Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sinem geçmiş olsun canım hayırdır

günaydın kızlar hepinize hayırlı hafta sonları diliyorum..herley gönlünüzce olsun..

İsyanlarrdasınn ya valla aynen bndee sninn düşündüğünü düşünüorumm ... Evlenmee teklifii alıpp ayrılanlar çokk hattaa evlenipp boşananlar insanıı olumsuzz etkilioo :S bizz evdee kalcazz galiba:S

Günaydın kızlar nasılsınız
Teşekkürler seker kız sağ kolumda on gündür sinir sıkışması ve kas zedelenmesi oldu ve halen geçmedi

anladım canım allah şifa versin inş en kısa zamanda düzelir

Sinem sen neler yapıyosn okul falan yada iş ?

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.ben lavanta 21 yaşındayım demeye alıştırayım kendimi az kaldı çünkü ...benim için evlilik erken diyeceksiniz ama sevgili içinde erken olduğunu düşündüğünüzü sanmıyorum sevgili istiyorummm telefonumun çalmaması beni deli ediyor..

LAVANTA CNM BANA DİYOSAN BEN GÜLENDAM NİCK DEĞİŞTİM SADECE:dance:YİNEDE HOŞBULDUK

ya bura gzlmiş tam benlik
ya arkdşlar bnmde sewgilim var bnde 21 olcam ama ewlenemioz:sinifsinif::gitme:
ya 4 yıl olcak beraberliğimz nerdeyse ama daha çokkkkkkkkkk:gitme: nasıl beklicem okdr zmn ya uf uff

GÜNAYDINNNNNNNNNN
canım arkadaşlarım ...herkese hayırlı haftalar diliyorum..ben iyiyim pekii sizler nasılsınız bakalım..seçilcimm haberler nasıll buluştunuz mu??*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…