• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

mrb arkadaşlar nasılsınız beni unutmayın lütfen :((

günaydın canım arkadaşlarım..

bugün hava epey soğuk ama ben kar yağmasını istiyorumm:hulya:sositososito

Günaydın kızlaar...
Nasılsınız bakalım, akşam kayınvalidem ve aşkımın küçük yengesi ile konuştum, yengesi çok sıcakkanlı, ben siz diye hitap ederken o canım dedi :))
Ayın 26'sında aşkım ıstanbul'a geliyo, ama görüşememe ihtimalim yüksek :((
Aralık 31'de kardeşimin yemin töreni var, planlarımıza göre ilk önce Manisa'ya oradan ızmir'e geçicez.
Şimdiden heyecan sardı yaa, ne yapıcam nasıl davrancam hiçbilmiyorum, nasıl bir ortamla karşılaşıcam onuda çok merak ediyorum...

Günaydın kızlaar...
Nasılsınız bakalım, akşam kayınvalidem ve aşkımın küçük yengesi ile konuştum, yengesi çok sıcakkanlı, ben siz diye hitap ederken o canım dedi :))
Ayın 26'sında aşkım İstanbul'a geliyo, ama görüşememe ihtimalim yüksek :((
Aralık 31'de kardeşimin yemin töreni var, planlarımıza göre ilk önce Manisa'ya oradan İzmir'e geçicez.
Şimdiden heyecan sardı yaa, ne yapıcam nasıl davrancam hiçbilmiyorum, nasıl bir ortamla karşılaşıcam onuda çok merak ediyorum...

sen nişanlımısın tam takip etmeye fırsatım olmadı

şok oldum ne kadar entrikacı bir eşin varmış seni aldatsa da aldatmasa da bence bu iş bitmiş demektir nedir bu ya malatyaya gelip otelde kalmak senin eşin seni aldatmamış bile olsa varsayalım yine de normal biri değil bi doktora görünmesi şart allahım işte böyle insanlar kızlarımızı kandırıp evleniyorlar sonra da al başına bela insan hasta olup yataklara düşer bunun gibiler yüzünden yaaa ALLAH onları ıslah etsin

evet kusura bakmayın bi karışıklık olmuş kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok canım nişanlı değilim ama artık herkes biliyo, yengemler bile isteyenlere sözlü diyolarmış.
Kızlar çok karışığım geçen sene bu ayda ızmir'e ağlayarak gitmiştim içim inanılmaz buruktu, çünkü sevdiğim adam evleniyordu. Bu sene ise başka birine aşık olarak gidicem ve inanırmısınız içim acırken hayal ettiklerimin tümü gerçekleşiyo, hele kayınvalidemin ızmir'de yaşıyor olması...
Şuan kabul olmuş dualarımı yaşıyorum, inşallah böyle devam eder, inşallah tekrar aynı sıkıntıları yaşamam...

günaydın kızlar ankara çok soğuk bugün kar yağsın diye dua ediorum ama yağmıyorr pöfffff :gitme:

amin cimcimecim alah öyle kötü günler birdaha yaşatmasın..

seçilcim bende isityorum ama buraya karyağsın ama yağmıyor pek düşmez zaten buraya tepedeki karların ayazı gelir

merhaba kızlar. keyifler nasıl? benim ki idare eder :)

burayada kar yağacakmış inşallah. kar zamanı geldi de geçiyo bile

mrh bendenizcim keyfiler bende öyle şöyle..buraya kar yağıcağı söz konusu değil malesef ama isterim tabiki

lavantacım bizim buraya yağmadan sizin oraya yağması zor. malum en soğuk şehirlerden burası. dün kar yağacak hevesiyle bot aldım artık yağması şart oldu kaydirigubbakcemile3

ıYı günlerde kullan cnm botunu =) ee senin hatrına yağsınn o kadar hazırlık yapmıssınkaydirigubbakcemile3..geçen sene değilde 2007 de çok yağmıştı karr geçensene sulukar yağdı kedini naza çekti bu sene günlük güneşlikti zaten kış geldimi gelmedimi anlamadık..bakalım hayırlısı ne ise o yağsın

lavantacım saol canım. tüm hazırlıklarımı yaptım karın yağmasını bekliyorum :kahve:
lapa lapa yağan kar altında yürümeye bayılırım zemuszemus

yaaaaaaaaa banene yaaaaaa ben tüm yaz kış gelsin kar yağsın diorummm
yeni yıla kardan adam yaparak girmek istiorum banane yaaaa bende kar
yağacak die bayramda ugg aldım ama ne kar yağıyor nede ben kardan adama yapıyorumm pöfffff :olmaz:

kızlar napıyorsunuz yavv benim daire başkanım hasta oldu bu hafta raporlu o
olmadıı için pek bi işimde olmuo maalesef benmde canım sıkılıyor ya uffff
valla yapacak bişi bulamadım youtube dan türk filmi izliorummm :lepi: :lepi:

Back