annemlerdeyim de bi 5 da bakem dedim napıyonuz diye
Kimseler yok herkescikler yalnız bıraktı beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annemlerdeyim de bi 5 da bakem dedim napıyonuz diye
oyy kıyamam sana ben ama bende çıkıyorum şimdi öptüm byyy:80:Kimseler yok herkescikler yalnız bıraktı beni
slm kızlar
canım sıkılmaya başladı kızlaar nerdesiniz yahuuuu:96::96::95::95:
geldm cnm napıosun
haber izliyorum sinirlerim zıplıyo ekmek zamlanacakmış çok ucuz ya
bende yaprak dökümünü izliorum bi de bi kurabiye tarifi yazdım nisacım mutlaka dene bak sende
bakarım cnm bu ara hamur işlerine sardım kilo alıcam valla
yok cnm değilim 2. yi daha düşünmüyorum 1. yi zor büyütüyoruz
[ı]kardeş gerek kardeş Ben allah nasip ederse 2 yad a3 tane düşünüyorum [/ı]
ah yavrum doğurmadan önce bende öyle diyodum şimdi kolay kolay düşenemiyorum çok zor çocuk büyütmek çok büyük bi sorumluluk bir tanesiyle zor başa çıkıyorken 2. Sini şimdi düşenemiyorum allah nasip ederse 3 yaşındayken düşünüyorum çok araları olsunda istemiyorum bakalım hayırlısı allahtan tabiki kalabalık aile daha güzel bende 5 kardeşim 4 kız 1 tanede abim var en küçükleri benim şen şakrak oluyo ama büyütmeside çok zor bu devirde 2 ideal bence 1 tanede olmamalı 2 iyi sen hele bi hayırlısıyla evlende bebişlerinide görürüz inşş
[ı]inş cnm ya haziranda nişanım var [/ı]
az kalmış cnm geceyelinikide hazirandı sanırsam çifte nişan yapın en iyisi
hayırlısı olsun cnm hele bi gelsinde askerden seninki ondan sonra nişan düğün oluverir[ı]bnm ki asker cnm mayısta teskere alcak bakalım hazirann temmuz gibi nişan var işte [/ı]
nisanurum naber cicim:76: