Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sağol canım
alışmam zor olacak ortama çok yabancıyım yaptığım iş değişti gene muhasebe ama uzun zamandır ilgilenmediğim şeylerle ilgilenicem.
tabii alışıcam ama kendi yerim gibi kabullenmem zaman alıcak
sizde keyifler nasıl kızlar?

ayy bende sabah kalkıyorum dolabımı açıyorum giyecek kalın bişeyler bulamıyorum inanın kendime hiçbişey alamıyorum halbuki haftalığımdan ailemede çok vermiyrum heleki bikaç haftadır hiç vermiyorum.sıkıldım artık saçımı kestiricem boyayıcam veya boyatırım daha karar vermedim.snr ayakkabı kot pantolaon kazak almam lazım ama param yok yaa kalmıyor ki bana..

ayy neyseki şubatın son haftası günüm bitiyoooo..bi dahamı güne girmek aman allah korusun azcık elime toplu para gelir diye girdim ama böyle insan hesabını bilmiyor..ilk zmanlar çok güzledi ama çok uzun olunca insan sıkılıyor aman arkadaşlar benden söylemesi sakın güne girmeyin

slm kızlaar nasılsınız...
ıstanbul uçuyo, yağıyo, donuyo acayip yaa...
Yağmur çok ama şemsiye açmak mümkün değil...
Kar geliyormuş zaten...

kızlarrr nirdesiniz.

corelcim cnm senin işyerinde net var olucak hp dimi bize eşlik edebiliceksin

evet var canım net.
müsait olduğum zamanlarda edicem tabi eşlik
tabi açlıktan bilgisayarı yemezsem eyvahedigeldismile

hoşgeldin biricikcim iyiyim ben sen nasılsın..

ahh yawrumm sana yemek vermiyorlar mı?? daha ilk gün yarın ona göre hazırlıkl gel yanında olsun atıştırmalık bişeyler..

valla yemeği odama istedim.
kadın unutmamışsa getircek olmadı 14,00 gibi gidicem.
odama istedim çünkü çalışan tek bayanım istemedim herkesin içinde yemek
bu akşam markete uğrayııp biskütt felan alcam kendime.

bende iyiyim lavantacım
kimsecikler yok topikte cimcimede sözlendi beni unuttu:1closedeyes:

Kız ben seni unuturmuyum hiç, sözlenmek bi yana evlensem bile unutmam sizi yine başınızın belasıyım.
Tabi evlenince netimizi hemen açtırırsak hemen...
Valla biricikim elimden geldiğince herkese cvp yazıyorum, cumartesi aşkım geliyor çok mutluyum yaa Allah bozmasın, inşallah aksilik çıkmaz, paşalarının birliğe gelme ihtimali varmış...
boshayallersmile :asigim:

ne bileyim canım unuttun sandım birden:çok üzgünüm:
sonunda mutluluğun en güzelini yakaladın canım:asigim:
inşllh aksilik çıkmazda kavuşursunuz:1hug:

Evet canım öyle işte bakalım geçiyopr Zaman
Koşturmaca çok oluor yoruldum artık Vallahi :1hug:

ulen daha yeni başladın, bunun nişan ve düğün telaşıda var daha :))

ne bileyim canım unuttun sandım birden:çok üzgünüm:
sonunda mutluluğun en güzelini yakaladın canım:asigim:
inşllh aksilik çıkmazda kavuşursunuz:1hug:

unuturmuyum hiç canım, sen pek takılmıyorsun bu topiğe o nedenle pek konuşamıyoruz, benimse nerdeyse tek takıldığım yer burası :))
Evet umudumun tükendiği yerde meğer mutluluk varmış, tek korkum bigün bozulması...
İnşallah bozulmaz, her zaman hayırlısını istedim inşallah bu sefer hayırlısıdır...

bu topiği de mi karıştırsam nesırnaşık şey:roflol::roflol:

ne dersin biricik sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…