- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
selam bebeklerimm yarın kayınvalidemler gelicekk yarın akşam gireerim anca skopcam sipaydim resim koydum ama görmedin galiba yine eklerim bebişim
Selam bebem ne yapacaksın yavrum kayınvalidene
canım sen buralardamıydınn
1 Kısır
2 Milföy
3 Kabak tatlısı
4 Kandil simiti
5 Elmalı turta
6 Cocostar kurabiye
7 mayalı poğoça
yeterlimi sence canım
Ooooo yeter de artar bile hepsini sen mi yapacaksın tatlım
kabak tatlısı mayalı poğaça kısır annem yapacak onları yapmadım kalanı benim
Tamam canım kolay gelsin bende yarın bebek mevlüdü varmış akrabanın oraya gideceğiz kayınvalideyle
oo pilavlımı pilavlıysa çok güzel olur bayılırım mevlüt pilavlarına benim içinde ye bidenem
oo pilavlımı pilavlıysa çok güzel olur bayılırım mevlüt pilavlarına benim içinde ye bidenem
Bilmiyorum bebem pilavlı mı bu ara yemesem çok iyi olacak 100 kilo olcam yaaa
yi kızanım yiinihan çalışmıyomuydu ya hiç görmedim bugün:26:
Bilmiyorum ki çalışmıyor herhalde yoksa gelirdi
Sen muhacır mısın canım?
nirden çıktı kız o trakyalıyım bendedemin dedesinin dedesi bulgaristandan gelmiş zamanınca muhacır oluyom herhal
kızlar bende küçük cadımdan bakamıyorum çok huysuz bu ara köpek dişleri çıkıcak şişmiş ondan huysuz yeni uyudu işte bakinim dedim
skopca bende kaynanamla 2 yıl beraber oturdum sonrasında kendi evime geçtim şimdi karşı karşıya dairelerimiz ama Allah razı olsun çok yardım öle evinde bişeyine karışmaz
kız geceyeli neler yapcan öle kaynana evlendikten sonra zaten fırsat bulupta yapamıyo insan pek hamaratsın valla maşallah seni alan yaşadı dertlerini boşadı valla
Ya benim ki çıkıp öyle saatlerce oturmaz ama en ufak bir şeyde çıkar rahatsız olduğumu da biliyor ama gene yapıyor