Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Lavanta arada bir uğrayıp kayboluyor...
Bu arada şu ısraille sorun olan ayrılık dizisini izledim, ağlamaktan harap oldum...
Çok beğendim ve trt'nin cesaretine hayran kaldım, herkes o diziyi yayınlayamaz...

Ben izlemedim haberim bile yoktu böyle bir diziden dün annem söyle öyle öğrendim
Akşamları işten çıkıp eve gittiğimde elimi yüzümü yıkıyorum yemek yiyorum o arada zaten haberler bitmiş oluyor. senağlama

kızlar slm nbrsizniz benim işyueri,nde net kesildi ödenmeyen faturalar tüzünden inş.öderse patron gelicem yine..cimcimem ya bana da yatsana kız abdest alıp valla sinirlerim bozuk haa emre ile ayrıldık işte kesin olrak..biri ile daha görüşüyordum ya işte net gidince oda kaldı faceden devam ettik.işte snr kısmet değilmiş napalım yazmış

Lavanta hayırlısı olsun canım.. :teselli:
Sinem bende anlamadım neden öyle birşey yaptığını..:bbo:
Cimcime cicim benim için yat bir rüyaya..delikafadulden

kizlar bende rüya gördüm birisinin annesi beni begeniyor ve beni ogluna istiyor, ogluyla yerde yemek yiyorum. Ama ben istemiyorum diyor oglan. Ama ikisinide hic tanimiyorum ????? BU neyin nesi acaba?:1closedeyes:

slm kızlar evet tekrar işe başladım kursa gidiyorum bu arada :))
Evde iiydim fakat çabuk bitti tembellik :))
Kızlar rüyamda bazı şeyleri görüyorum dediysem müneccimde değilim yani...Bigün istihareye yatmak istedim ama gece boyu uyuyamadım bende o yüzden yatarken genelde namaz kılıp yattığım için abdestli oluyorum zaten, dua ediyorum sadece Rabbim olacakmı göster diye, gerçektende görüyorum rüyamda belki etkisinde kaldığım içindir bilmem ama olumsuz görüyosam bi şekilde olumsuz oluyo...
Hatta birisiyle görüşmüştümya aracı sayesinde onu rüyamda görmüştüm o dönemde ilk önce yüzüme gülüyo sonra arkasını dönüyodu, gerçektende olumsuz oldu...
Fekat yazın bir rüya görmüştüm çok gerçekçiydi ama gerçekleşmedi işte kış geldi ben hala bekarım :))

canım allah her dilediğini gönlüne göre versin...

naptın o birden fazla oğlu oğlan teyze olayını canım kaydirigubbakcemile3

Saol Aslıhancım o çocuğu bir türlü soramadım yaa teyze dayıma söylemiş dayımda Esra bilir demiş...
Kuzenime bir türlü ulaşamıyorum (bu konuda tek güvenebileceğim kişi o) cep tel arızalanmış, evide sürekli arıyorum ama bulamıyorum, Vardır herşeyde bir hayır diyorum artık...
Ama dediğim gibi kendimle ilgili pek olumlu konuşamıyorum...

canlarım günaydınopuyorumnanaktan
yarın sabah işlerimiz nedeniyle antalyaya gidiyoruz
belki uzun bir süre olmayacağımgamyoncuiremsu
hepiniz kendinize çok iyi bakın. çok özleyecem sizi Şeniz hakkınızı helal edin :gitme:

Selam kızlar
Cimcimem işin hayırlı olsun.Canım inşallah en kısa zamanda kuzenine ulaşırsın bizide haberdar etmeyi unutma belkim kısmetin bu çocuktur hiç belli olmaz yerimseniben
Bendenizim sana da hayırlı yolculuklar tatlım fazla özletme kendini umarım işlerinizi hemen çözerseniz :Saruboceq:
Aslhnkyk sen nasılsın canım

Bendenizim çok mutlu gördüm seni...
Bende istiyoruuum...
Bendenizim özletme kendini arada sırada cafedende olsa yaz bişiler...

cimcimem hayırlı olsun çok sevindim senin adına..:1hug:
bendenizz hayırlı yolculuk canım..a.s.
sinem aslıhan lavanta corel siz nasılsınız canlarım benim..ŞenizŞeniz
kızlar ben halk eğitime kayıt oldum..:lepi:
Çarşamba derse başlıyorum inşallah..sositososito
veeeeeeeee
yarın çağlar ile buluşuyoruz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım çok sevindimmmmmmmmm :lepi:

bende sana çağlar ' ı soracaktım valla bugün kaydirigubbakcemile3

iyiyiz canım iş güç işte

senden naber gelişmeleri anlat bakem dök dök :dance:

Canım ya inan senin adına çooookkkk sevindimmmm:sm_cool::sm_cool:
Ben iyiyim canım çalışmaya devam
Çağlarla buluştuktan sonra bizi haber bırakma tatlım :icecream:

Sağolun kızlar ya.. ıyi ki varsınız..
Yarın buluşalım anlatırım ne olup bittiğini.. :)

Oy oy dichama bak yaa çok sevindim yaa kısım sizin sonunuz galiba evlilik :))
Naıl oldu omu teklif etti buluşmayı, bi arkadaş gibimi buluşacaksınız yoksa barıştınızmı??
Ayy ne heyecanlı yaa :))
Hoşgeldin corel naptın söle bakem...

biz kanka olduk kızlar
:)
toplantıda bile birbirimize laf sokmakla meşgulduk..
böyle iyi ..
mutluyum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…