yaa kızlar belki şeker kıza bu daha doğru gelmiştir kimse bilemez sonuçta bu onun hayatı
bende 19 yaşında işe girdiğimde herkes git kızım oku ne işi die baskı yapıyordu ama ben çalışmayı seçtim işe girdikten sonra da açıköğretime yazıldım şimdi düşünüyorumda o bana baskı yapanların hiçbiri şu anda yanımda diil biçok arkadaşımda üni.den mezun olduktan sonra iş bulamadılmaz:
benim katılmadığım noktalar var yazıda
sadece kadın empati kurmaz aynı empatiyi erkekte kurmak zorundadır.
yaradılış gereği diyip geçilemez.
maddi özgürlüğünün olması iyidir. ama otton poktan sebeptende evlilik bitmez.
hiç düşündünüz mü eski zamanlarda evlilikler neden uzun ömürlüydü ?
evet o zamanlar herşey daha düzgün ve insanlar daha sabırlıydı ama kadınların büyük çoğunluğu
maddi gücü olmadığı ve ailesi kabul etmediği için binbirtürlü işkenceye katlandılar.
şidmi ise katlanmak yerine ayrılmayı tercih ediyorlar.
evlilik zor bir kurum ince eleyip sık dokunarak karar vermek lazım ama boşanmayacağım diyede kimse kendine hayatı zehir edemez.
empatiyi erkekte kurmalıdır çünkü evlilik 2 kişilik bir kurum ve sadece dişinin çabalarıyla olmaz. tabi erkekten daha yapıcıdır kadın ama tek başına olmaz çaba.
ben yazdım tabiki 13 yaşımdan beri makale deneme yazıyorum ben bi ara kitaba başlamıştım yarım kaldı devam etmedim ödülüm de var bu konuda :kedi::kedi:
benim katılmadığım noktalar var yazıda
sadece kadın empati kurmaz aynı empatiyi erkekte kurmak zorundadır.
yaradılış gereği diyip geçilemez.
maddi özgürlüğünün olması iyidir. ama otton poktan sebeptende evlilik bitmez.
hiç düşündünüz mü eski zamanlarda evlilikler neden uzun ömürlüydü ?
evet o zamanlar herşey daha düzgün ve insanlar daha sabırlıydı ama kadınların büyük çoğunluğu
maddi gücü olmadığı ve ailesi kabul etmediği için binbirtürlü işkenceye katlandılar.
şidmi ise katlanmak yerine ayrılmayı tercih ediyorlar.
evlilik zor bir kurum ince eleyip sık dokunarak karar vermek lazım ama boşanmayacağım diyede kimse kendine hayatı zehir edemez.
empatiyi erkekte kurmalıdır çünkü evlilik 2 kişilik bir kurum ve sadece dişinin çabalarıyla olmaz. tabi erkekten daha yapıcıdır kadın ama tek başına olmaz çaba.
[
Robotcum (sana nasıl hitap edeceğimi bilemiyorum aslında :)) önerilerin için teşekkürler. Özellikle empati konusunu dikkate alıyorum..
Sözlüm bazen aramayınca ona küsmek yerine, kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum, müsait olamamıştır diye, tabi bu sadece bir örnek bir çok konuda böyle davranmaya özen gösteriyorum. Ona tavır almadan önce mazeretini dinliyorum, bu şekilde ne ben kendimi yıpratıyorum ne de onu üzüyorum.
Şimdilik böyle umarım ileride de bu şekilde devam eder opuyorumnanaktan
waaaww ben kimle takılıyomuşumda haberim yokmuş yazar hanımmkaydirigubbakcemile2
mutfak robotu arkadaşım yazın çok güzelmiş emeğine bileğine yüreğine sağlık
ama ben evlilikte sırf ayrılmamak için mutsuzluğu seçmeyi hayatta istemem hatta bazı kadınlar var eşleriyle geçinemiolar ama sırf çocukları var die ayrılmıyorlar ben bunada bi anlam veremiorum yaaa ve ayrıcada çok kızıyorum bence hayattaki en büyük saçmalıklardan bi tanesi bu...
günaydın nasılsınız kızlaar, dün akşam çok güzeldi ama bugün erimiş kar üstelik çok soğuk...
Dün akşam aşkitomla biraz tartıştık, sen büyüklerin lafına çok bakıyorsun, ağzından ilk büyükler lafı çıkıyor, bu bizim hayatımız her noktaya büyükleri sokma dedi.
Aslında haklı ama bende aşmaya çalışıyorum işte bi anda da aşılmıyoki, benim amacım kimsenin üzülmemesi ama böyle işlerde de herkesi aynı anda memnun etmek mümkün değil..
Robotcum burdaymış, ondan öneri alayım bu konu hakkında, ne dersin mutfak robotu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?