Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Sen yinede temkinli ol.Sırf İstanbul'dan uzaklaşmak için değil,bir yuva kurmak için tanı önce onu.
Eğer gerçekten içine siniyorsa tanımaya devam et.
İnsan bu şehirden boğuluyor bazen haklısın.
Ben bile dayanamıyorum.
Ama benim erkek arkadaşımda İstanbul'da yaşadığı için,benim kaçma şansımız yok uzaklara.
Bizimkide sizin gibi,Tanıdık bağlantısı var.
Umarım hayırlısı olur tatlım.
Mutlu olacaksan olmasını isterim.
Ama lütfen ilk isteme sebebin bu şehirden uzaklaşmak olmasın sadece.

Nedense hep Edremiti özlüyorum, oranın sakinliği, sessiz ortamı orada kalıp ıstanbula tatile gelince başım dönüyordu :)) Çarşıdaki kalabalığı görünce çok ciddiyim midem bulanıyordu, sanırım alışkanlıktan...Hala alışamadım bu kalabalığa gün geçtikçede daha çok nefret ediyorum.
Aslında aile olarak onları çok seviyorum, yoksa bu kadar sıcak bakmazdım, geçen kış bize gelmişlerdi (demek nedeni buymuş) o zaman çocuk askerdeymiş, işin garip tarafı çocuklarının hepsini tanıyorum, her gittiğimizde görürüm ama bundan hiç haberim yoktu :))
Hayırlısı demekten başka çare yok sanırım, zaman göstericek herşeyi...

bu enişte adayı özel üretim galiba canım kaydirigubbakcemile3
sana saklamışlar kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı neyse o olsun canım inşallah hayırlı bir insandır

Ay güldürdün beni valla kız her sene köye gidiyoruz zaten, onlar düğünde cenazede falan gelir, amcamlar tanıdığı içinde bi kaç kere biz görmeye gittik ama öyle birinin varlığından hiç haberim yoktu..
Hatta annem dediki Hanife seni Mehmete istiyomuş, bian afalladım Hanife kim? Mehmet kim? Hanife teyzenin sadece bir oğlu var onun adıda Tamer? Sonra annem dediki Tamerin küçüğüde var..
Belkide benim bilmediğim bi kaç tane daha var :))

Oyy fıstığım sen hep gül opuyorumnanaktan

Bu aile epey bi geniş anlaşılan kaydirigubbakcemile3

Benim içinde bir oğlu varmıymış teyzenin , yedekte bulunsun kaydirigubbakcemile3

Kızlar size ne kadar yazdımsa olmadı
Cimcimemm haklısın aslında ben herşeyi içime atarım ve bugün galiba onun patlamasını yaşıyorum

Sinemcim anlamadım yaa ne yazdın?
Canımcım biliyosun hepimiz reel'de söyleyemediklerimizi burada dile getiriyoruz, sende öyle yapsan inan varya ben reelde birçok düşüncemi saçma bulacaklar diye dile getirmem... Ama burada düşünmeden söylerim. Çünkü biliyorumki sizler beni anlayacaksınız...
Hep bizler anlatırdık hadi sıra sende, dök eteğindeki taşları :))
Aslıhancım ben iice öğreneyim bu kadının kaç çocuğu olduğunu yine şaşırmak istemiyorum, onları sürekli görmesem tamam dicemde bu kızancık gözümden nasıl kaçmış onu anlayamadım :))

öğren canım en kısa zamanda bekliyorum gelişmeleri...
her an süpriz bir çocukla daha karşılaşabiliriz
dikkatli olmak lazım kaydirigubbakcemile3

Cimcimemm sabah kk da sorun vardı bir türlü size yazamamıştım en son onu yazmıştım
ıki yıldır hiç izin kullanmadan çalışıyorum benim sinirlerim bozulmuş bunu anladım
Öyle büyük sorunlarım yok çok şükür tatil yapmamak beni yıprattı galiba
Şimdi sabaha göre daha iyiyim yerimseniben

ışte buna sevindim sinemcim...
Ben geçen sene tatil yaptım ama bu sene yapamadım bu nedenle baya gerginim sanada hak veriyorum sürekli çalışmak insanı yıpratıyor...
Ama en azından işinin olması senin için büyük kazanç...

Haklısın aslında cimcimemmm sabah bir ara işten çıkmayı düşündüm
Saat ilerledikçe daha da rahatladım evde yapamam onu çok iyi billiyorum
Umarım sende en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulursun :Saruboceq:

Canlarım muhabbetiniz bol olsun..
Bu ara topik hareketli ama bende iş yok..
Öpüyorum hepinizi..
Corel len gelir gelmez anlat gelişmeleri..
merak ederim..

Kızlar özellikle dün çok canım sıkkındı.
Blogumada yazdım Çağlar aradı neyin var senin dedi.
Daha doğrusu mesajla sordu sonradan aradı.
Neyse..
İş yok.
Aşk sallantı da..
Canım sıkıldı benimde..
Yaşıtlarım ya yuva kurdu çocuk büyütüyor yada iş buldu kariyer planlıyor..
Bende tık yok..
Çok canımı sıkıyor bu durum..
Dün Çağlar'a da söyledim.
Geçmişe takılma bundan sonrasına bak dedi..
Bende bunu yapmaya çalışıyorum işte..
Bir iş bulsam.. Ah bir iş bulsam...
Bitecek mi isteklerim yok hayır bitmeyecek..
İnsanoğlu nankör o zamanda başka şeyler talep edeceğim ama şu durumda iş çok önemli..
Bir de çağlarla ne halt yiyoruz anlamadım.
Sözde ayrıyız..
Mesajlaşıyoruz..
Telefonda konuşuyoruz..
Msnde yazıştık dün..
Birden hazır mısın diye sordu..
Bende evet dedim
Webcam açıktı kapat kamerayı dedi.
Heh dedim kesin bitti daha arama beni diyecek.. Böyle bekliyorum yazsın acı acı sözler diye..
Neye hazır mıyım ayrıca diye yazdım..
Cevap vermedi..
Sonra beni en yakın dostları ile sohbete davet etti..
Davet dediğime bakmayın siz..
Bir anda toplu görüşmede buldum kendimi.
Fazla bişi yazmadım..
Kısa süre sonra yatacağım ben diyip ayrıldım..
Ben çıkmak için izin isteyincede çağlar hemen
Kaçırttınız kızı yazdı..
Yok kızlar bu işin sonu hayrı vesairesi..
Bitirmem lazım..
Bugün hiç aramayacağım..
Mesajda atmayacağım..
Msn zaten kapalı..
Of yani of..
Dua edin bana..
Mutsuz değilim umutsuz hiç değilim fakat huzurum kaçtı bir kere..
Bugün Kartal Halk Eğitim merkezini aradım.
İngilizce kursu için.
Dersler başladı ama sen gel başvur alırız dediler.
Yarın gidip konuşacağım..
Olursa iş bulana kadar kursa devam ederim..

ay ne çok yazmışımkaydirigubbakcemile3kusura kalmayın:hulya:bütün içimi dökmüşümkaydirigubbakcemile3 iyiki varsınız ya..yakın dostlarıma anlatamadıklarımı size yazıyorum..süpersiniz hepiniz:1hug:a.s.

GÜnaydın kızlaar nasılsınız...
Dün baya çok yazmıştım elektrik gidince hepsi silindi...
Dicha'cım siz galiba kopamıyosunuz birbirinizden, okuyunca bu ne perhiz bu ne lahan turşusu dedim:))
Arkadaşlarıyla sohbet etme konusuna gelince birden aklıma acaba hepsinin karşısında evlenmemi teklif edecekti...
Kızlar patroncum geri çağırdı beni bi kurs varmış 3 aylık ona git seni uzun süreli burada çalıştırmak istiyorum dedi :))
Bugün gidip kursla görüşücem ona göre kara vericem...
Madem çalışmaya mecburuz o zaman başka yerlere alışana kadar buraya tekrar döneyim, doğrumu yapıyorum sizce?

Cimcimem çok sevindim senin adına.. opuyorumnanaktan
Bende sanırım halk eğitimde ingilizceye başlayacağım. Dersler başlamış ama kadın gel konuşalım alabiliriz herhalde dedi..:):):)
Yok evlenme teklif filan etmez o.. Hiç öyle bir umudum yok şeker..

Veeeeeeeeee dün gece bir rüya gördüm.. Şöyle söyleyim rüyamda battaniye gördüm. Tabirine baktım. Nişan ya da evlilik diyor..süprizzzzz
Ay bi sevindim bir sevindim.. sırnaşık şeysırnaşık şey
Şu suratımın yerlerde gezdiği günlerde moral oldu bana yahu..:roflol:
Hayırlısı olsun tabi.. Mühim olan o-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Ay bende aklıma gelmişken rüyamı anlatayım bu aralar 6. hissime iiden iiye güvenir oldum...
Gerçekten abdest alıp rüyayı görmek istiyorsam onunla ilgili olacağı o gece görüyorum, buna bir çok örnek verebilirim ama şuan uzatmayayım...
Dün gece Eskişehirdeki çocuk ile ilgili bir rüya gördüm, gelinlik giymiştim, ayrılacağım için ağlıyordum...
Daha önce kim için yattıysam hep olumsuz görmüştüm ilkez böyle bir rüya gördüm...
Ablamın nişanlılık döneminde ex nişanlısını görmüştüm, bizim evini kapısı açmaya çalışıyor ama anahtar kırılıyor gerçektende ayrıldılar...

Selam kızlar
Cimcimemm senin adına çok sevindim canım ya demekki patronun için vazgeçilmezsin ki seni tekrardan işe çağırmış yerimseniben
Dicha canım ben anlamadım niye arkadaşları ile ortak konuşmaya davet etti seni :uhm:
Bu arada kızlar çok güzel rüya görmüşsünüz hayırlısı yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…