• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın kızlaar dün çok yoğundum, bakamadım pek nasılsınız...
Lavantacım, gün olayı böyle oluyo işte aradan bir sivri çıkıyo ve huzursuzluk çıkarıyo, o nedenle arkadaşlar arasında gün yapmayı pek sevmem ben...

ıyıyım canım her zamankı gıbı ÇalıŞmaya devam ıŞ yoĞunluĞundan fazla bakamıyorum sıteye sen neler yapıyon

günaydın canlarım..moralleriniz için teşekkür ederim şimdi daha iyiyim şu sıralar herşey yolunda gitmesede anlıyorum kii gelecek güzel günlerim var bir dönem iyiyse günlerim bi dönem ters gidebiliyor..allah başka dert vermesin şuan iyiyim sizler nasılsınız bakalım..umudum hoşgeldin tatlım pek görünmüyorsun??cimcimecim ee yeni yıl geliyor benimde işlerim var ama cnm yapmak istemiyor nette gezip duruyorum..bendenizcim senin kpss kursu nasıl bakalım..hoca ile aran =) sinemcimmm sen daha gelmemişssin hemen bekliyoruz seni

Bende iyiyim uğraşıp duruyoruz canımcım...
Lavantacım hayatta ne kadar terslik olsada umudumuzu kaybetmemeliyiz, çünkü her şerin ardından muhakkak bir hayır geliyor. Tecrübe ile sabittir...
Oy bendenizim umarım sınavın iyi geçer, aşkımda girecek kpss'ye ama tarihte çok sıkıntısı var yaa çalışamıyorum diyo...

kızlar nabersiniz herkes nasıl bakalım yarın ben saçlarımı boyatıcamm :lepi:
beni facebookuma bi kişi eklemiş baktım okuldan baya bi ortak arkadaşımız var bende ekledim
sonra bana mesaj atmış napıyosun felan gibilerinden çocuk baya tatlı biri ama işin kötüsü ben
liseyi bitireli 5,5 sene oldu ve ben çocuğu tanımıorum ama bana karşı baya bi ilgili bu haftasonu
pazar günü buluşucaz bakalım noolucak kızlar bana şans dileyinn yaa hakkımızda hayırlısı olsun bakalım noolacak bilemiorum kestiremiorum işallah adam akıllı birir çıkarda belki zamanla birşeyler olur bakalım....CADIARZU

lavantacım, sinemcim teşekkür ederim canlarımŞeniz
matematikten iki seneden beri uzak olduğumdan pratiğimi kaybetmişim. sözel zaten yok ne yapacam ben yaff :sm_confused:
hocayla aramı düzelttim iyiyiz şimdi kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım..moralleriniz için teşekkür ederim şimdi daha iyiyim şu sıralar herşey yolunda gitmesede anlıyorum kii gelecek güzel günlerim var bir dönem iyiyse günlerim bi dönem ters gidebiliyor..allah başka dert vermesin şuan iyiyim sizler nasılsınız bakalım..umudum hoşgeldin tatlım pek görünmüyorsun??cimcimecim ee yeni yıl geliyor benimde işlerim var ama cnm yapmak istemiyor nette gezip duruyorum..bendenizcim senin kpss kursu nasıl bakalım..hoca ile aran =) sinemcimmm sen daha gelmemişssin hemen bekliyoruz seni
iyiyim çok şükür sen nasılsın diycem ama bu aralar sıkıntılısın galiba benim işten hiç birşeye vaktim kalmıyor birkaç gündür patronum yok bende bakim dedim siteye yılbaşı geliyor bizim yoğunluk iyice artıyor:(
kızlar nabersiniz herkes nasıl bakalım yarın ben saçlarımı boyatıcamm :lepi:
beni facebookuma bi kişi eklemiş baktım okuldan baya bi ortak arkadaşımız var bende ekledim
sonra bana mesaj atmış napıyosun felan gibilerinden çocuk baya tatlı biri ama işin kötüsü ben
liseyi bitireli 5,5 sene oldu ve ben çocuğu tanımıorum ama bana karşı baya bi ilgili bu haftasonu
pazar günü buluşucaz bakalım noolucak kızlar bana şans dileyinn yaa hakkımızda hayırlısı olsun bakalım noolacak bilemiorum kestiremiorum işallah adam akıllı birir çıkarda belki zamanla birşeyler olur bakalım....CADIARZU
hayırlısı ise olur inş

lavantacım, sinemcim teşekkür ederim canlarımŞeniz
matematikten iki seneden beri uzak olduğumdan pratiğimi kaybetmişim. sözel zaten yok ne yapacam ben yaff :sm_confused:
hocayla aramı düzelttim iyiyiz şimdi kaydirigubbakcemile3
benimde öyle ama daha yeni başladık zamanla oturturuz dersleri

umudum inşallah öyle olur. sene sonuna doğrubelli olur esas durumumuz aslında ama panik yaptım işte :sinifsinif:

slm kızlar bende mat çalışıyorum .malum öss yaklaşıo

Selam kızlar ben geldim
Nasılsınız
Sekerkız ve aylaankara hoşgeldiniz
Bendenizz canım sınavda başarılar
Lavantam kimseye kafana takma inan değmez

seçiil hayırlısı olsun canım, inşallah bi elektriklenme olur tabi hayırlıysa...
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler...
Sinemcim canım, iyileştinmi...
Birazdan çıkıcam muhtemelen bu haftasonu çalışmıcam herkese iyi haftasonları

ben 26 yasındayım cevremdekı butun herkez evlenme telıfı alıyo cıkıyo sonra ayrılıo baskasına gıdıo ben yerımde sayıyorum cırkınde degılım boyum etrafımdakılerde senın gıbı bı kız nasıl bole yanlıs olur dıo aslında bırı varda ısı gucu yok bulamıyor onla olurmu bılmem aılemde kası cıkıyor zaten sıkıldım yaa valla eger kısmetse bu evlılık neden herkez uzuluyo enınde sonunda kısmetı onu bulurmu ee ben bırıyle bera beraberım sacma bı ılıskı yasıyorum hıc eskısı gıbı degıl bu gıdele evlılık olmaz ıs yok para yok ee benım kısmetım kım yaaaaa

Back