Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

:KK70: bak sarıldım cnm kız kocan uyudu kaldı sen buralarda fink atıyon benimki olsa çoktan çekmişti isyan bayrağını :92::92::KK60::KK60:

Yok kız oda uyumuyor playstatıon var ya ondan oynuyor bebeler gıbı:KK60:Bende dayımın kızıyla konusuyorum ondan yatmadım yoksa uykum var mıdemde bulanyor cok:KK37:

neyse ben kaçtıımm hadi iyi geceler size ilk gelenede günaydın şimdiden
öptüm hepicinizii hadi by by:79::79::79:

yarın yıl dönümümüz ve eşim yanımda olmayacak :KK14::KK14::KK14::KK43::KK43:
yarın evde kös kös otururum artık sinirlerim bozuluyo yaa ne iştir bi bitemedi bi gelemedi yaa:95::95::95:

yarın yıl dönümümüz ve eşim yanımda olmayacak :KK14::KK14::KK14::KK43::KK43:
yarın evde kös kös otururum artık sinirlerim bozuluyo yaa ne iştir bi bitemedi bi gelemedi yaa:95::95::95:

:KK14::KK14::KK14:Ay kıyamam canım ya kargoylan falan bir şey yolla bari kendin çık kuzum gez sahili evde oturma üzülürsün:KK59:

:KK14::KK14::KK14:Ay kıyamam canım ya kargoylan falan bir şey yolla bari kendin çık kuzum gez sahili evde oturma üzülürsün:KK59:
valla cnm onsuz hiçbişeyin anlamı yokki yarın para gönderirse gidicem kuaföre zten ordanda pazara uğrarım biraz hava alır gelirim en azından kafam dağılır bu sene ne doğumgünümde yanımdaydı ne kızımın doğumgününde nede evlilik yıldönümümüzde yeğenimin sünneti oldu yoktu onun yeğenin sünneti oldu yoktu yani bi yarım hep eksik o olmayıncada tad alamıyorum :KK43::KK43:
Ben dışarı çıkıyorum canım gel beraber gezek:KK9:akşama görüşürüz :KK54:
gelimm kızz kaçta buluşalımm:KK60::KK60::KK60:

valla cnm onsuz hiçbişeyin anlamı yokki yarın para gönderirse gidicem kuaföre zten ordanda pazara uğrarım biraz hava alır gelirim en azından kafam dağılır bu sene ne doğumgünümde yanımdaydı ne kızımın doğumgününde nede evlilik yıldönümümüzde yeğenimin sünneti oldu yoktu onun yeğenin sünneti oldu yoktu yani bi yarım hep eksik o olmayıncada tad alamıyorum :KK43::KK43:

gelimm kızz kaçta buluşalımm:KK60::KK60::KK60:

İşin zor canım ne iş yapıyor eşin hep şehir dışında mı olacak?

İşin zor canım ne iş yapıyor eşin hep şehir dışında mı olacak?

muhasebede cnm gidenlerin hesabını kesiyo:KK23::KK23: işte buraya gelince daha gitmicek ama bi gelemediki burda iş bakıcak artık 8 buçuk aydır antalyada çalışıyo bu sene orda geçti yanı bu sene 4 ay yanımdaydı bu sene biticek hala gelemedi :KK14::KK14:

muhasebede cnm gidenlerin hesabını kesiyo:KK23::KK23: işte buraya gelince daha gitmicek ama bi gelemediki burda iş bakıcak artık 8 buçuk aydır antalyada çalışıyo bu sene orda geçti yanı bu sene 4 ay yanımdaydı bu sene biticek hala gelemedi :KK14::KK14:

İnşallah kavuşursunuz bir an önce tatlım Allah iş rastlığı versin

İnşallah kavuşursunuz bir an önce tatlım Allah iş rastlığı versin

aminn cnm saol bize 2010 hiç yaramadı her işimiz ters gitti valla bakalım 2011 nasıl geçicek işsizlik çok kötü bişey hele bide çocuğun varsa hemende iş bulamıyosun buluyosun 5 ay sonra çıkartıyolar deneme amaçlı alıyolar kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyo valla önceden ekmek aslanın ağzındaydı şimdi midesinde al alabilirsen ekmeğede gene zam gelicek gelde geçinn:KK22::KK22:

Öyle canım geçen dışardaydım işte yolda yürüyorum adam tezgah kurmuş küçük satış yapacak polisler tuttu kolundan zorla götürüyorlar adam yalvarıyor bir daha kurmayacağım diye adamı sürüklüyorlardı resmen çok üzüldüm ya ekmek parası kazanıyor ne yapsın hayat şartları çok zor bir dilim ekemeğe muhtaç insanlar var:KK59::KK43::KK43:

X