iyiyim çok şükür sen nasılsın diycem ama bu aralar sıkıntılısın galiba benim işten hiç birşeye vaktim kalmıyor birkaç gündür patronum yok bende bakim dedim siteye yılbaşı geliyor bizim yoğunluk iyice artıyorgünaydın canlarım..moralleriniz için teşekkür ederim şimdi daha iyiyim şu sıralar herşey yolunda gitmesede anlıyorum kii gelecek güzel günlerim var bir dönem iyiyse günlerim bi dönem ters gidebiliyor..allah başka dert vermesin şuan iyiyim sizler nasılsınız bakalım..umudum hoşgeldin tatlım pek görünmüyorsun??cimcimecim ee yeni yıl geliyor benimde işlerim var ama cnm yapmak istemiyor nette gezip duruyorum..bendenizcim senin kpss kursu nasıl bakalım..hoca ile aran =) sinemcimmm sen daha gelmemişssin hemen bekliyoruz seni
hayırlısı ise olur inşkızlar nabersiniz herkes nasıl bakalım yarın ben saçlarımı boyatıcamm :lepi:
beni facebookuma bi kişi eklemiş baktım okuldan baya bi ortak arkadaşımız var bende ekledim
sonra bana mesaj atmış napıyosun felan gibilerinden çocuk baya tatlı biri ama işin kötüsü ben
liseyi bitireli 5,5 sene oldu ve ben çocuğu tanımıorum ama bana karşı baya bi ilgili bu haftasonu
pazar günü buluşucaz bakalım noolucak kızlar bana şans dileyinn yaa hakkımızda hayırlısı olsun bakalım noolacak bilemiorum kestiremiorum işallah adam akıllı birir çıkarda belki zamanla birşeyler olur bakalım....CADIARZU
benimde öyle ama daha yeni başladık zamanla oturturuz derslerilavantacım, sinemcim teşekkür ederim canlarımŞeniz
matematikten iki seneden beri uzak olduğumdan pratiğimi kaybetmişim. sözel zaten yok ne yapacam ben yaff :sm_confused:
hocayla aramı düzelttim iyiyiz şimdi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?