelsin istiyorum.
sizler nasılsınız bakayımm.
corelim umudum işler nasıl.

Günaydın kızlar
Aramıza yeni katılanlar sizlerde hoş geldiniz
Lavanta dün akşam burda da yağmur çok yağdı şimdi ise hava kapalı yine yağacak

soğuk ve yğıyor karla karışık yğmur.
lavantacım alışmaya çlışıyorum çalışacağım ofise ilk dün geldim diğer şubedeydim.
soğuk burası yafu
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasıl cnm memnunmusun..daha ilk kez gelmissin ama ilk iznelimler nasıl bakalım..

sinemcim hjeleki malatya daha da soğuktur bizim burası kuytuda kalıyor meselaa ama yinede soğukk..

günaydınlar olsun kuzularrr bugün ank.da da yağmur var maalesef her yer yağmur çamur bıktım usandım bu anlamsız yağmurdan yaaaa artıkkkkkk kar yağsın lütfennnnnn :Saruboceq:

corelciim bu arada hayırlı uğurlu olsun canım nasıl ilk izlenimler
bakiim sıcak bi ortammı beğendinmi çalışanları felan bakiim ???

valla bildiğin imalathane muhasebede tek benim
alışmak zor olacak zira 5 yıl diğer şirkette geçti bşka bi yeri bünye zor kbul eder.
ama insanlar iyi.

Corel işin hayırlı olsun canım
En fazla bir hafta zorlanırsın sonra alışırsın
Secl sen nasılsın
Lavanta haklısın malatya geçen yıllarda çok soğuktu ve bu zamana kadar çoktan kar yağmış olurdu burda ama som iki senedir kar fazla yağmadı ama hava çok soğuk oluyor kar yağsa bu kadar soğuk olmaz

saol sinemciim iim hayatım sen nasılsın bugün az kalszın uyuya kalıyordum
bizde işbaşı 9 bugün benim yataktan kalktıım sst 8.20 mirmirmirmir ama hala uykum var
bu aralar çok yorulduumu hisediorum ama nedensiz kendimi çokda yormuyorum ama
nedenini pek kestiremiorum maalesef fisfisfis eve gittiğimde hem bedenen hemde
zihnen yorulduğumu hissediorum benim gibi işte sağa sola heryeye koşturan bi tip yoktur sanırım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…