- 16 Kasım 2010
- 1.250
- 24
canım sen buralardamıydınn
1 Kısır
2 Milföy
3 Kabak tatlısı
4 Kandil simiti
5 Elmalı turta
6 Cocostar kurabiye
7 mayalı poğoça
yeterlimi sence canım
kayınvalide olasım geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen buralardamıydınn
1 Kısır
2 Milföy
3 Kabak tatlısı
4 Kandil simiti
5 Elmalı turta
6 Cocostar kurabiye
7 mayalı poğoça
yeterlimi sence canım
selammmmm:92::92::92:
hele şüküüür bugün bu topik çok sessiz kaldıydı yaa
iyiyim cnm saol sen nasılsın nasıl geçti günün kaynanın yerinde olasım geldi valla o menüyü görünceöyle olmuş bende yoktum zaten bugün şimdide yetenek sizsinizi izliyorum sen nasılsın canım
Kimse yok muuu kızlar nerdesiniz?
iyiyim cnm saol sen nasılsın nasıl geçti günün kaynanın yerinde olasım geldi valla o menüyü görünce
ben geldim cnm sen nerdesin bugün yoktun
Bugün gezmeye gittim ben cicim
Bebe mevlüdü vardı ordaydım
Ondan giremedim
hee dün demiştin ya unutmuşum bak ben bugün evde bi sağa git bi sola git oyalandım durdum ee hava soğuk kızımla çıkamıyorum bi yere onunda dişleri çıkıcak kaç gündür huysuz ne yemesi ne uykusu var babamızda daha gelmedi bekliyoruz vasat bi durumdayım anlıcan
iyiyim cnm saol sen nasılsın nasıl geçti günün kaynanın yerinde olasım geldi valla o menüyü görünce
ben geldim cnm sen nerdesin bugün yoktun
sen gel kuzum ben sanada yaparım o menüden skopcayı da al atlayın otobüse doğru bizim memleketee sabaha kadar oturur muhabbet ederiz ya skopcam skopcam
Biz oraya gelene kadar zaten sabah olur canım
Teşekkürler canım davetin için yakın olsak gelirdik ben koşa koşa gelirdim zaten gezmeyi çok sevdiğimden:86:
saol cnm zor olmazmı bazen kafayı yicek gibi oluyorum ya sabır diyorum canım sonuçta o benim her derdine katlanıyoruz işte inş hayırlı bi evlat olur annemi şimdi daha iyi anlıyorum ben 1 taneye zor bakarken o 5 taneye bakmış ama kadının ömrüde gitmişTek başına zor olmuyor mu canım ya eşin yok sen ilgileniyorsun minik bebeğinle Allah yardımcın olsun
sen gel kuzum ben sanada yaparım o menüden skopcayı da al atlayın otobüse doğru bizim memleketee sabaha kadar oturur muhabbet ederiz ya skopcam skopcam
ozaman sabahtan çıkın akşama burda olursnuzz
saol cnm zor olmazmı bazen kafayı yicek gibi oluyorum ya sabır diyorum canım sonuçta o benim her derdine katlanıyoruz işte inş hayırlı bi evlat olur annemi şimdi daha iyi anlıyorum ben 1 taneye zor bakarken o 5 taneye bakmış ama kadının ömrüde gitmiş
valla gelek kızzz keşke olabilse yakın olsak :81::81:
ozaman sabahtan çıkın akşama burda olursnuzz
Sen nerde oturuyordun canım unuttum
selam bende geldim
selam bende geldim