Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Öyle canım geçen dışardaydım işte yolda yürüyorum adam tezgah kurmuş küçük satış yapacak polisler tuttu kolundan zorla götürüyorlar adam yalvarıyor bir daha kurmayacağım diye adamı sürüklüyorlardı resmen çok üzüldüm ya ekmek parası kazanıyor ne yapsın hayat şartları çok zor bir dilim ekemeğe muhtaç insanlar var:KK59::KK43::KK43:

sonrada kriz teğet geçti derler teğet geçse adamın orda ne işi var demi tabi onların tuzu kuru nasıl olsa vergi şu bu bizim çalıştığımız paralarla köşklerde oturuyolar adeletsiz dünya işte heryerde bi dayın olucak diye boşuna demiyolar :88::88::120::120:

sonrada kriz teğet geçti derler teğet geçse adamın orda ne işi var demi tabi onların tuzu kuru nasıl olsa vergi şu bu bizim çalıştığımız paralarla köşklerde oturuyolar adeletsiz dünya işte heryerde bi dayın olucak diye boşuna demiyolar :88::88::120::120:

Evet bu akşam konuştuk eşimle kpss sonuçlarını bekliyoruz doğu falan dinlemeyeceğiz neresi olursa gideceğiz napalım:KK43:

:KK64::KK64::KK62::KK62::KK62::KK66::KK66::KK66::21::21::KK60::KK60::KK1::KK1:
kocişim bana şaka yapmış yoldaymış geliyomuşş ayy bende nasıl üzüldüydüm yaa gelsin
sorcam ben ona:KK60::KK60:

bütün gün ev temizliğim vardıı koşturdum durdum kuzanim geldi bu akşam misafirliğe ama gittiler çok güzel sohbet ettik çok keyiflyidi nisanur kocikin geliyomuş kuşum gözün aydın:KK53:skopca sen nasulsun kuzu speedy yok galiba

:KK9::KK19::KK52:Çok sevindim cicim senin adına gözünaydın:92:
saol balımm yaa:KK70:
bütün gün ev temizliğim vardıı koşturdum durdum kuzanim geldi bu akşam misafirliğe ama gittiler çok güzel sohbet ettik çok keyiflyidi nisanur kocikin geliyomuş kuşum gözün aydın:KK53:skopca sen nasulsun kuzu speedy yok galiba
hamarat kız seni bende bugün temzilik yaptım bizim bu hafta temizlik günümüzdü sanki dünde skopca yaptıydı temizlik:124::124: saol kuşumm :KK70:
orjin arkadaşım benim tobik çok sessiz bu akşam:KK4:
aa sessiz olurmu kız ben geldimm s:KK62:

hadi ben kaçtım kızlar size iyi geceler kocikim gelecek yaa hazırlık yapim eccük :KK23::KK23::KK1::KK1::kk77::kk77: öptüm sizi kocamannn :KK71::KK71::KK71:

saol balımm yaa:KK70:

hamarat kız seni bende bugün temzilik yaptım bizim bu hafta temizlik günümüzdü sanki dünde skopca yaptıydı temizlik:124::124: saol kuşumm :KK70:

aa sessiz olurmu kız ben geldimm s:KK62:

ohh kocikinde gelmiş sen artık uğramazsın topike:90:skopcam sanada hayırlı cumalar tatlım:KK16:

merhaba kızlaar valla ev işinden vakit bulupta oturamıyorum pc başına eşim geldi bi sürü kirli çamaşır getirmiş yık as topla katla yerleştir süpür sil yemek yap sofra kur kaldır bulaşıkları makineye diz nisayla uğraş yedir altını değiştir uyut oyna valla vakit bulamıyorum dünden beride kimse girmemiş topiğee hadi sema yok nihan yok yaa diğerleri nerdesiniz kızlaaar :KK51:

merhaba kızlaar valla ev işinden vakit bulupta oturamıyorum pc başına eşim geldi bi sürü kirli çamaşır getirmiş yık as topla katla yerleştir süpür sil yemek yap sofra kur kaldır bulaşıkları makineye diz nisayla uğraş yedir altını değiştir uyut oyna valla vakit bulamıyorum dünden beride kimse girmemiş topiğee hadi sema yok nihan yok yaa diğerleri nerdesiniz kızlaaar :KK51:

hoşgeldinizz canlarrr skopcam neyin var

X