ay bende de sinüzit var, başımı yerden kaldıramam ayrıca benim gözlerde de sorun oluyor göremiyorum senindemi öle sinem?
Günaydın kızlaar...
Dicha kısım ben diyorum siz evliliğe doğru gidiyosunuz, bak demedi deme :))
Lavanta şekerüm sende de ne bolluk var sevgilim yok diye ağlama kısım etrafın dolu boşta kalırsan yardımına koşacak çok, ya ben sap gibiyim :))
Sinemim aman hasta olma, insan hasta olunca sağlıklı günlerin değerini anlıyor...
Corel boşveer sen dalgana bak, hayat çok daha iilerini getirecektir emin ol, bi arkadaşım vardı şuan 32 yaşında yeni nişanlandı ama çok mutlu, bence önemli olan senelerin geçmesi değil hayırlı birinin rastlaması...
Aslıhancım sen nasılsın gülüm, işten sıkılmış gördüm seni...
çook geçmiş olsun canımcım umarım en kısa zamanda geçer, seni çok ii anlıyorum...
Aslınhanım galiba topicten birnin mürvetini görücez, bu güne kadar göremedik malesef...
Senden sonrada Dicha geliyor galiba :))
Kır şu zincirleride sıra bizede gelsin..
Sıkıldım valla canım yaa.. Tek sebebide aşkım :gitme: Keyif alamıyorum işten çünkü ne zaman gelicekler istemeye telaşı sardı beni.Biz akraba olduğumuz için laf çabuk yayılıyo..Bende öyle olmadan aramızda birşey olsun istiyorum.BAKALM BU PZAR GLCEKLR GALIBA :kedi:
Canım ya ben o telaşları ablardan biliyorum ve senin durumunu az çok tahmin edebiliyorum. herşeyin hayırlısı canım Şeniz
Sağol cimcimemmmm
Kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum cevaplarken unuttuklarım olursa kızmasın bana kimse lütfen.. a.s.
Corel çıkmadık candan ümit kesilmez canım. Hayırlısı olsun.
Gül bebeeem sana gülmek yakışıyor.
Şu herif yüzünden enerjin düştü he:1hug:
Cimcimem kız diye diye evlendireceksin beni.. delikafadulden
Nasip diyelim. Hakkımızda hayırlısı olsun.zemuszemus
He olurda düğün dernek evlenirsem ön masa sizindir. kaydirigubbakcemile3
Kınama gelip göbek atmayanı da kızılcık sopasıyla döverim.:roflol:
Lavanta cimcime'ye katılıyorum senin etraf kalabalık..opuyorumnanaktan
Sinem bebeğim canımsın benim..opuyorumnanaktan
Etrafı fazla takmamak lazım haklısın ama elimde değil..:1no2:
Ne zaman buluşsak acaba biri görecek mi korkusu ile panikliyorum.CADIARZU
Gülhaneye gittik düşün tam yürüyüş yapılacak yer ben orada bile at koşturur gibi hızlı gezdim.. :roflol:
Aslıhan hayırlı haberler bekliyorum senden.. :teytey:
Fotoğraflarınızı gördüm. Çok yakışmışsınız birbirinize canım.. ŞenizBendenizz yoksun ama seni anmadan edemem şeker Şeniz
Saol canımcım, ama şansım düşük sınıftaki kızların hepsi süper, beni napsın adam bee :))
Zaten bana hocam hocam diyip duruyo sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?