- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
İnşallah yeter ki moraller iyi olsun biz düğünümüzde o kadar moralsizdik ki ama her şeyimiz çok güzel oldu
keyfim herşekilde iyi olur Allah sağlık versn yeter 1 kez yaşayacapım çünkü :81:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yeter ki moraller iyi olsun biz düğünümüzde o kadar moralsizdik ki ama her şeyimiz çok güzel oldu
keyfim herşekilde iyi olur Allah sağlık versn yeter 1 kez yaşayacapım çünkü :81:
Evet canım her şey gönlüne göre olur inşallah
saol cnm benim asıl bu topiğin neşesi sizsinizTamam canım bekliyorum sensiz çok sessiz topik
hee valla kızz hele şükür gelebildim eve evim evim güzeel evimmmmm:81::81::81::98::98:biz öyle işte bağımlılık yaparız bizde seni çok özledik kuzum sen keyfine bak biz buralardayız nasılsa gelince sohbetimize devam ederiz nasılsa aklın bizde kalmasın:111::122:
Hoşgeldin kuzum nerelerde kaldın yahu ceza kescem sana artık
hoşbulduk şekerim bugün geldim eve tople et anca kes cezamı ama hafif olsun hee
Ben sana ağır ceza verir miyim heç
Bende dün temizlik yaptım köşe bucak her yeri temizledim çok yoruldum yaw
ayy ayy bende yapcam ablama gitmeseydim dün yapacaktım işim biticekti yarına kaldı artık
kocişim gelmeden işim kalmasın diyorum onunla bol bol vakit geçireyim istiyorum oda cuma burda inşş
Hadi gözünaydın canım
saol dadluumm şimdide komşunun biri aşure verdi herkesin yaptığınıda yiyemiyorum beğenmiyorum
nohut felan koyuyolar hiç sevmiyorum sadece kayısıyla üzümünü seviyorum dün annemlerdede yidim annemde tutturamamış ecük yedim aram yok pek
Bana da getirdi komşu yidim birazcık çok severim be aşure ama içinde her şeyi olmayacak
Getir yavyum ben yirim puf ellerim çamaşır suyu koktu
getirim aşkım aybettin kız can sıkıntısından kendini temizliğemi verdin yoksaa