Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok uyutmadan geldim misafirlerim vardı yeni gitti azıcık gireyim dedim hülya beni özlemiştir dedim
özledim tabi kuzum nerden bildin sende beni özlemişsin demekki duramayıp buraya beni görmeye gelmişsin Bende dedim bu kız yaprak dökümünümü izliyoda hiç uğramadı buraya demek misafir vardı :90::90:
yok artık o diziyi izlemiyorum sıktı
Misafirleri yolladım eşimlen hoş beş ettik azıcıkta buraya uğrayayım dedim
bende sonu diye baktım ama sürekli takipcisi değildim zaten cılkı çıktı
Işlerini hallettin geldin aferin kız sana:13::13:
çat kapı geldiler iyi ki temzilik yapmışım yoksa rezil olurdum
[ı]kızlar ben yatıorum ii geceler [/ı]
valla kız öyle denk gelmeside ne kadar güzel oluyor rahat rahat ağırlayabiliyosun diğer türlü aman şuramı görcekler aman bu odayı görcekler ama pis olduğunu anlıcaklar felan filan insanın içi rahat etmiyor benimde öyle hep denk gelir temizliğimi yaparım misafir gelir içim rahat eder içinemi doğdu kız gelecekleri
bilmem valla yoksa derlerdi ne pasaklı gelin diye
o zaman demişlerdir ne titiz temiz gelin diye amann çocuk olmadan bende öyleydim şimdi yetişemediğim için takmıyorum kafama diyen desin diyen bidahada gelmesin demi ama
ooo demezler mi kaynanama diyorla eli pek hızlı pek hanım bır bılseler ne kadar cadı oldugumu
neren cadı kız haklı olduğumuzda hepimiz savunuyoruz kendimizi o kadar eccükde açık gözlü olucan tabee yoksa yandın benim içinde yeni evlendiğimde çok güzel gelin almışlar hatta burda bi tane hanife abla var o beni ne zaman görse inş oğlumda senin gibi güzel bi gelin getirir diyo öyle cazgırlığım yoktur ama bazen damarım tutunca gözüm görmüyo ama haklıysamda susmam
susma sustukça sıra sana gelecek
:60:Ne kadar benziyoruz birbirimize sen laz ben gürcü ondan herhal
olabilir tatlım valla huylarımız benziyor yoksa sen benim ikizimmisin
Hahay bilmem valla tipimiz benzemiyo ama
çift yumurta ikizim olabilirsin şekerim fiziksel benzemiyoruz ama ruhen benziyoruz bebeem ayy çok güldürdün beni semacım bak ablamın adıda sema o ablamlada çok iyi anlaşırım ondan kaynaklanıyor herhalde
Olabiler kanım sana acayip kaynadı
benimde cnm sevdim kız senii tatlı cadııı gel bi sarılayım sana
Gel sarıl bebem gel