Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Tamam canım bekliyorum sensiz çok sessiz topik:KK19:
saol cnm benim asıl bu topiğin neşesi sizsiniz :KK71::KK71:
biz öyle işte bağımlılık yaparız :KK1:bizde seni çok özledik kuzum sen keyfine bak biz buralardayız nasılsa gelince sohbetimize devam ederiz nasılsa aklın bizde kalmasın:111::122:
hee valla kızz :KK53::KK53: hele şükür gelebildim eve :KK62::KK62::KK62: evim evim güzeel evimmmmm:81::81::81::98::98:

nbrsiniz kızlaarr nerelerdesiniz nihan kız sen yanlız bırakmazdın topiği ne oldu annem işinmi yoğun:26::26:

Ben sana ağır ceza verir miyim heç
Bende dün temizlik yaptım köşe bucak her yeri temizledim çok yoruldum yaw

ayy ayy bende yapcam ablama gitmeseydim dün yapacaktım işim biticekti yarına kaldı artık
kocişim gelmeden işim kalmasın diyorum onunla bol bol vakit geçireyim istiyorum oda cuma burda inşş:KK66::KK66:

Hadi gözünaydın canım :KK19:

saol dadluumm şimdide komşunun biri aşure verdi herkesin yaptığınıda yiyemiyorum beğenmiyorum
nohut felan koyuyolar hiç sevmiyorum sadece kayısıyla üzümünü seviyorum dün annemlerdede yidim annemde tutturamamış ecük yedim aram yok pek:KK51::KK51:

saol dadluumm şimdide komşunun biri aşure verdi herkesin yaptığınıda yiyemiyorum beğenmiyorum
nohut felan koyuyolar hiç sevmiyorum sadece kayısıyla üzümünü seviyorum dün annemlerdede yidim annemde tutturamamış ecük yedim aram yok pek:KK51::KK51:

Bana da getirdi komşu yidim birazcık çok severim be aşure ama içinde her şeyi olmayacak

X