Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın kızlar bugün ank.nın da havası bi acacip sanki tüm gece
yağmur yağdı heryer ıslakama bi yandan da güneş çıktı bi yandan gök gri renginde bi acap işte

Günaydıın, bugün hava bir garip sabah kalktığımda her yer turuncu'du şimdi ise kapalı sinir bozucu bir hava var...

evet pek güzel sayılmaz hava ama olsun dert olmasın tasa olmasınopuyorumnanaktancimcimem evimiz sobalı malum sobalı oda sıcak diğer yerler buz kesiyor benimde bugünlerde çekyat altlarını nasıl karıştırasım var ama soğuktaan sesimi çıkartmıyorum hiç...

merhaba kızlar. burda da hava gri. güya kar yağacakmış bugün. ama hiç öyle bir hava yok. hayırlısıyla yağsın artık delikafadulden

geçmiş olsun cnm şimdi nasılsın bugün mü oldu o olay..

bendenizcim buradada kar yağsa keşkeama söz konusu bile değil...hem ben daha ayakkabı almadım beklediğim yerden para gelseydi alıcaktım =(

lavantacım inşallah en kısa zamanda alırsın hem paranı hem ayakkabını :teselli:

Son düzenleme:
Anam nereye kayboldunuz, ben geldim kimsecikler kalmamış, bi dolu işim var yaa yıl sonu malum.
Patroncum 30 adet gömlek aldı pierre cardinden hepsinin kutusuna mutlu yıllar kartı atıcam, angarya bir iş işte (
Kızlar evliliğe yaklaştıkça korkuyorum yaa, huzursuzluk olur diye, ızmir'e gidince ya sorun çıkarsa!!!
Kızlar siz prim alıyomusunuz, bize vercekler galiba nasıl oluyo bu prim işi bien varmı

Cimcimemecim primden anlamaıyorum bu zmana kadar hiç almadım..
evlilikten korkmaya başlamana gelirsek bence sen damarına basılmadıkça kavga edicek dır dır ötücek hep ben hep ben diyecek bi karaktere sahip değilsin ..eminim allahın izni ile çok güzel örnek bir evliliğiniz olucak ben inanıyorum

ayyy ayyy sinirlerim yine tepeme zıpladı..70 m2lik dükkana patron kamera yaptırıcakmışhemde 3 tane yaa ben rahat edemem ki kameralı sistemde düşünsenize biri sizi gözetliyordelikafadulden

Aman be canım sizin patronda kendine iş arıyo galiba, canım muhtemelen kamera seni görmez kapı ve pencere gören yerlere takarlar, ama ortada dolaşırken tebi görecek, yanlış hareket yapmamaya dikkat et :))
Her çalıştığım şirkette kamera vardı ama hiç aklıma bile gelmezdi en yine yapacağımı yapardım, burada da alarm sistemi var...

ahh cnm yaa gerek yok ki hırsızlık olayları burda az gereksiz çünkü hani ...bütüngün oturup duruyorum iyice gözüne batmayayım ama napıyım benim işim oturmak o dükkanın yanına kahve açıldı gelip bana sarkan falan olurdu dükkana erkek geliyormu sırf onlar için bide müşteri geliyor mu gelmiyormu onlar için ama gerçekten çok gereksiz boşuna masraf

canlarım ...benden ve benim mutszlarımdan gına geldi size biliyorum..ama sıkıldım ya güne girmiştik kızlarla olucaktı güya arkadaşı vardı o çıktı işten kovmuşlar günde karıştı hali ile tartıştık işte neyse ve artık o kişi ile arkadaşım dediğim ile görüşmeme kararı aldım çok üzüldüm mü hayır çünkü bişeyler paylaşmıyorduk arkadaş işte adı vardı tek ,moralimi bozdu ,dışarıda kazı var doğalgaz boruları döşenicek off offf kazan gibi kafam maşallah sizde hiç bir kere girip slm bile vermemişsiniz..

canım üzme sen kendini her işte bir hayır vardır
birde bu gün işine girmek için iice güvenip girmek bence daha ii
sonrasında böyle anlamazlıklar çıkabiliyor maalesef lmaz:
ama sıkma canını ttlım zamanla insanın hayatına farklı
arkadaşlar girip çıkabiliyor bundada vardır bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…