Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

size noluyo yahu
ağlıcak biri varsa oda benim :ecrin_bebek:
benimkilerin çocukları ilkokula gidiyo
:)
kısmet nasip önüne geçemeyiz

ıi nolsun canım başladık yine çalışmaya ama yoğun bir çalışma dönemine girdik, pazar günüde kurs var hiç tatile fırsat yok...
Birbirinize çok yakışıyorsunuz Aslıhancım...

Selam kızlar nasılsınız
Cimcimemmm hoşgeldin yoğun iş ortamına
Aslhnkyk sen nasılsın canım size maşallah diyeyim ki nazar değmesin :nazar:

Kızlar Allah nazardan saklasın günüm çok güzel geçti:asigim:
Seviyorum be ben bu biçimsiz herifi:sm_cool:
Yalnız çağlar'la birlikte yürürken bir tanıdığa rastladım sanki..CADIARZU
Emin değilim ama içime kurt düştü..:uhm:
Eğer oysa kesin gördü bizi..:çok üzgünüm:
Ulen şu dünyada aşıklara bir rahat yok..Çok üzgünüm çoook

dichaa cnm senin adına çok sevindim..inş.mutluluğuna mutluluk eklensincnm..
cimcimem sen nasılsın..
sinemcim aman dikkat et kalın giyin özellikle ayaklarr=)
aslıhan cnmcımm sen nasılsın bakalım...tupiğimizin yeni gülü =)
corelcim kanka olduk yazmısın cnm.. belki s en yanılıyosundur göndermeler varsa kalmış demektir bişeyler yaa belki yenidenopuyorumnanaktan

kızlar yaa ben dedim ya biri ile görşüyorum emreden ayrıldım oda gitti hatta çok isityordum onu ama gitti..başka biri var şimdi ibrahim beni beğeniyormuş telefonda msj attı işte görüşcez bakalım beğenirsem onu düşüncem..bide biri daha var selami oda kafama uygun biri olsun bascam nikahı diyor ..görğşmek istiyor ama konuşmalarında bi daha doğrusu yazışmalardında bi yalan sezdim sankii pek sağlam papuç gelmedi tabi günah almak istemem..bakalım ne olcak ne gitcek ama diğerinin akrabasına olumlu düşüncelerimin olduğunu çıtlatıcam ona sölüceni biliyorum bakalım o zman ne olcak.çünkü oo çoık güzel konuşuyordu..beni düşündüğünü söylüyordu inanmaya çalışmayı özledim

bende aşk hayatımdan bukadar..
bu hafta içi ehliyete yazılıcam be3nde kısmetse..çünkü 2010 da zorlaşacakmış ehliyeti alma süresi uzayacakmış güyaaa ama bilmiyorumm

kanka olduk işin geyiğiydi
arkadaşça konuşuyoruz
ama o seçimini yaptığını söyledi.
benim için yok artık.
hayırlısı
artık onu konuşmak istemiyorum.
yoruldum çok yoruldum

Günaydın kızlaar...
Dicha kısım ben diyorum siz evliliğe doğru gidiyosunuz, bak demedi deme :))
Lavanta şekerüm sende de ne bolluk var sevgilim yok diye ağlama kısım etrafın dolu boşta kalırsan yardımına koşacak çok, ya ben sap gibiyim :))
Sinemim aman hasta olma, insan hasta olunca sağlıklı günlerin değerini anlıyor...
Corel boşveer sen dalgana bak, hayat çok daha iilerini getirecektir emin ol, bi arkadaşım vardı şuan 32 yaşında yeni nişanlandı ama çok mutlu, bence önemli olan senelerin geçmesi değil hayırlı birinin rastlaması...
Aslıhancım sen nasılsın gülüm, işten sıkılmış gördüm seni...

Günaydın kızlar nasılsınız
Lavanta canım ya biraz sankim çok hızlı ilerliyorsun aşk hayatında dikkat ol benden sana abla tavsiyesi
Dicha canım ya senin adına inan çok seviniyorum boşver gören görsün sen anın tadını çıkarmaya bak
Kızlar benim sinüzitim var ve bu mevsim dönüşlerinde çok fena oluyorum bugün başım felaket ağrıyor işin kötüsü candy yerine kimseyi hala bulamadılar ve ben burda tekim izin alamıyorum :delphin:

Back