bedenizim hoşgeldin cnm nasılsın e son moralsizdin nasıl iyimsin şimdi
Selam kızlar ben geldim
Corel canım umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun :Saruboceq: İnşallah o gereksizide görmezsin ama görsen bile boşver takma onu derim eğlenmenin tadı çıkar
Cimcimemm herşeyi oluruna bırak yerimseniben
Lavantam hem yemeğini karşılamıyor hemde yemek yemek için dışarı çıktığında surat yapıyor tey ALLAH'ım ne patronlar var
Lavanta canım bu arada geçmiş olsun umarım kardeşin iyidir
aslhnkyk yorumlarımı beğenmene sevindim canım sağola.s.
Bendeniz sen nasılsın kuzummmmm
Aramıza yeni katılan arkadaşlar sizi unutmadım sizlerde hoşgeldiniz
Anamm corel Antalya'ya yolculuk var demek hayırlısıyla git ve dön...
Umarım dediğin gibi karşılaşmazsın o kişiyle...
Lavantam insanlar ne kadar ii olurlarsa olsunlar negatif yönleri vardır, hele patronların daha çok bizlere ise onları idare etmek düşer çünkü alternatifimiz yoktur (ayrılmaktan başka)...
Aslıhancım (sanırım ismin aslıhan) Sineme gıpta ediyorum gerçekten, kızda süper bir enerji var onunla muhabbet edince rahatlıyorum, hepimiz öyleyiz :))
Sanırım sende onun gibisin...
Günaydınlar kızlar ve hepinize teşekkür ederim.
Ben bugün çok kötüyüm nedenini bilmiyorum ama gözyaşlarıma engel olamıyorum mafoldumben
Ya artık herşeyden çok yoruldum yada sinirlerim yıpranmış benim :çok üzgünüm:
Günaydın canlar...
Sinemcim sorun nedir canım, bana sen herşeyi içine atıyormuşsun gibi geliyor (umarım yanlış düşünüyorumdur) sana ağlama demicem çünkü ağlamak insana çok ii geliyor...Tecrübeyle sabittir yane...
Lavantam herşeyi bizimle paylaşabilmen çok mutlu etti beni, insan içine attıkça çığ gibi büyüyor ve sonunda bir patlamayla etraftakilerin tümü kırılıp geçiriliyor...Bende senin gibi düşünüyorum ve sizlerin samimiyetine inanıyorum, hatta burada bulunmamın nedeni sizlersiniz diyebilirim...
Corelim şimdi Antalyada geziyor, merak ediyorum acep gereksizle karşılaşacakmı??
Bu arada Eskişehirde bi yakınımız beni istiyomuş oğluna, annemle çok ii arkadaşlar hatta annem teyze dedirtir bana acaba araştırsammı?? ıstanbuldan uzaklaşmak için bir neden olur en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?