Aslıhancım çok sıkıldım bu şehirden sokağa bile çıkmak istemiyorum, araba kornaları, insanlardaki gerginlik, sokakta çantanı koru, arabalarda sağına soluna dikkat et, yanlışlıkla biri dokunsa bi irkiliyorum, sanki ya tacizci ya kapkaççı öyle sanıyorum...Bunlar sadece bazıları buna benzer bir çok neden var ve büyük bir neden var...
Geçen sene anneme resmen yalvardım, Düzceye taşınalım diye kabul etmedi...Benim bu şehirden neden kurtulmak istediğimi anlamak istemiyor... Nedenini çok ii biliyor aslında...
Aslında bu Eskişehir işi kafama yattı gerçi çocuğu falan tanımıyorum hatta o teyzenin öyle bir oğlu olduğundan bile haberim yoktu, kuzenimle görüşücem o araştırsın ve anneme söylicem.Hem amcası makinist istediğim zaman atlar trene gelirim 3,5 saatlik yol...:))
Sen yinede temkinli ol.Sırf İstanbul'dan uzaklaşmak için değil,bir yuva kurmak için tanı önce onu.
Eğer gerçekten içine siniyorsa tanımaya devam et.
İnsan bu şehirden boğuluyor bazen haklısın.
Ben bile dayanamıyorum.
Ama benim erkek arkadaşımda İstanbul'da yaşadığı için,benim kaçma şansımız yok uzaklara.
Bizimkide sizin gibi,Tanıdık bağlantısı var.
Umarım hayırlısı olur tatlım.
Mutlu olacaksan olmasını isterim.
Ama lütfen ilk isteme sebebin bu şehirden uzaklaşmak olmasın sadece.
Eğer gerçekten içine siniyorsa tanımaya devam et.
İnsan bu şehirden boğuluyor bazen haklısın.
Ben bile dayanamıyorum.
Ama benim erkek arkadaşımda İstanbul'da yaşadığı için,benim kaçma şansımız yok uzaklara.
Bizimkide sizin gibi,Tanıdık bağlantısı var.
Umarım hayırlısı olur tatlım.
Mutlu olacaksan olmasını isterim.
Ama lütfen ilk isteme sebebin bu şehirden uzaklaşmak olmasın sadece.