Aslıhancım çok sıkıldım bu şehirden sokağa bile çıkmak istemiyorum, araba kornaları, insanlardaki gerginlik, sokakta çantanı koru, arabalarda sağına soluna dikkat et, yanlışlıkla biri dokunsa bi irkiliyorum, sanki ya tacizci ya kapkaççı öyle sanıyorum...Bunlar sadece bazıları buna benzer bir çok neden var ve büyük bir neden var...
Geçen sene anneme resmen yalvardım, Düzceye taşınalım diye kabul etmedi...Benim bu şehirden neden kurtulmak istediğimi anlamak istemiyor... Nedenini çok ii biliyor aslında...
Aslında bu Eskişehir işi kafama yattı gerçi çocuğu falan tanımıyorum hatta o teyzenin öyle bir oğlu olduğundan bile haberim yoktu, kuzenimle görüşücem o araştırsın ve anneme söylicem.Hem amcası makinist istediğim zaman atlar trene gelirim 3,5 saatlik yol...:))
Nedense hep Edremiti özlüyorum, oranın sakinliği, sessiz ortamı orada kalıp İstanbula tatile gelince başım dönüyordu :)) Çarşıdaki kalabalığı görünce çok ciddiyim midem bulanıyordu, sanırım alışkanlıktan...Hala alışamadım bu kalabalığa gün geçtikçede daha çok nefret ediyorum.
Aslında aile olarak onları çok seviyorum, yoksa bu kadar sıcak bakmazdım, geçen kış bize gelmişlerdi (demek nedeni buymuş) o zaman çocuk askerdeymiş, işin garip tarafı çocuklarının hepsini tanıyorum, her gittiğimizde görürüm ama bundan hiç haberim yoktu :))
Hayırlısı demekten başka çare yok sanırım, zaman göstericek herşeyi...
Ay güldürdün beni valla kız her sene köye gidiyoruz zaten, onlar düğünde cenazede falan gelir, amcamlar tanıdığı içinde bi kaç kere biz görmeye gittik ama öyle birinin varlığından hiç haberim yoktu..
Hatta annem dediki Hanife seni Mehmete istiyomuş, bian afalladım Hanife kim? Mehmet kim? Hanife teyzenin sadece bir oğlu var onun adıda Tamer? Sonra annem dediki Tamerin küçüğüde var..
Belkide benim bilmediğim bi kaç tane daha var :))
Sinemcim anlamadım yaa ne yazdın?
Canımcım biliyosun hepimiz reel'de söyleyemediklerimizi burada dile getiriyoruz, sende öyle yapsan inan varya ben reelde birçok düşüncemi saçma bulacaklar diye dile getirmem... Ama burada düşünmeden söylerim. Çünkü biliyorumki sizler beni anlayacaksınız...
Hep bizler anlatırdık hadi sıra sende, dök eteğindeki taşları :))
Aslıhancım ben iice öğreneyim bu kadının kaç çocuğu olduğunu yine şaşırmak istemiyorum, onları sürekli görmesem tamam dicemde bu kızancık gözümden nasıl kaçmış onu anlayamadım :))
İşte buna sevindim sinemcim...
Ben geçen sene tatil yaptım ama bu sene yapamadım bu nedenle baya gerginim sanada hak veriyorum sürekli çalışmak insanı yıpratıyor...
Ama en azından işinin olması senin için büyük kazanç...
Canlarım muhabbetiniz bol olsun..
Bu ara topik hareketli ama bende iş yok..
Öpüyorum hepinizi..
Corel len gelir gelmez anlat gelişmeleri..
merak ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?